Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Haley Bush spolupracuje se Zuty

Vždy jste snili o tom, že byste se stali malíři? Nyní je na to ten správný čas! S malováním podle čísel to totiž zvládne každý. Vyzkoušejte hřejivé motivy od Haley Bush a ozdobte jimi svou domácnost.

clanek_001

Na Zuty najdete nové originální motivy, které vytvořila umělkyně z jihu USA, Haley Bush. Její obrazy mají typický jižanský šarm a hřejivost. A my jsme si jistí, že Vám učarují stejně jako nám. Rádi bychom Vám v tomto článku trochu představili jak autorku, tak její tvorbu. Kdo vlastně Haley Bush je? A jaké její obrazy by Vám rozhodně neměly uniknout?

Kdo je Haley Bush

Haley Bush je mladá umělkyně, která se narodila a vyrostla na jihu USA, ve státě Mississippi. Již odmalička ji bavilo malovat, ovšem vždy to měla spíše jako koníček. Vystudovala Univerzitu Jižní Mississippi, obor ošetřovatelství. A pracovala jako sestřička na porodním oddělení.

Její život je jak z pohádky – potkala toho pravého, vdala se a vychovala tři děti. Jelikož pochází z tradičnějšího jihu, ke svému nadání vždy přistupovala jako k daru od Boha. A poté, co adoptovala svého dalšího syna, cítila, že ji Bůh volá k tomu, aby se svému nadání věnovala více do hloubky.

Rozhodla se, že svým uměním vnese radost do ostatních srdcí dětí, ale i jejich maminek a tatínků. A založila vlastní designérskou značku Haley B Designs. V současnosti patří mezi úspěšné umělce. Prodává grafiky, obrazy a dekorace do domácnosti. Nikdy nezapomněla na to, proč se začala svému koníčku věnovat naplno – z každého svého výdělku věnuje část na dobročinné účely. A to zejména na pomoc sirotkům a adoptivním rodinám.

Jaké jsou obrazy Haley Bush?

Pokud máte rádi zvířata a veselé motivy, pak budete z jejích obrazů nadšení. Zvířata jsou totiž častým tématem, ovšem kromě našich chlupatých kamarádů Haley Bush maluje také květiny, různá zátiší a sváteční motivy (Vánoce, Velikonoce atd.), ze kterých vyzařuje láska a domácí pohoda. Rozhodně by Vám neměly uniknout ani její náboženské obrazy s kostely nebo anděly, které jsou plné klidu a vyrovnanosti. Víra je pro Haley velkou inspirací. 

Obrazy Haley Bush na Zuty

Připravili jsme pro Vás obrazy jak v těch nejjednodušších, tak v těch těžších obtížností. Pokud se Vám styl Haley líbí, objednejte si jich víc! Zvládne je jak dospělý, tak dítě nebo senior. Snadné úrovně obtížností totiž nejsou tak náročné na techniku, a navíc mají poměrně velké plošky k vybarvení. 

Jelikož Vám navíc do každého balíčku přibalíme i lupu zdarma, hravě zvládnete menší detaily, se kterými byste jinak měli potíže.

Hortenzie ve váze

clanek_002

Květin v domácnosti není nikdy dost. O tyto se ale nemusíte nijak extra starat a budou Vám kvést celoročně. Tento obraz nabízíme ve třetí náročnosti, je tedy na něm více menších plošek a pro úplného začátečníka by mohl být obtížný. Pokud se však obrníte trpělivostí, není to nic, co byste nezvládli.

Hortenzie ve váze od Haley Bush Vás oslní svou křehkou krásou a příjemnými, uklidňujícími barvičkami. Modrá je barva klidu, krémová a bílá zase barvy čistoty a harmonie. Při malování tohoto obrazu se příjemně odreagujete a zapomenete na starosti okolo Vás.

Barevné srdce na zeleném pozadí

clanek_003

Barevné srdce vnese do Vaší domácnosti laskavou a přívětivou atmosféru. Krásně zapadne do interiéru ve světlejších barvách, ale můžete ho využít i jako kontrastní prvek v místnosti, ve které dominují barvy z opačné strany barevného spektra.

Podívejte se na obraz a sami řekněte, co v něm vidíte. Srdce v přírodě? Srdce jako na dlani? Tento motiv Vás nikdy nepřestane bavit a vždy ho budete rádi pozorovat. Zlepší Vám den a přinese úsměv na tváři. Protože Vám vždy připomene, že ve světě existuje někdo, kdo Vás miluje.

Zátiší jablko

clanek_004

Jablko na žlutém podkladu – červená a žlutá. Dvě barvičky, kterými si okořeníte život a rozzáříte svou domácnost. Vneste do ní trochu veselosti a života. Tento obraz bude vypadat hezky v moderním i tradičnějším interiéru a Vás bude příjemně hřát na duši.

Zelenožlutý motýl

clanek_005

Zelenožlutý motýl od Haley Bush symbolizuje obnovu, nové příležitosti a začátky. Pokud jste se ocitli na životní křižovatce, při malování Zelenožlutého motýla zajisté přijdete na to, jak se rozhodnout. 

Duo zelená a žlutá se hodí v podstatě kamkoliv. Jsou plné životní energie a vitality. Zelená je navíc symbolem štěstí, které do Vašeho života pomůže přinést. Tyto jarní barvičky zajistí, že u Vás doma budou mít všichni pod křídly motýla dobrou náladu.

Barevné květiny

clanek_006

Obraz Barevné květiny je výrazným motivem, který do Vaší domácnosti vnese zajímavou dynamiku. Modrá je uklidňující, zatímco červená je barvou vášně. Jsou jako jin a jang a ve Vašem životě by přeci neměla chybět ani jedna strana této mince. Ať už si tento zajímavý obraz pověsíte do ložnice nebo obývacího pokoje, změnu energie zaznamenáte okamžitě.

Barevné květiny jsme pro Vás připravili v druhé nejsnazší obtížnosti, a tak se do malování můžete pustit i se svými nejmenšími. A užít si tuto příjemnou oddychovou činnost s celou rodinou.

Malování podle čísel koupíte na Zuty!

Na našem e-shopu najdete kromě Haley Bush i další současné umělce, stejně jako velké mistry malířství dávných dob. Dále jsme pro Vás připravili motivy se zvířaty, krajinkami, městy, auty či celebritami. U nás na Vás čeká přes 4000 motivů – stačí jen najít ten pravý.

Máte dotazy? Napište nám!

Pokud byste se nás chtěli na cokoliv zeptat, rádi se Vám budeme věnovat. Naše telefonní číslo je 555 333 579. Jsme dostupní každý všední den od 8:00 do 16:00. Pokud se Vám tento čas nehodí, napište nám e-mail na info@zuty.cz a my Vám odepíšeme, popř. zavoláme na uvedené číslo.