Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Malování podle čísel podle vlastní fotografie jako dárek pro Vaše nejbližší

Přemýšlíte nad dárkem pro Vaše blízké? Pokud Vás zaujalo malování podle čísel, ale rádi byste darovali něco opravdu osobního, máme řešení přímo pro Vás. Objednejte obraz podle vlastní fotografie. V následujícím textu se podíváme na to, jak takový motiv objednat a co to všechno obnáší.

Malování podle čísel je perfektní dárek. Ač jde o plnohodnotný obraz se vším všudy, nestojí tolik, co kousky u prodejců umění či reprodukce slavných obrazů u velkoobchodníků. Jsme největší evropský výrobce obrazů podle čísel a rádi Vám děláme radost. Proto jsme pro Vás připravili možnost vymalovat si šablonu vlastní podle Vaší fotografie.

miniatura_FB

Je jen na Vás, jak to pojmete. Obraz podle vlastní fotky můžete buď někomu pořídit, ať si ho vymaluje sám. Nebo ho prostě koupíte, vymalujete a hotový darujete. To bude překvapení! Obraz je luxusní dárek, na který Vaši nejbližší jen tak nezapomenou. A pokaždé, když se na něj podívají, vzpomenou si na Vás.

Obraz podle vlastní fotografie objednáte na Zuty.cz

Motiv podle vlastní fotografie, který si Vaši blízcí vymalují, nebo ho od Vás dostanou už hotový, je krásný, personalizovaný dárek přímo na míru. Může jít například o obrázek vnoučat, čtyřnohého mazlíčka nebo vzácnou vzpomínku ze svatby či narozeninové oslavy s rodinou. Je jen na Vás, jaké vzpomínce se rozhodnete na plátně vdechnout život.

clanek_001

Fotografie máme všichni rádi. Ale takový velkoformátový obraz, který se pověsí na stěnu, bude vždy vypadat mnohonásobně lépe. Nejen, že původní fotografie získá úplně novou atmosféru, ale i domácnost díky ní prokoukne a obdarovaný získá dárek, na který bude hrdý a se kterým se bude rád chlubit.

Jak objednat

Jak takový obraz objednat? Podívejte se na naše stránky a navštivte sekci malování podle čísel podle vlastní fotografie. Nemusí jít jen o klasickou fotografii. Rádi pro Vás připravíme jakoukoliv předlohu, kterou nám zašlete. Třeba i obrázek oblíbeného herce z internetu. Aby byl výsledek opravdu k světu, musí předloha splňovat určité požadavky, a to:

  • velikost větší než 1 MB,
  • měla by být dobře zaostřená,
  • dobré světelné podmínky jsou klíčové, především u detailů.

Pokud by byly detaily ve stínu, špatně by se Vám nebo Vašim blízkým obraz maloval. Zároveň by mohly splynout s okolím. Ideální je vybrat obrázek v dostatečném rozlišení s ostrými detaily a v zářivých barvách. 

Co může být na obraze? To je zcela na Vás. Zvládneme jak obličej, tak skupinu lidí či fotografii památek nebo přírody. Jsme pouze mírně limitovaní barvami. Nabízíme až 284 odstínů, avšak zákazníkům ke každému obrazu pošleme maximálně několik desítek barev. Pokud tedy bude Vaše předloha hodně barevná, budeme ji muset upravit tak, aby měla nanejvýš několik desítek odstínů.

Výsledný obraz může být v rozměrech 40x50 a 80x100 cm. Pro detailní portrét jsou vhodnější menší rozměry. Skupina postav zase bude vypadat lépe na větším formátu, kde každý člověk dostane dostatečný prostor a bude moci být vyvedený pěkně v detailech. 

clanek_002

 

Kromě rozměru si zvolte i to, jestli chcete plátno vypnout na rám, nebo Vám stačí bez rámu. My doporučujeme variantu s vypnutím na rám, lépe se totiž maluje. Jakmile najdete tu správnou předlohu, návrh nám odešlete skrze náš objednávací systém. Pokud by Vám to nešlo, napište nám na info@zuty.cz a připojte předlohu v příloze společně se všemi údaji o objednávce. Na motiv lze přidat také nápis podle vlastního uvážení. 

Grafik Váš návrh prohlédne a připraví šablony. Ty Vám odešle, abyste se na ně podívali. Pokud budete spokojení, obrazy se odešlou k tisku. V případě, že byste měli nějaké připomínky, napište je grafikovi a návrh vraťte k přepracování. První dva návrhy jsou zdarma. Každý další nový návrh, popř. změna předlohy stojí 150 Kč. 

Co od nás dostanete

Obraz podle vlastní fotky či obrázků Vám doručíme během pár dní. Garantujeme nejrychlejší doručení, lze objednat express odeslání do 24 hodin. Pokud navíc objednáte za více než 1 100 Kč, máte od nás dopravu zcela zdarma. Tu zajišťují přepravní společnosti In Time, Česká pošta a Zásilkovna. Zasíláme také na Slovensko a do dalších evropských států.

Obrazy tiskneme na nejlepší plátna, která jsou na trhu s uměleckými potřebami k dostání. Jsou kvalitní a maluje se na ně jedna radost. Kromě motivu k vymalování od nás obdržíte také předlohu – obrázek, na který se můžete během tvorby dívat a ujistit se, že se ubíráte správným směrem.

K obrazu dodáme profesionální akrylové barvy. Dlouho jsme testovali různé složení, až jsme došli k tomu ideálnímu. Naše barvy jsou nejlepší a vydrží zářit dlouhá léta potom, co je obraz dokončený. Nemusíte se bát, že vyblednou a ztratí život. 

clanek_003

K barvám přibalíme i sadu 3 kusů nylonových štětců. Mají různou tloušťku. To proto, aby se motiv maloval co nejlépe. Některé detaily vyžadují preciznější práci. Zato větší plošky můžete vybarvovat tlustějším štětcem. Práce Vám díky tomu půjde rychleji. V balení najdete i háčky na zavěšení obrazu a lupu, kterou nyní přidáváme ke každé zásilce jako dárek. Díky ní si poradíte i s těmi nejmenšími detaily.

Vše Vám pošleme v krásné dárkové krabici. Nemusíte si proto dělat starosti s balením a prezentací dárku. Obdarovanému obraz předáte přesně tak, jak ho od nás obdržíte. Úspěch je zaručený.

Co dělat, pokud nevíte, jak vybrat správnou předlohu?

Pokud si nejste jistí ohledně předlohy, vyřešte to jednoduše. Darujte dárkový poukaz na obraz podle vlastní fotografie. Obdarovaný si po Vánocích sám promyslí, jaký obrázek by se mu líbil, a objedná si podle vlastního výběru. 

U poukazu zvolíte stejné položky, jako byste objednávali obraz. Tedy to, zda chcete variantu bez rámu, a tedy bez vypnutí na plátno, nebo obraz vypnutý na plátno. Přidáte také požadovaný rozměr. Jakmile objednáte a zaplatíte, zašleme Vám voucher elektronicky na e-mailovou adresu. Pokud byste si však přáli poukaz vytisknout a zaslat poštou, rádi to pro Vás uděláme. 

Dárkový poukaz od Zuty.cz pro obraz podle vlastní fotografie má platnost 12 měsíců. V případě, že byste potřebovali delší lhůtu, dejte nám vědět dopředu. Není problém poukaz vystavit na delší dobu.

Proč je malování podle čísel skvělý dárek

  • Je to krásná dekorace do domácnosti. Obrazy působí luxusně a místnost díky nim hned vypadá zajímavěji. Hodí se jak do obývacích pokojů, tak ložnic či dětských pokojíčků. Je jen na Vás či obdarovaném, kam se ho rozhodne pověsit. Od nás obdržíte jen ty nejlépe zpracované obrazy, na které budete po vymalování pyšní. Přečtěte si krásné recenze od našich zákazníků a přesvědčte se, že s námi je nákup vždy bezpečný.
  • Je cenově dostupné. Malování podle čísel je ve srovnání s klasickými obrazy cenově dostupnější. A tak je to i chytrá volba pro Vaši peněženku.
  • Je originální. Pokud Vás už unavuje nakupovat ohrané dárky, které má navíc doma téměř každý, nakupte u nás. Masově vyráběné dekorace ve velkých obchodních řetězcích toho příliš nevypoví. Avšak pokud darujete takto personalizovaný dárek, obdarovaný ocení, jak dobře ho znáte. Uvědomí si, že Vám na něm skutečně záleží, a potěšíte ho.
  • Krásná vzpomínka. Všichni rádi vzpomínáme na pěkné momenty v našem životě. Na naše blízké. Romantické dovolené. A samozřejmě mazlíčky. Proč si tedy takové vzpomínky nevyvěsit pěkně na oči, kde je uvidíme každý den? Dárkem, který je spojený s příjemnými emocemi, stoprocentně zabodujete a zahřejete Vaše blízké u srdce.

 

 

 

clanek_004

Pro koho je vhodné malování podle čísel

Obrazy podle čísel jsou vhodné pro všechny věkové kategorie, může i ženy. To proto, že je nabízíme v různých obtížnostech. Ty se dají vybírat jak u klasických motivů na našem e-shopu, tak u obrazů podle vlastní fotografie.

Obtížnosti jsou od sebe odstupňované tak, aby mohl vzít do ruky štětec opravdu každý. Ty nejjednodušší mají větší plošky. Jsou určené pro začátečníky, ale i děti či seniory, kteří nemají natolik rozvinutou jemnou motoriku. Vyznačené plochy jsou pravidelné a na motivu nenajdete nic těžkého. 

Spolu se zvyšující se náročností přibývá i detailů, plošek a podrobností. Někdy se může stát, že se plošky různě prolínají. U těch nejtěžších už musíte střídat velikost štětců a zapojit všechen malířský um. Je tedy jen na Vás, jak moc pokročilí jste. 

Vždy se vyplatí koupit raději jednodušší obtížnost, abyste sebe nebo obdarovaného neodradili. A jakmile se s malováním trochu seznámíte či seznámí, napříště se objedná vyšší úroveň. Přečtěte si náš článek o rozdílech v náročnosti. Hned budete vědět, jakou vybrat.

Jaké jsou benefity malování podle čísel

 

  • Odreagujete se od stresu. Kreativní činnost Vám pomůže se odreagovat a zapomenout na každodenní shon v práci či v rodině. Navíc, pokud se naučíte kvalitně odpočívat, v budoucnu budete vůči napětí mnohem odolnější a příště už Vás jen tak něco nerozhodí.
  • Uvolníte se. Budete se soustředit na vybarvování jednotlivých plošek a zapomenete na všechno, co se Vám přes den honilo hlavou. Příjemně strávený čas se štětcem v ruce Vám bude odměnou po hektickém dni v práci. 
  • Rozvíjí kreativitu. Kreativní myšlení a fantazii musíme neustále stimulovat, jinak o ně přijdeme. A to platí úplně v každém věku. Společně s malováním se učíme na svět koukat jinýma očima a vnímat jeho krásy. V práci i v osobním životě díky tomu získáte novou inspiraci a elán.
  • Učí trpělivosti a koncentraci. S trpělivostí a koncentrací bojujeme snad všichni. A je úplně jedno, jestli je nám 6 let a učíme se psát. Nebo 30 a snažíme se vypracovat prezentaci do práce. Sociální sítě, televize, rádio – ze všech stran na nás útočí vjemy a nenechají nás v klidu. Díky malování podle čísel ale najdete ztracený klid. Zlepšíte koncentraci a zapracujete i na trpělivosti. Obraz totiž nebude hotový hned. Chce to trochu Vašeho času. Zato se ale budete mít vždy na co těšit.
  • Rozvíjí manuální dovednosti. Vybarvovat plošky chce trochu zručnosti. To všechno postupně natrénujete. Obtížnosti jsou nastavené vždy tak, aby to byla výzva, ale zároveň nic, co byste nepřekonali. Sami budete překvapení, co všechno dokážete.
  • Zlepšuje přesnost pohybů a podporuje jejich koordinaci. Toto je obzvlášť důležité u malých dětí, ale i dospělých a seniorů. Najdete cit v ruce a přesnost, o kterých jste ani nevěděli, že je máte. A to se přeci vždycky hodí.
  • Předchází degenerativním změnám mozku u seniorů. Jakákoliv rukodělná činnost stimuluje mozek a pomáhá mu, aby zůstal v kondici. Kromě psaní rukou a různého vyrábění má stejný efekt i malování štětcem.

 

 

Přejeme Vám i Vašim blízkým spoustu zábavy s malováním podle čísel! Pokud byste měli jakékoliv dotazy, obraťte se na naši zákaznickou podporu. Rádi Vám poradíme. Zavolat nám můžete každý všední den od 8:00 do 16:00 na + 420 555 333 579. Nebo pište na info@zuty.cz.