Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.
Sleva až 29 %##18.1.2021## Nakupujte

Hodnocení obchodu

5,0 306 hodnocení
5
304x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Andrea | 15.1.2021
Krásné obrazy, výborná kvalita, jsem spokojená.
Avatar autora Jitka Šimsová | 2.1.2021
Dobrý den,dostala jsem obrázek jz Vašeho obchodu jako dárek k Vánocům ????A musím říct, že jsem z něj nadšená!Je to bezva relax a přesně nemůžu se od něj odtrhnout ???? Úplně si užívám jak se rýsuje výsledek a to, že sama něco tvořím, protože jinak jsem na malování totální dřevo.Clovek báječně vyčistí hlavu, protože se musí soustředit,aby vše bylo dokonalé ???? určitě si objednám další.Preju hodně spokojených zákazníků a díky za skvělou kreativní zábavu.Krasny nový rok Vám všem Jitka
Avatar autora | 1.1.2021
VS Avatar autora Veronika Srbecka | 26.12.2020
Jsem velmi spokojená
I Avatar autora iveta | 25.12.2020
Objednávala jsem 27.11. pět obrazů. Přišlo potvrzení objednávky, později e-mail o zpoždění. Chápu, covid a nemocnost zaměstanců. Dne 21.12. přišel e-mail o předání objednávky dopravci a druhý den obrazy přišly. Za mě skvělá komunikace, obrazy bezva zabalené, těším se na malování. Krásné svátky a zdraví všem.
Avatar autora | 25.12.2020
DH Avatar autora Dominika Herdová | 14.12.2020
Výběr obrazů je veliký a člověk neví, který dřív prostě super. Ale objednávala jsem 15.11. a stále nepřišel ani email, že by se objednávka začala vyrábět. Poslali akorat email, že slibují dodání do Vánoc tak jsem zvědavá moc času jim nezbývá.
V Avatar autora Veronika | 7.12.2020
Vše skvělé. Bez problémů. Krásné obrazy. Doporučuji
KV Avatar autora Karolína Vršanová | 7.12.2020
Objednávka doručena! Jsem velice spokojená,už je zabaleno a teď jen počkáme až příjde Ježíšek ????????????
V Avatar autora Veronika | 7.12.2020
Velice kvalitní odpočinková zábava. Objednala jsem si plátno přímo vypnuté v rámu a kvalita mě opravdu nezklamala. Krásné barvy s kvalitním krytím. Ovšem co mi opravdu nevyhovuje, jsou dodané štětce, které nejsou dostatečně kvalitní pro tak drobnou práci. Vybrala jsem si vysokou obtížnost malby a proto jsem si musela pořídit štětce jiné. Celkový dojem že Zuty.cz je velmi dobrý. Na stránkách je k nalezení i skvělý návod, jak s malováním začít. Bylo by možná dobré tento návod přiložit i v tištěné podobě pro ty, kteří zrovna nemají přístup na internet (malují na chalupě, nebo někde v klidu mimo připojení).
DK Avatar autora Denisa Kaliášová | 4.12.2020
Vaše obrazy miluji. Je to moje odreagování, moje droga. Mám už 3obraz domalovany a jdu si objednat další. Děkuji ????
R Avatar autora Radu | 4.12.2020
Doporučuji obchod, po reakci na moje negativní hodnocení obchodu ( dlouhá dodací doba) se obchod zachoval velmi korektně a moji objednávku vyřídil. Děkuji a přeji vám mnoho spokojených zákazníků.
A Avatar autora Alena | 27.11.2020
Objednávala jsem poprvé a překvapilo mně, že jsem obraz obdržela snad už na 3 dny. Ihned jsem začala malovat a nelze se od toho odtrhnout, je to jako droga. Objednávám další a tuž se těším !!!!!!!!!! Je to zase něco jiného a obchod je super. Přeji mnoho dalších spokojených zákazníků.
V Avatar autora Vlaďka | 24.11.2020
Dobrý den, ráda bych přidala recenzi a zkušenost. S obchodem i komunikací jsem spokojená. Dokonce v jednom případu delšího čekání na zboží jsem dostala na další objednávku slevu 20% což mě potěšilo, protože jsem si chtěla objednat na zimní dny další obraz. Do vymalovávání jsem se zamilovala. Už jsem vymalovala 4 obrazy, na dalším pracuji a další dva na mě ještě čekají. Někdy mám potíž rozeznat očíslování či ohraničení buď z důvodu velmi drobného nebo slabého tisku nebo občasné vady. To mě ale neodrazuje, použiji lupu a nebo improvizuji. Vymalovávání mě těší a vymalovávám každý den. V nabídce bych uvítala kvalitnější malé štětce. Je to pro mě velká relaxace, uklidňující a radost přinášející činnost. Přeji Vám vše dobré. Děkuji.
E Avatar autora Eliška | 18.11.2020
Dnes jsem volala na zákaznickou linku. Došly mi nějaké barvičky ještě před dokončením obrazu. Slečna byla moc milá a ochotná. Pošlě mi je expres ještě dnes. Skvělý přístup. Už mám vybraný další obraz, až dokončím ten, na kterém dělám teď.
MJ Avatar autora Marie Janatová | 13.11.2020
S obchodem jsem velmi spokojená,už mám objednaný další obraz.Doporučuji všem.
T Avatar autora Tereza | 4.11.2020
Nádherné pivoňky! Malování mě moc baví, děkuji
Avatar autora | 31.10.2020
Z Avatar autora Zuzana | 31.10.2020
Skvělé, už přemýšlím, co si objednám, až domaluji.
Avatar autora | 30.10.2020