Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Přichází měsíc Blíženců: Jak vybrat dárek pro muže a ženu v Blíženci

Blíženci slaví narozeniny od 22. května do 21. června. V následujícím textu se podíváme na hlavní charakteristiky tohoto znamení. Na základě toho si odvodíme, jaký dárek pro Blížence vybrat. Jelikož jde o znamení se silnou fantazií a elánem, kreativní činnost jim pomůže dát průchod jejich vnitřní energii. Malování podle čísel je jedním z dárků, kterými jim zaručeně uděláte radost.

miniatura_FB

Charakteristika Blíženců

Pokud chcete vybrat ten správný dárek pro Blížence, je důležité prozkoumat jejich vlastnosti. Co nám o tomto znamení prozradí astrologie? Jejich planetou je Merkur. Ten jim dodává odvahu a smysl pro pragmatismus. Nebojí se učinit důležitá rozhodnutí a daří se jim v obchodu. 

Živlem Blíženců je vzduch. Stejně jako tento element i oni jsou neustále v pohybu. Nedokážou setrvat na jednom místě, stále jako by jimi šili všichni čerti. Rádi vymýšlí různé aktivity a nová dobrodružství. Nesnáší nudu. Jednou z hlavních charakteristik Blíženců je proměnlivost. Emoce se v nich střídají jako na horské dráze. Jednou se smějí, podruhé mračí. Často mají sklony k hyperaktivitě.

Jsou známí tím, že mají skvělý smysl pro humor. Rádi se baví a dokážou na vlnu veselí strhnout i všechny v jejich blízkosti. Vše berou s nadhledem, dokonce i sami sebe. Nic si nedělají z neúspěchů a vrtkavosti štěstěny. Právě díky tomu dokážou zvraty v životě překonat snadněji než ostatní znamení.

Pokud znáte Blížence, určitě jste si všimli, že jsou vždy středem pozornosti. To proto, že umí zaujmout své publikum. Každý jim rád naslouchá. Blíženec má totiž vždy co říct. Jsou výmluvní a mají silnou fantazii. Dokážou si se slovy vyhrát tak, abyste jim zcela propadli. Jsou přátelští a každý se rád zdržuje v jejich přítomnosti. 

Jaký dárek vybrat pro muže Blížence

Vybíráte dárek pro muže Blížence? Pojďme se mu podívat na zoubek. Věděli jste, že muž narozený v Blíženci je v srdci nenapravitelným romantikem? Určitě mu udělá radost pozornost, kterou si budete moci užít společně. Romantická večeře v oblíbeném podniku nebo vyjížďka na lodičce mu udělají velkou radost. 

Jelikož je muž Blíženec neustále v pohybu a chvíli neposedí, nesáhnete vedle s dárkem akčnějšího rázu. Můžete vyzkoušet různé zážitkové poukazy, výlet za dobrodružstvím nebo letenky do země, ve které ještě nebyl. Z objevování neznámého je přímo nadšený a uvidíte, že po příležitosti poznat něco nového doslova skočí.

clanek_001

Blíženec se rád baví. Udělejte mu radost vstupenkami na oblíbeného stand-up komika, na veselohru nebo na filmový festival, kde se hrají kvalitní a zábavné filmy. Zadrnkejte na jeho strunu a pobavte ho už samotným dárkem. Vymyslete něco, co ho rozesměje a udělá mu to radost. Určitě už Vás také nejednou něčím překvapil. Na to jsou Blíženci experti. Letos je na Vás, abyste ho překvapili!

Muž Blíženec má silnou fantazii. Do noty se mu trefíte dárkem, na kterém bude moci realizovat svoji kreativní stránku. Vyzkoušejte malování podle čísel. Jelikož je odvážný, nebude se bát jít do něčeho nového. A to ani v případě, že nemá umělecké vzdělání – vždyť malování podle čísel zvládne i člověk bez průpravy. 

S malováním podle čísel může dát průchod svojí vášni pro objevování a poznávání. Vsadíme se, že tuto činnost doposud nezkusil. Vyberte motiv, který mu sedne jako ulitý. Pokud má rád automobily, v naší nabídce najdete spoustu motivů s auty, například tento s luxusním černým americkým automobilem.

clanek_002

Jelikož je Blíženec neposedné znamení, kreativní činnost ho nadchne. Malování ho zcela pohltí a dovolí mu na chvíli si odpočinout. Jelikož je to dobrodružná a svobodomyslná povaha, určitě miluje moře a oceán, ztělesnění svobody a nespoutanosti. Obrazem s plachetnicí ve větru mu uděláte radost. Výběr motivu je ale nakonec jen na Vás, protože přeci Vy ho znáte nejlépe. 

clanek_003

Jaký dárek vybrat pro ženu v Blíženci

Ženy v Blíženci jsou cílevědomé a úspěšné. Často jde o vynalézavé dámy, které se nezaleknou podnikat v dosud neprobádaných oblastech. Mají pro strach uděláno, a tak stejně jako muže Blížence i je potěší dárek, který bude trochu dobrodružnějšího rázu. Pozvěte ji na výlet spojený s adrenalinovým zážitkem. Nebo na ochutnávku do netradiční restaurace.

Má vytříbený vkus. Ač ji příliš nezáleží na materiálních věcech, hezky zařízená domácnost ji činí šťastnou. Zkuste zvolit něco, čím si může vyzdobit domov. Ať už to jsou různé sošky nebo exotické dekorace, žena v Blíženci bude nadšená.

Další možností je zahrát na její kreativní stránku. Zde ale opatrně. Jelikož je plná vitální energie a fantazie, ráda se oddává kreativním činnostem. Bohužel je velmi proměnlivá, a tak má problém něco domyslet až do konce. Neustále je nespokojená a začínala by znovu a znovu. 

clanek_004

Darujte jí malování podle čísel. Obraz malovaný touto technikou je už dopředu rozvržený a ona bude jen svou půvabnou ručkou vybarvovat předem určené plošky. Oddychne si, že nemusí nic plánovat a vyhazovat nedomyšlené návrhy motivů, na kterých vždy ztroskotala. Uvidíte, že jí vykouzlí úsměv na tváři, jak bude obraz pod jejíma rukama postupně ožívat. A nakonec si ho může pověsit doma na stěnu a zkrášlit si jím domov. 

Jelikož ráda objevuje nová místa, chutě a vůně, určitě ráda cestuje. Můžete ji pozvat na výlet za hranice nebo po Čechách. Nebo jí darovat obraz s motivem. Jelikož je romantička, určitě ji udělají radost Benátky v noci.

clanek_005

Je ale také plná energie a neustále v pohybu. Tak jako proměnlivé město New York

clanek_006

Milovnici zvířat zase potěší obraz koně v abstraktním provedení. Vypadá moderně a doma udělá velkou parádu.

clanek_007

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv dárek, budeme Vám při výběru držet palce!