Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Hodnocení obchodu

5,0 438 hodnocení
5
431x
4
4x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petra | 19.10.2021
Nádherný!!! Škoda, že zdi doma nejsou zvětšovací. Je to největší zábava. :-)
L Avatar autora Ladislava | 19.10.2021
Mám od Vás již 2 obrázky hotové a těším se na další, které si dám pod stromeček. Je to príma zábava a relax.
M Avatar autora Milena | 18.10.2021
Nikdy jsem obrazy nemalovala, dovedla mě k tomu moje kamarádka. Zkusila jsem objednat a musím se přiznat, že mě to moc bavilo. Každý den jsem se těšila až vezmu štětec do ruky a aspoň hodinu budu malovat. Obrázek každým tahem vystupoval a vysloveně mě do sebe vtahoval. Postupně jsem fotila,co jsem zrovna namalovala. Moc mě to bavilo a baví, je to úžasná relaxace, malování mě uklidňuje a těším se na něj. Jako první byly "tulipány", druhý "smyslnost" a teď jsem si objednala "romantické stromy"....už se na ně moc těším. První je do kuchyně, druhý do ložnice a třetí bude do obýváku. Ještě chci namalovat obraz pro svého přítele a maminku.... Děkuji za úžasnou relaxaci.
D Avatar autora Diana | 15.10.2021
S obchodem Zuty jsem velmi spokojená. Zboží přišlo rychle, obchod dal vědět, že balíček posílá a tak vytoužená zásilka dorazila včas. Tento obchod určitě doporučuji.
H Avatar autora Hedvika | 14.10.2021
Na Zuty jsem objednala jž po druhé.Rychlé dodání, už krabice se mi líbila a upoutala pozornost už v zásilkovně a tak jsem obchod hned doporučila.Štětce jsou skvělé, protože má každý svou velikost. Malování je super a vždy si u něj krásně odpočinu. Děkuji a těším se na vánoce, jelikož se prý něco chystá.
V Avatar autora Vladík | 14.10.2021
Malování podle čísel je super relaxace. Na Zuty.cz je obrovský výběr motivů a skvělé je také možnost namalovat si obraz třeba podle své fotky. Komunikace s e-shopem výborná. Objednané zboží perfektně zabalené, velmi rychlé dodání. Plátno na malování pěkně vypnuté, stětce v pořádku, barvičky jsou kvalitní. Doporučuji pokud objednáváte plátno vypnuté na rámu objednat i stojan.
V Avatar autora Verča | 13.10.2021
Skvělá příležitost pro "nemalíře", jak si vytvořit vlastní obraz. Doporučuji využít možnost napnutí na rám. Kelímky jsou označené, políčka na plátně taky, jako nápověda je k dispozici kopie hotového obrazu a šablona s čísly políček, štětce jsou také v balení.
K Avatar autora Katka | 12.10.2021
Obraz jsem si koupil na vašem webu, protože mě nadchla ta nápaditá malba. Zjistil jsem, že číslované malování bude něco nového, zábavné dobrodružství a byla to trefa do černého! Několik týdnů mě nic neuvolňuje víc než práce na vašich obrazech. Dokončila jsem jich už pár, dalších pár čeká, až na ně přijde řada. Určitě bych si našel čas na další motivy od vás❤️
M Avatar autora Marie | 12.10.2021
Mile Zuty. Od Vanoc jsem namalovala uz sedm obrazu. Prvni jsem dostat jako darek od snachy.Byly to slunecnice,kdyz jsem to videla,myslela jsem, ze to nedokazu. Kdyz jsem zacala, nemohla jsem se od malovani odtrhnout, takze hodiny utikaly jako voda a ja byla do toho tak zabrana, ze jsem vubec okoli nevnimala. Je to obrovsky relax a ta nadherna radost kdyz obraz dokoncim, to se neda vypovedet. Je to parada !!! Namalovane obrazy rozdavam v rodine jako darky. Snacha si u vas obraz kocky objednala, ja jsem ji ho vymalovala, dcera dostala obraz magnolie, to byla nadhera. Maminka dostala Pannu Marii s Jeziskem, svagrova kostel, druha dcera taky kostel, protoze to je symbol nasi venice. Ostatni mam doma a uz mam pripravenou fotku na dalsi obraz.Jak nemam co malovat, tak se nudim. Malovani je pro me nejmilejsi zabava, diky za ni. Preji Vam hodne zakazniku a tesim se na dalsi obraz od Vas . Dekuji za skvelou zabavu a relax
J Avatar autora Jarda | 11.10.2021
Zkoušel jsem už malování od více firem, ale se Zuty jsem rozhodně spokojený. Rychlé dodání, skvělý kontakt s konzultantem, navíc jako jeden z mála eshopu má náhled obrázku a barev, což výrazně usnadňuje práci. Pokud malujete, tak jedině se Zuty !!!
K Avatar autora Katka | 11.10.2021
Velice mě překvapila komunikace s e-shopem, než se vše vytisklo a odeslalo, přišel e-mail s náhledem jak bude obraz vypadat a na odsouhlasení. Překvapila mě rychlost dodání, přišlo mi to dřív než měli stanovené. Plátno krásně vypnuté, a barvy super. Velká spokojenost, mám zkušenost i z jinými eshopy tohoto druhu a můžu říct, že cenově dostupnější je na Zuty.cz. Nechala jsem si udělat obraz 100x80cm z vlastní fotografie a vyšlo mě to opravdu oproti jiným eshopům o 40% levněji, takže se těším na další, který si objednám.
M Avatar autora Marie | 7.10.2021
Komunikace s grafiky byla skvělá, rychlá a naprosto profesionální. Obraz už mám doma a bude z něho nádherný vánoční dárek. Děkuji.
K Avatar autora Kateřina | 7.10.2021
Velice mile mě překvapila komunikace s e-shopem, než se vše vytisklo a odeslalo, přišel e-mail s náhledem jak bude obraz vypadat a odsouhlasení k tisku. K tomu mě překvapila i rychlost dodání, přišlo mi to dřív než měli stanovené, a krásně i zabalené, aby se to nepoškodilo. A velice dobře se s němi pracuje. Plátno krásně vypnuté. Barvy super. Jinak celkově jsem spokojená.
E Avatar autora Eva | 6.10.2021
Vážení. Už jsem namalovala 5 vašich obrazů a pracuji na šestém. Je mi 87 let, jsem sama a malování je pro mne zábavou, relaxací , radostí a vyplnění volného času. Už jsem malování od vás doporučila několika přátelům, kterým jsem se pochlubila i svými výtvory.
D Avatar autora Daniela | 5.10.2021
Koupila jsem pro syna, aby nesedel stale u PC a zabralo. Vymaloval najdriv obraz pro sebbe do pokoje a pak pro nas do obyvaku ted jsem objednala dalsi do kuchyne. Jsem nadsena. On take. Doporucuji pro mladez.
V Avatar autora Veronika | 5.10.2021
V malování podle čísel od Zuty.cz jsem se opravdu zhlédla, proto jsem v tomto obchodě nakupovala již vícekrát. Kvalita plátna, napnutí na rám i barev je s každým kupem perfektní, nikdy jsem si nemohla stěžovat. Co ale oceňuji nejvíce, je velká snaha celého Zuty týmu, byť co nejlepší pro své zákazníky. S každou další objednávkou jsem totiž prekvapena znovu a znovu dalšími změnami k lepšímu. Jako skvělý krok vidím především připojení podrobného návodu, jak u malování postupovat s barvami a také nově háček a hřebíčky na pověšení obrazu. Také kvalita štětců je mnohem lepší, než u mé první objednávky. Bonusem je krásné balení, rychlá a snadná komunikace a opravdu bleskové dodání. Je vidět, že Zuty opravdu dá na recenze svých zákazníků a šplhají se v oblíbenosti stále výš a výš.
ZZ Avatar autora Zákaznický servis Zuty (Administrátor) 5.10.2021
Děkujeme za milá slova Veroniko, přesně to je náš cíl - spokojenost našich zákazníků. Jsme moc rádi, že se Vám u nás líbí.
JM Avatar autora Jana Maňáková | 4.10.2021
Jsem zklamaná. Nechala jsem si udělat obrázek podle fotky svého psa. Obrázek je sice pěkný, ale barvy vůbec nesedí. Můj pes na fotce je černý, ale na obrázku má na sobě 50 odstínů šedi. No teda spíše světle šedé než tmavé.
ZS Avatar autora Zákaznický servis (Administrátor) 6.10.2021
Dobrý den Jano, před vytisknutím obrazu jsme Vám posílali návrh, jak bude obraz vypadat. Návrh máte možnost připomínkovat a úpravu návrhu máte dokonce v ceně. Pokud jste si neřekla o žádné změny, vytiskli jsem obraz podle Vámi schváleného návrhu.
L Avatar autora Lucka | 4.10.2021
Koupeno pro dcerku jako dárek a nadšení bylo veliké, sice jsme ze začátku trochu pomáhali, ale výsledek je pecka
K Avatar autora Kris | 4.10.2021
Krasny relax a vycisteni hlavy. Obraz visi a tesi. Objednal jsem uz dalsi.
Š Avatar autora Štěpánka | 4.10.2021
Naprosto perfektní,předčilo to mé očekávání.Jednoduché, krásné, kvalitní a živé barvy.Zvladne to opravdu každý a krásně se u toho, v dnešní uspěchané době, odpočine.