Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Hodnocení obchodu

4,9 489 hodnocení
5
478x
4
5x
3
1x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
KD Avatar autora katarína dunajová | 17.1.2022
výber perfektní, jen nesplní co slibuji..barvy hrozné..řídké, po třetím malování pořád čmouhy...reklamace spočívala v tom, že mi napsala návod jak malovat...takže vyhozené peníze
MD Avatar autora Marcela Dupláková | 16.1.2022
Dobrý den, součástí zásilky měla být lupa, ale při otevření krabic jsem ji nenašla. Takže sliby, chyby jako většinou. Zatím jsem zde nakupovala poprvé, chvíli to trvalo, ale do vánoc se vše stihlo.
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Dobrý den, lupa je přibalena u barviček uvnitř obrazu. Vypadá jako průhledná kartička. Zkontrolujte prosím obsah balíku. Pokud by se náhodou stalo, že ji nenajdete, dejte nám vědět a lupu Vám rádi dopošleme. Příjemný den přeje ZUTY.
J Avatar autora Jana | 12.1.2022
Komunikace s obchodem bezvadná. I malé prodlení před Vánocemi je omluvitelné a pochopitelné. Vše bez problémů. Mám hotový svůj první obraz, to samé dcera - byly to vánoční dárky. A obratem jsme si objednaly další a i do zásoby, ať můžeme začít po dokončení hned s dalším a nemusíme těch pár dnů čekat :D. Skvělá zábava pro zimní čas, radost, jak vám to roste pod rukama a zálibné prohlížení hotového díla. Děkujeme, že se tímto sortimentem zabýváte. A moc se těším, že někdy v nabídce uvidím třeba i ovečky, kravičky - typické venkovské motivy, v krajině. ;-)
B Avatar autora BM | 5.1.2022
Krásné obrazy, velký výběr, skvělá komunikace!
L Avatar autora Lucka J. | 5.1.2022
Mám jen super zkušenosti, již při výběru komunikují, poradí, pomůžou když se něco nepodaří. Při první objednávce jsem omylem zadala osobní odběr místo poslání na adresu. Bez jakéhokoliv problému ihned upravili a přišlo mi vše na adresu. Kvalita super, dostatek barev a ten relax, když to člověk maluje :-D Paráda. Podruhé jsem objednávala pro syna - hrozně mi chtěl pomáhat :-D Děkuji a všem přeji pevné zdraví, ať se celému kolektivu daří. Jste super :)
M Avatar autora Monča | 3.1.2022
Zdravím, vřele doporučuju! komunikace s obchodem na 100% splnilo mé očekávání. Plátno je skvělé, už se jen pustit do malování a je to. :) Spokojenost nadevše. :)
N Avatar autora Nikola | 2.1.2022
Dobrý den, objednáno 8.12. a doručeno 22.12. Do vánoc jste to stihli. Takže smekám před Vámi. Komunikace perfektní. Takže dcera je úplně nadcena a tak je teď objednáno další. Rovnou dva obrázky. Děkuji moc. Super obchod. Ještě dodatečně do Nového roku jen to nejlepší a mnoho úspěchů. Spozdravem Nikola
M Avatar autora Martin J. | 31.12.2021
Velke zklamani. Objednaval jsem v den, kdy na frontpage byla informace o garanci dodani do Vanoc. Objednaval jsem standardni polozku, ktera byla dle infa na eshopu skladem. To ze v zaveru objednavky byl termin doruceni jiny uz jsem si bohuzel nevsiml. Placeno predem. Do Vanoc zadne info, co se s objednavkou deje - ani automaticky email. Objednavku jsem si vyzvedl tedy po Vanocich a kdyz se podivam na eshop tak na tu samou polozku je vic jak 50% sleva + 10% v ramci akce Black Friday??? To jako vazne? Doruceni po Vanocich za predvanocni ceny. To chcete ty lidi, kteri to bohuzel nedostali pod stromek, akorat touhle akci nasrat? Produkt zatim nemohu hodnotit, ale ihned po rozbaleni se barvy a predloha obrazku uvnitr zdaji byt vyrazne tmavsi.
Avatar autora (Administrátor) 3.1.2022
Hezký den, děkujeme za Váš názor a hodnocení, avšak z kapacitních důvodů jsme již v datu, ve kterém jste si objednávku zadával - 15.12. negarantovali doručení do Vánoc. Doručení do Vánoc se týkalo objednávek do 8.12.2021. Infomovali jsme o tom na našich webových stránkách při objednání produktu. Přejeme příjemný den a budeme rádi, když nám nadále zachováte přízeň. Tým ZUTY
PL Avatar autora Petra Linhartová | 30.12.2021
Dobrý den, ne ráda bych... , ale opravdu moc děkuji za váš obchod . Máte krásné obrazy, dobré ceny a slušné chování. Velmi si tohoto chování vážím . Děkuji a přeji mnoho, nejen obchodních , úspěchů . Petra Linhartová .
NG Avatar autora Nikol Gruškovská | 29.12.2021
Objednala jsem asi 20. 12. a přišlo to asi 22.12. Opravdu rychlé dodání. Pěkně a důkladně zabaleno, přišlo to v pořádku. Sestra si malování užívá. Děkuji. Nikol❤️
PH Avatar autora Pavla Hejduková | 27.12.2021
Nad dlouhým čekáním před Vánoci bych přimhouřila oči, s tím člověk musí počítat. Bohužel po rozbalení přišlo extrémní zklamání. Některá čísla jsou na plátně natištěná pěkně, mnohá jiná ale nejdou přečíst, a to ani s přiloženou lupou. Mnohde jsou čáry nakreslené téměř neviditelně, takže to člověk musí kreslit tak nějak od oka, případně se inspirovat přiloženou zmenšeninou obrázku. A to opravdu není zábava. Obrázky jsme kupovali jako dárky a teď jsme skutečně zklamaní.
Avatar autora (Administrátor) 27.12.2021
Dobrý den, velmi se Vám omlouváme za delší dobu dodání Vaší objednávky. Zpoždění bylo způsobeno vysokou nemocností v naší výrobě. Pokud se Vám políčka zdají nečitelná, stačí kontaktovat naši zákaznickou podporu na info@zuty.cz a vše vyřešíme k Vaší spokojenosti. Budeme Vám velmi vděční, pokud nám nadále zachováte přízeň. Uděláme pro to naše maximum, ať k tomu máte důvod. Děkujeme za pochopení a přejeme příjemnou zábavu při malování. Tým ZUTY
DZ Avatar autora Dana Zronkova | 26.12.2021
Sice dorazil balíček o něco déle, ale na Vánoce se to stihlo. Společnost komunikovala takže za mě 100 % spokojenost. A teď už malujeme a musím říct že je to skvělí dárek.
A Avatar autora Anna | 26.12.2021
Velice se mi zamlouvají ty smazané recenze z 21. 12. Opravdu klobouk dolů. :D .... Dárek objednán 13. 12. a žádné info o dodání. Jsem zvědavá, kdy balíček přijde, doufám, že vůbec někdy. Ale rozhodně je to naposledy, co zde nakupuji. :) Hezké svátky.
Avatar autora (Administrátor) 27.12.2021
Hezký den, velmi nás těší Váš zájem o naše obrazy, avšak z kapacitních důvodů již nemůžeme garantovat doručení do Vánoc. Objednávky zadány od 9.12.2021 Vám budou dodány až po 28.12.2021. Infomovali jsme o tom na našich webových stránkách při objednání produktu. Vaši objednávku budeme dnes expedovat. Příjemný den
D Avatar autora Dasa | 25.12.2021
Nadherny darek pod stromecek. Deti byly unesene a hned se pustily do malovani. Dekujeme :)
D Avatar autora Denis | 23.12.2021
I když byl termín dodání až po vánocích, v obchodě zamakali a dodali v termínu o 5 dní dříve, takže jde pod stromeček. Byl jsem informován emailem, že je objednáno, zaplaceno, že se již vyrábí a že je zboží odesláno, žádný mrtvý brouk, takže komunikace také na výbornou. Informace o předání přepravci(balikovna) dorazila jeden den v odpoledních hodinách a druhý den ráno jsem si již zboží vyzvedával, takže dodání bleskové. Po vybalení a kontrole, vše bylo v naprostém pořádku a tak jak bylo objednáno. Spokojenost maximální, takže mé hodnocení je 100 procent. Děkuji vám.
J Avatar autora Jana | 23.12.2021
Dnes jsem vyzvedla balíček - dárek pro dceru. Smekám před vaším nasazením! Přeji vám všem krásné svátky a šťastný vstup do nového roku.
M Avatar autora Marek | 23.12.2021
Obrazy jsem si včera vyzvednul a předal Ježíškovi. Všechno v pořádku. Moc Vám děkuji. Držte se a jen tak dál. Hlavně se nevzdávat a s úsměvem věřit, že bude lépe. Váš věrný zákazník.
J Avatar autora Jiří | 23.12.2021
Obrazy dnes dorazily dřív než jsme čekali. Udělají ještě radost pod stromečkem. Moc děkuji a přeji krásné prožití vánočních svátků a šťastný Nový rok.
S Avatar autora Sona | 23.12.2021
Obraz včera dorazil,byl krásně zabalený a určitě udělá velkou radost pod stromeček. Moc děkuji a přeji krásné prožití vánočních svátků a šťastný Nový rok.
Z Avatar autora Zdenča | 23.12.2021
Pěkný předvánoční čas, jáaaaa hlásím, že můj dáreček včera dorazil v pořádku a určitě si pod stromečkem najde své čestné místo. Věřím, že i letošní předvánoční covidovy čas nebyl nejlehčí, ale zvládli jste to na 1* Přeji vám a všem vašim zaměstnancům klidné a kouzelné vánoce, plné úsměvů a spokojenosti. A hlavně do Nového roku spoustu ZDRAVÍ a spokojených zákazníků. Už se těším, až se k vám opět vrátím a nebudu vědět, jaký obraz objednám ???? Tak už jen Krásné kouzelné vánoce ❤️❤️❤️

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné