Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Obrazy Larryho Hersbergera: Souhra hravosti a originality

Malování podle čísel je jedinečnou odpočinkovou činností. Jejím výsledkem je navíc  originální obraz, který se stane skvělou interiérovou dekorací. Pokud se neumíte rozhodnout pro jeden z motivů, prozkoumejte s námi tvorbu Larryho Hersbergera. 

clanek_001

Najít si činnost, u které se odreagujete, je velmi důležité. Malování podle čísel Vám navíc kromě relaxu přinese také mnoho dalších výhod. Z Vašeho koníčku se tak stane příjemná terapeutická činnost, která bude mít pozitivní vliv na Vaše tělo i mysl. Co kromě originálního obrazu malováním podle čísel získáte? Máme pro Vás hned pět dalších benefitů:

  1. Malování podle čísel Vás zbaví stresu, napětí a uklidní Vaše myšlenky.
  2. Malováním podle čísel cvičíte mozek a můžete tak snáze předcházet jeho degenerativním onemocněním.
  3. Pokud se potýkáte se starostmi, malování podle čísel Vám zvedne náladu a konečné dílo Vás zahrne pocity radosti a sebeuznání.
  4. Díky malování podle čísel se naučíte jemnější práci s detaily i lepší organizovanosti.
  5. Malováním si můžete zlepšit jemnou motoriku a postupně zvládnout i další kreativní a manuální činnosti.

Na počátku všeho stojí výběr ideálního motivu. V naší nabídce jich však najdete stovky, a proto může být rozhodování trochu složitější. Z toho důvodu jsme se dnes rozhodli vyzdvihnout umělce Larryho Hersberga a představit Vám jeho obrazy, které v naší nabídce najdete. S nimi totiž do Vašeho interiéru nepronikne pouze originalita a duch velkého umělce, ale také příjemná hravost a jemné barvy.

clanek_002

Renesanční umělec Larry Hersberger 

Larry Hersberger pochází z Floridy v USA a za renesančního umělce ho označujeme záměrně. Vyniká totiž v hned několika uměleckých oblastech, které často velmi efektivně kombinuje. Je skvělým malířem, fotografem, grafikem a vládne také sféře digitálního umění. Výsledkem jeho tvorby jsou pak nadčasové obrazy, které si našly své fanoušky v mnoha koutech země.

Larry Hersberger se proslavil rozmanitou tvorbou. Velmi oblíbené jsou jeho vánoční fotografie, které se staly předlohou pro mnoho produktů, jako jsou plakáty nebo puzzle. Motiv Vánoc jeho tvorbu prostupuje skutečně silně a objevuje se i na jednom z děl, které jsme zařadili do naší nabídky. Tento motiv je běžně přítomný jak na jeho fotografiích, tak olejomalbách.

Díky jeho globální oblibě můžeme o Larry Hersbergerovi říct, že je umělcem mezinárodního formátu. I my si jeho tvorbu oblíbili a rozhodli jsme se jeho originální a hravé motivy proměnit v zábavné obrazy podle čísel

Prvek surrealismu

Dílo tohoto umělce je velmi pestré. My se do naší nabídky rozhodli zařadit převážně takové obrazy, které v sobě jistým způsobem odráží myšlenku surrealismu. 

Surrealismus je umělecký směr, který vznikl ve Francii. Jeho hlavní myšlenkou je spojení reálného motivu a nereálné fantazie. Jednotlivá díla tedy v sobě mají prvek překvapení a propojují zdánlivě nesouvisející motivy. V našem případě jsou to zvířata ozvláštněná kousky z lidského šatníku. Pštros s kravatou, kočka v klobouku nebo zlatý retrívr jako kapitán lodi – takový obraz prostě musíte mít!

clanek_003

Jedinečné obrazy zvířat

Pokud máte rádi špetku surrealismu a jste milovníky zvířat, pak si udělejte chvíli čas a proleťte se s námi světem Larryho unikátních děl. Ty si Vás získají samotnými motivy. Kromě toho ale dají Vašemu exteriéru ještě něco navíc:

  • Hodí se všude. Obrazy Larryho Hersbergera vynikají svou univerzálností. Dokáží podpořit ducha dětského pokoje, ale také vylepšit obývací pokoj, kuchyň nebo ložnici. Jeho originální náměty jsou totiž velmi hravé, ale také designové a moderní.
  • Můžete si vytvořit vlastní galerii. V naší nabídce najdete hned několik Hersbergerových obrazů. Pokud tedy budete chtít s malováním podle čísel pokračovat, můžete příště zvolit další z jeho motivů a postupně si vytvořit celou kolekci jeho obrazů. Ty  pak mohou jednoduše fungovat jako spojovací prvek interiéru. 
  • Dílo jedinečného umělce. Volbou obrazů od tohoto amerického malíře získáte skutečné umělecké dílo s příběhem.
  • Nízká náročnost. Obrazy Larryho Hersbergera se v malování podle čísel řadí mezi ty velmi snadné. I z toho důvodu jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. 

Teď už si ale pojďme některá z jeho jedinečných děl představit. Prozradíme si něco o jejich náročnosti i o tom, pro koho jsou vhodné.

Majestátní lev

Lev je symbolem odvahy, síly a ušlechtilosti. Pokud se Vám toto zvíře líbí, pak se Vám jistě zalíbí i Larryho obraz Lev s korunou. Proměnil ho totiž v korunovaného krále zvířat a z obrazu tak učinil záležitost vhodnou do jakéhokoliv pokoje nebo třeba pracovny. Díky možnosti vypnutí plátna na rám můžete navíc tento obraz po jeho dokončení pověsit na zeď ihned. 

Celý motiv je rozdělen do 875 políček a k jeho vymalování bude potřeba 29 barev. Ty jsou součástí malovací sady.

Náročnost: Velmi snadná

clanek_004

Party zebra

Jak souvisí oslava narozenin a zebra? Pro některé z Vás možná nijak. Larry mezi těmito motivy ale souvislost našel a jejich spojením vznikl hravý obraz Zebra s party čepičkou.

Pokud plánujete dětskou oslavu a hledáte aktivity pro děti, malování podle čísel může být skvělou volbou. A jaký motiv je pro takovou příležitost příhodnější než party zebra. Finální dílo se pak bude skvěle hodit do dětského pokoje. Nebojte se jej ale zavěsit i kdekoliv jinde. 

Náročnost: Velmi snadná

clanek_005

Vánoční pes

Víte, že do Vánoc zbývá méně než 100 dnů? Proto je čas přemýšlet nad svátečními dekoracemi! Jednou z nich může být obraz Zlatý retrívr se santa čepicí, který do místnosti dostane vánoční atmosféru. Pes navíc symbolizuje loajalitu, věrnost a lásku, což se k Vánocům skvěle hodí.

Obraz si můžete v interiéru nechat celoročně, používat jej pouze jako jedinečnou vánoční dekoraci nebo jej věnovat jako dárek. Obraz je rozdělen do pouhých 317 objektů a představuje tak optimální výzvu i pro nezkušené malíře.

Náročnost: Velmi snadná

clanek_006

Elegantní lama

Venkovní teploty už přímo vyzývají k zimnímu oblečení. Své o tom ví i naše Lama s červenou čepicí a šálou. Obraz je rozdělen do 852 plošek a řadí se mezi ty nejsnadnější. Vymalovat si jej tak mohou děti i dospělí. Podle toho pak můžete vybrat i ideální místo pro jeho umístění. 

Pokud se vymalování zhostí děti, pak může zdobit jejich pokoj. Hodit se bude ale i do ostatních místností. Díky svým barvám bude skvěle vypadat v pokoji s červenými doplňky.

Náročnost: Velmi snadná

clanek_007

Námořnický retrívr

Milujete moře a vůni slaného vánku? Nebo znáte někoho, kdo to tak má? V takovém případě pro Vás máme jedinečný obraz, který můžete věnovat jako dárek. Je jím Zlatý retrívr s kapitánskou čepicí. Obraz je originální, hravý, a přesto o svém majiteli ihned prozradí, co má rád. Stačí vymalovat 483 plošek a obraz Vám může začít dělat radost.

Náročnost: Velmi snadná

clanek_008

Mopsí pár

Chcete si začít tvořit malou galerii nebo vyzdobit dvě místnosti najednou? S tím Vám snadno pomohou dva obrazy z naší nabídky. Prvním z nich je Mops s červenou mašlí. Ten Vás odzbrojí pokaždé, když mu pohlédnete do očí. Tuto roztomilou psí slečnu pak doplní obraz Mops s červenou mašlí a modrou čepicí. Díky svému formátu mohou viset společně na jedné zdi nebo nenásilně propojovat dvě místnosti.

Náročnost: Velmi snadná

clanek_009

Okouzlující kočka

Kočky jsou elegantní, sebevědomé a vznešené. Jinak tomu není ani v případě Kočky se slaměným kloboukem. Tento obraz se hodí ke všem, kteří milují kočky. Skvěle bude vypadat také v interiéru, který je zařízený ve venkovském stylu. Báječně zapadne také na chatu.

Obraz je rozdělen do 764 polí a o jeho vymalování se tak mohou postarat i úplní začátečníci.

Náročnost: Velmi snadná

clanek_bla

Roztomilá žirafa

Co ozdobí dlouhý žirafí krk lépe než červený motýlek! O tom Vás ujistí i pohled na Žirafu s červenou mašlí. Obraz je rozdělen do 1017 polí, a je tak bohatý na detaily. K jeho vybarvení budete potřebovat 26 barev, které najdete v sadě spolu se štětci i předlohou.

Náročnost: Snadná

clanek_010

Šarmantní pštros

Kravata a klobouk. Dva kousky oblečení, které dokáží proměnit každého pštrosa v šarmantního společníka. Pestré barvy a laškovný pohled udělají z obrazu přesně ten bod v místnosti, kterého si každý všimne. A kam obraz umístit? Možností je celá řada. Originální námět i barevná pestrost zapadnou zkrátka kamkoliv. Pštros s červenou čepicí a zelenou kravatou je přesně tím dílem se surrealistickým prvkem, který si zamilujete.

Náročnost: Velmi snadná

clanek_011

Intelektuální nosorožec

Obraz Nosorožec s červenou čepicí a monoklem je ztělesněním všeho, co surrealismus znamená. Spojení afrického zvířete s monoklem, který nosil i Hercule Poirot, je opravdu fascinující a obrazu s tímto motivem originalita rozhodně nechybí. 

Kromě neopakovatelného motivu vyniká obraz také realistickým zpracováním nosorožce. Na jeho kůži můžete vidět tolik typické vrásky a záhyby. Díky neutrálním barvám můžete obraz bez obav zavěsit kamkoliv. K dosažení realistického a propracovaného vzhledu poslouží 950 vybarvovacích plošek. Ačkoliv se to může zdát mnoho, stále se obraz řadí do skupiny těch nejsnadnějších z naší nabídky.

Náročnost: Velmi snadná

clanek_012

Objevujte světové umělce se Zuty

Obraz je často dominantou místnosti. Přesně z toho důvodu je třeba si dát záležet na volbě vhodného motivu. My se proto rozhodli vsadit na jistotu a do nabídky jsme zařadili unikátní díla známých i méně známých umělců. Díky tomu s malováním podle čísel získáte nejen příjemné chvíle odpočinku, ale také profesionální obraz.

Obrazy Larryho Hersbergera patří jednoznačně k těm, které Vám při každém pohledu vykouzlí úsměv na tváři. Proto jim dejte šanci a vneste si jejich prostřednictvím do interiéru hravost a radost