Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Hledáte vhodný dárek pro pár? Spojí ho společné večery strávené s malováním podle čísel

Najít dárek pro partnera, rodiče nebo nějaký jiný pár z Vašeho okolí bývá pěkně zapeklitý úkol. Každého sice můžete obdarovat něčím jiným, avšak zážitky, které si užijí spolu dohromady, je krásně stmelí. A proto je takový společný dárek potěší mnohonásobně víc. Jak se ale trefit do vkusu oběma zároveň? Máme pro Vás hned několik tipů, kterými Vám výběr usnadníme. Vyzkoušejte například malování podle čísel nebo některý z originálních zážitků.

Vánoce už jsou za rohem a k nim patří každoroční dilema. Co koupit pro blízké? Pokud už Vás nebaví dávat neustále ty samé ohrané dárky pořád dokola a chcete se letos vyšvihnout, máme pro Vás několik tipů, jak na to. Při výběru dárků byste se vždy měli držet následujících pravidel:

  • Kupte něco, co si obdarovaný pár užije jako společnou aktivitu. Díky tomu zažehnou novou jiskru a posílí vztah. Získají nové vzpomínky, zkusí něco nového a na Vás budou vzpomínat jako na někoho, kdo jim tento super zážitek zařídil. 
  • Překvapte je něčím, co ještě nikdy nezkusili. Můžete jim sice koupit lístek do divadla nebo poukaz do restaurace, ale zkuste to udělat tak, aby to bylo trochu netradiční. Pošlete je například do kina na filmový festival nebo na exotické degustační menu.  
  • Pamatujte – na penězích nezáleží. Není nutné koupit ten nejdražší dárek. Vaši blízcí určitě neočekávají, že je pošlete na týden na Seychely. Snažte se o to, aby byl od srdce. Pokud máte omezený rozpočet, na spoustě e-shopů právě probíhají předvánoční slevy, nebo zabruste na slevové portály. 

Není to tak těžké, že? Nyní se podíváme na konkrétní příklady z praxe, se kterými stoprocentně zabodujete. Máme to ozkoušené!

clanek_001

Obdarujte blízké malováním podle čísel

Hitem letošních Vánoc je malování podle čísel. Tato zábavná aktivita totiž chytne úplně každého. A co je nejlepší – Vaši blízcí se do ní mohou pustit společně. Takže pokud stále tápete, co pořídit pro oba zároveň, odpověď je přímo před Vámi.

Pojďme si to trochu představit. O co vlastně jde a může se zapojit opravdu každý? Malování podle čísel funguje na podobném principu jako omalovánky. Nenechte se ale zmýlit, rozhodně to není tak, že by vzali do rukou pastelky a seděli nad obrázkem formátu A4.

clanek_002

Motivy jsou totiž jednak velkoformátové a za druhé složitější. Ač výsledek vypadá jako profesionální obraz, malování podle čísel zvládne naprosto každý. Dokonce i naprostý začátečník, který s malováním žádné zkušenosti nemá a štětec bere do ruky poprvé od základní školy. Nabízíme je totiž v několika obtížnostech, a tak není problém vybrat. Pokud nevíte, jak na tom Vaši blízcí jsou, pořiďte raději snadnější obtížnost. 

Obraz je pokaždé rozdělený na několik menších plošek. Ty jsou očíslované. A podle těchto čísel postupně vybarvujete. Ke každému číslu je totiž přiřazená jiná akrylová barva. Doporučujeme článek Jak začít malovat, kde je vše dopodrobna popsané a vysvětlení. Navíc s instruktážním videem. Je to snadné, stačí mít jen chuť a zapálení pro věc.

clanek_003

Vybarvování totiž nějaký ten čas zabere. Je potřeba být trochu trpělivý a postupovat svědomitě plošku za ploškou. Rozhodně to však stojí za to. Pomalu Vám pod rukama začne vznikat obraz jako od pravého malíře, který si poté Vaši blízcí vyvěsí u sebe doma. Obrazy jsou totiž krásné a rozhodně je čím se chlubit. Doma vytvoří krásnou atmosféru a majitelům budou dělat radost. Protože je tiskneme výhradně jen na ta nejlepší plátna, která jsou na trhu s malířskými potřebami k dostání, výsledek vypadá úplně jako z galerie.

clanek_004

Nechte rodiče či kamarády, ať v sobě probudí umělce a užijí si příjemně strávené chvíle nad plátnem. Nebo do toho jděte se svým partnerem! Malování podle čísel je nejen zábavné, ale navíc Vás perfektně uvolní a odreaguje od každodenního shonu. Ideální zábava na dlouhé zimní večery.

Co jsme pro Vás připravili

Nabízíme ty nejlepší motivy ve vysoké kvalitě z různých kategorií. Ať už sháníte například krajinky, města, celebrity, obrazy s hudebními motivy, automobily nebo zvířata, všechny je najdete na našem e-shopu. A nejen to, ale i mnoho dalších. Jsme největší evropský výrobce malování podle čísel, a tak máme opravdu pestrou nabídku. Prodáváme také reprodukce obrazů slavných umělců. Pokud tedy máte ve svém okolí znalce umění, který má rád slavné mistry, je to trefa do černého. 

clanek_005

V případě, že byste pro své blízké chtěli něco opravdu osobního, vyrobíme pro Vás obraz podle vlastní fotografie. Nechte prarodičům natisknout fotografii z jejich svatby. Nebo rodičům fotografii vnoučat. Je to jen na Vás. Tímto obrazem je zaručeně potěšíte. Staňte se dalším ze statisíců spokojených zákazníků, kterým jsme již udělali radost. 

Zakládáme si na bezpečném nákupu a špičkové zákaznické podpoře. Máte dotazy? Kontaktujte nás! Rádi poradíme. Garantujeme nejrychlejší doručení. V případě, že byste hodně pospíchali, zařídíme pro Vás express odeslání do 24 hodin. Navíc, pokud nakoupíte za více než 1 100 Kč, dopravu od nás máte zcela zdarma. 

clanek_006

Co všechno od nás dostanete? Kromě obrazu také vzorový obrázek – předlohu, podle které si snadno zkontrolujete, že postupujete správně. Dále přibalíme nejlepší akrylové barvy, které vydrží zářit dlouhá leta úplně stejně jako v den, kdy byl obraz namalovaný. Nechybí ani háčky na zavěšení obrazu, po domalování si tak obraz můžete rovnou pověsit na zeď a neztrácet čas sháněním háčků ve specializovaných prodejnách. A samozřejmě štětce, bez kterých se žádný malíř neobejde. 

To vše Vám zašleme v krásné dárkové krabici. Rázem Vám tedy odpadnou také starosti s balením dárku. My ho totiž zabalíme za Vás. Co se rámování týče, můžete si vybrat, zda chcete motiv bez rámu a bez vypnutí plátna nebo variantu s vypnutým plátnem na rám.

clanek_007

Proč byste měli páru pořídit malování podle čísel

 

  • Obraz si vymalují společně. A užijí si u toho spoustu legrace. Hotový obraz si vyvěsí na zeď a vždy, když ho uvidí, vzpomenou si na Vás. 
  • Vyzkouší něco nového. Zjistí, jak skvělá zábava to je. Bez Vás by to určitě nevyzkoušeli a o hodně by přišli. Kdo ví, možná pro ně objevíte nový koníček a už na Vánoce nebudou chtít nic jiného! 
  • Získají krásnou dekoraci do domácnosti. Paráda až na prvním místě! A návštěvy budou závidět.
  • Odreagují se. Kdo si dnes najde čas, aby vyráběl něco vlastníma rukama? Přitom kreativní činnost je vůbec nejspolehlivějším způsobem, jak se zbavit stresu a odreagovat se. 
  • Není to drahé. Jaký jiný dárek zabaví oba dva na několik večerů, a přitom nestojí ani 500 Kč? Pořiďte jim proto motivů klidně víc. Nebo obdarujte malováním podle čísel všechny páry, které znáte! Uvidíte, že letos zabodujete.

 

clanek_008

Jaké další dárky se hodí pro pár

Kromě malování podle čísel pro Vás máme i další tipy na to, čím můžete párečku zamilovaných udělat radost. Ať už jsou spolu půl roku, rok nebo třeba třicet let, máme recept na to, jak je zaručeně na Štědrý den potěšit. 

Fotodárek

Fotodárky jsou zárukou úspěchu. Můžete jim darovat například fotoknížku nebo fotokalendář. Ve specializovaných obchodech ale vyrábí také hrnečky s fotografiemi, trička a další originální dárkové předměty. Pěkný je i digitální fotorámeček, na který se dá nahrát více fotografií najednou.

Romantický víkendový pobyt

Víkendový pobyt v Česku i zahraničí se dá pořídit za pěkné ceny. Na výběr máte například z různých wellness zařízení se saunami, masážemi a perličkovou koupelí. Po takovém výletu si budou připadat jako znovuzrození.

Nebo je pošlete do pohádky! Některé zámky totiž pronajímají dobová apartmá s krásnou výzdobou a interiérem jako z pohádky. Wellness bývá v ceně. Obdarování si tak budou moci vyzkoušet, jak se kdysi žilo a jak by se jim líbilo bydlet na zámku, kde je opečovává věrné služebnictvo. 

clanek_009

Zážitkové výlety

Mají Vaši blízcí rádi adrenalin? Pořiďte pro ně zážitek, který jim rozproudí krev v žilách. Skvělé jsou vyhlídkové lety v místě bydliště, kde si krajinu svého mládí i se všemi políčky, kopci a věžičkami prohlédnou z úplně jiné perspektivy. 

Dále jsou oblíbené tematické únikové hry (například podle seriálu či knihy, kterou přečetli) nebo rychlá jízda autem. Pokud si nejste jistí, do čeho by šli a co by už bylo příliš odvážné a vystrašilo je, vyřešte to dárkovým poukazem u konkrétní společnosti, která tyto věci zařizuje.

Degustace jídla nebo vína

Patří Vaši blízcí mezi gurmány? Pošlete je na ochutnávku do vyhlášené restaurace nebo do vinného sklípku. To se nakonec dá spojit i s romantickým víkendem. Vůně kvalitního jídla a pití je něco, co ocení naprosto každý. Proč nevybrat něco, co ještě neznají, a pořádně je tak překvapit. 

Nebojte se, jestli neholdují vínu, nic není ztraceno – dají se totiž sehnat i ochutnávky piva (nebo pobyt v pivních lázních) a tvrdého alkoholu. Nyní navíc získávají na popularitě také degustace kávy. Takže pokud je kvalitní káva to, čemu Vaši blízcí propadli, víte, čím je potěšit.

Kurzy vaření

V případě, že patří mezi příznivce vaření a jídlo je středobodem jejich života, kurz vaření je určitě potěší. Na internetu najedete různé školy vaření, do kterých se dá přihlásit a kde je naučí pokrmy specifické pro určitou světovou kuchyni.

Deskové hry

U deskových her se pobaví celá rodina. Většinou jsou pro více lidí, ale najdou se i takové, které se dají hrát ve dvou. Na trhu najdete opravdu široký výběr, snadno tak můžete vybrat hru inspirovanou historii nebo popkulturou, například jejich oblíbeným fantasy filmem. A pokud rádi luští rébusy, co takhle zkusit hlavolamy? 

Kultura

Za kulturou se dá vyrazit na různá místa. Nabízí se galerie, divadla, ale také kina. V menších nekomerčních kinech často hrají moc pěkné filmy, včetně těch pro pamětníky. A občas narazíte i na malé filmové festivaly, například severského nebo španělského filmu. Do kina se dá koupit dárkový poukaz, a tak si Vaši blízcí sami vyberou, na co by rádi vyrazili. Milovníky umění pošlete do galerie. Nebo jim pořiďte malování podle čísel! To bude ten pravý dárek podle jejich gusta.

clanek_010

Kempování v přírodě – glamping

Doby, kdy kempování bylo spojené hlavně s nepohodlím, jsou pryč. Pokud Vaše maminka vždy odmítala jezdit pod stan s tatínkem právě kvůli nedostatku komfortu, pošlete je na glamping! Jde o klasické táboření v přírodě, které ale probíhá v luxusních přírodních domečkách, jurtách nebo například domě v koruně stromů. Rodiče tak budou blízko přírodě, ale zároveň nepřijdou o teplo a měkkou postel. 

Držíme Vám palce s výběrem toho nejlepšího dárku pro Vaše blízké. Věříme, že v našem seznamu najdete přesto to pravé.