Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Vymalujte si podle čísel ty nejoblíbenější pohádkové postavičky Disney

Ačkoliv jsou animované filmy oblíbené hlavně u dětí, mnoho z nich se řadí mezi skutečné klenoty světové kinematografie. O to se zasloužil především Walt Disney, který vytvořil celou řadu ikonických kreslených postav. Máte mezi nimi své oblíbence? Pak si je zvěčněte díky malování podle čísel!

miniatura_FB-disney

Najít si nějaký koníček je velmi prospěšné pro psychické i fyzické zdraví. Výzkumy naznačují, že koníčky jsou dokonce klíčové pro náš zdravý život, jeho lepší organizaci a prožívání. 

Proč tedy mnoho lidí žádné hobby nemá? Odpověď je prostá. Pro mnoho koníčků potřebujeme speciální dovednosti, velkou spoustu času nebo několik nákladných vstupních investic. To ale neplatí pro malování podle čísel! Pokud hledáte způsob, jak smysluplně trávit volný čas a prospět svému tělu i duchu, pak je ideální čas si vybrat svou první malovací sadu!

Věnujte kreativní koníček jako dárek

Pokud se ve Vašem okolí blíží nějaká oslava a Vy si nevíte rady s volbou ideálního dárku, malování podle čísel je skvělou volbou. Jedná se totiž o velmi univerzální zábavu, která potěší každého. Číselné sady jsou totiž vhodné:

  • pro lidi všech věkových kategorií
  • pro ty, kteří nemají s malováním žádné předchozí zkušenosti
  • pro muže i ženy
  • pro jedince, kteří chtějí procvičit svou trpělivost, koncentraci a redukovat stres nebo napětí
  • pro všechny, kteří si chtějí organizovat volný čas podle svých možností

Malování podle čísel je zkrátka zábava, která nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti a k jejímu zahájení nepotřebujete žádné speciální vybavení. Pokud ji tedy plánujete věnovat jako dárek, stačí si v naší nabídce vybrat vhodný motiv a objednat vybranou malovací sadu, jejíž součástí je také podrobný návod.

Kromě toho v naší nabídce najdete obrazy 5 různých úrovní náročnosti. Můžete tak náročnost malování snadno přizpůsobit danému člověku, a to na základě jeho věku, dovedností nebo předchozích zkušeností. Jednodušší motivy bývají obecně rozděleny do menšího počtu polí. Tím je vybarvování snadnější a rychlejší.

clanek_001

Tvořte celá rodina

Nenacházíte během týdne příliš mnoho příležitostí, jak trávit volný čas aktivně s rodinou? Pak věnujte malovací sadu sami sobě. Tento kreativní koníček je vhodný pro všechny věkové kategorie a věnovat se mu tak mohou dospělí, děti i senioři. Stačí si proto přichystat malovací sadu a kdykoliv budete mít pár minut času, můžete se sejít jako rodina a pustit se do malování! 

Malované Disney motivy jsou navíc ideální volbou pro děti i dospělé. A co s hotovým dílem? Jednoduše si jej pověsíte na zeď a získáte tak jedinečnou upomínku na společně strávený rodinný čas. Pokud tedy chcete společným okamžikům dát nějaký řád a využít je na maximum, společné malování je přesně to, co hledáte. Není potřeba žádné speciální vybavení ani talent. Jediné, co potřebujete, je chuť tvořit!

clanek_002

Jak malování podle čísel funguje?

Zaujala Vás myšlenka kreativního koníčku, ale nevíte, co od něj čekat nebo jak takové malování podle čísel vůbec vypadá? Vše je velmi snadné! Stačí se pouze podívat na naši nabídku motivů, vybrat si nějaký, který se Vám bude líbit, a danou malovací sadu si objednat. Za pár dnů k Vám dorazí set, ve kterém najdete:

  • odolné lněné plátno s vybraným motivem rozděleným do očíslovaných polí
  • štětce různých velikostí
  • očíslované kelímky s barvami
  • podrobný návod
  • barevnou předlohu 
  • lupu

Plátno v sadě bude buď vypnuto na rám, nebo bez rámu. Záleží pouze na Vás, jakou variantu si při výběru zvolíte. Poté začnete vybarvovat jednotlivá políčka pomocí určených barev a postupně tak černobílé plátno přetvoříte v jedinečný obraz, který se stane originálním doplňkem jakékoliv místnosti.

Z jakých motivů malování podle čísel můžete vybírat?

V naší nabídce najdete motivy rozdělené do tematických kategorií. Vybírat ale můžete také podle náročnosti. Vybrali jste si složitější motiv a nejste si jistí, zda ho zvládnete? Není čeho se obávat. Složitější motivy nevyžadují žádné speciální dovednosti. Budete potřebovat jen více času a trpělivosti. Odměnou Vám však bude propracované umělecké dílo, které upoutá pozornost každého.

Pokud v nabídce našich obrazů tápete a nedokážete si vybrat pouze jeden, pak bychom Vám dnes rádi představili kreslené motivy z dílny Walta Disneye. Ty se totiž stanou nejen jedinečným solitérem ve Vašem interiéru, ale jejich malování si můžete užívat s celou rodinou. Co totiž dokáže rodinu sblížit tolik, jako kouzelný svět pohádek?

clanek_003

Fenomén jménem Walt Disney

Svět malovaných postaviček a fiktivních hrdinů je plný známých jmen. Jen málokteré jméno je však známé napříč generacemi jako Walt Disney. 

Walt Disney byl výtvarně nadaný už od svého dětství. Nejrůznější peripetie však způsobily, že nedosáhl úspěchu ihned. Walt to ovšem nikdy nevzdal a jeho odhodlání a píle z něj udělaly jednu z nejslavnějších osobností všech dob. A není čemu se divit. Vždyť to byl právě on, kdo dal světu Mickey Mouse, Popelku, Dumba, Nema, Malou mořskou vílu, Sněhurku nebo Avengers.

Kromě nezapomenutelných kreslených postaviček je Walt Disney známý také pro oblíbenou atrakci jménem Disneyland. Zde se potkávají všichni hrdinové jeho fantastického světa a denně ho navštíví přes 50 000 lidí. Disney World na Floridě je dokonce tak velký, že svou rozlohou téměř dosahuje velikosti San Francisca!

Popularita Walta Disneye se zkrátka nedá upřít a jeho pohádky přináší radost dětem i dospělým skoro 100 let. Proč ale zrovna Disney? S čím tak výjimečným přišel, že lidé po celém světě jeho pohádky i kreslené hrdiny tolik milují?

Animovaný svět Walta Disney

Disney obrazy jsou v naší nabídce zastoupeny poměrně bohatě, a to z důvodu, že mají velmi širokou základnu fanoušků. Důvodů, proč lidé zbožňují malované Disney postavičky, je několik. Obecně ale můžeme říct, že klíčovým rysem jeho příběhů je vítězství dobra nad zlem a propracované charaktery postav. Ruku na srdce, kdo z nás nechtěl v dětství prožít nějaké napínavé dobrodružství. Snad každý! A právě animované Disney filmy nás takovým fantastickým dobrodružstvím provázely, aniž bychom museli opustit teplo našeho domova. 

Příběh hraček

Neexistuje snad jediné dítě, které by si nemyslelo, že hračky v jeho nepřítomnosti ožívají. Přesně takový motiv se objevil také ve slavném animovaném Disney filmu Příběh hraček. Dokonalý Buzz rakeťák a Woody vytvořili ikonickou pohádkovou dvojici, kterou zná snad každý. Obraz Woody a Buzz tak prozáří nejen dětský pokoj, ale také jakoukoliv jinou místnost. Příběh hraček totiž dávno není pohádkou, ale naprostým kultem. Pokud tedy hledáte motiv, který si můžete vymalovat s celou rodinou, máte ho před sebou.

clanek_004

Ledové království

Vítězství dobra nad zlem, překrásná Elsa a zábavný Olaf. Tahle pohádka má zkrátka vše. I z toho důvodu si našla místo v srdci mnoha dětí. Pokud i Vy máte doma fanouška nebo fanynku Ledového království, pak můžete atmosféru pohádky do dětského pokoje přenést prostřednictvím obrazu Elza. Jeho náročnost je snadná a ledové tóny Vám na plátně pomůže zachytit celkem 41 barev!

clanek_005

Mickey a Minnie

Každá oblast má své ikony. V oblasti kresleného filmu jsou jimi bezesporu malované myši Mickey a Minnie. Obraz Mickey a Minnie pod jmelím je navíc ideálním dárkem pro tvořivé děti. Svou náročností se totiž řadí mezi ty nejjednodušší v naší nabídce. Kromě toho je tento obraz krásně barevný, a tak podpoří hravou atmosféru dětského pokoje. 

clanek_006

Avengers

Disney ale není pouze o malovaných postavičkách, princeznách a hravosti. Studio Disney totiž stojí také za tak velkými jmény, jako jsou Iron man, Spiderman nebo Groot. Pokud tedy doma máte malého milovníka velkých dobrodružství a akčních hrdinů, pak ho jistě potěší obraz Selfie Spiderman a Avengers tower.

Náročnost tohoto obrazu je střední, a tak dětem s jeho vymalováním můžete pomoci a užít si společně strávený čas. Díky důkladné propracovanosti navíc obraz nemusí viset pouze v dětském pokoji. Bude se hodit také do pracovny nebo obýváku. Avengers totiž rozhodně nejsou záležitostí pouze pro děti. 

clanek_007

Navštivte s námi svět fantazie

Malování podle čísel je skvělým zdrojem zábavy pro malé i velké. Se Zuty máte navíc jistotu, že hotová díla budou dosahovat té nejlepší kvality a budou Vám dělat radost po dlouhou dobu. Abychom zajistili tu nejvyšší možnou kvalitu, tiskneme naše motivy na odolné lněné plátno a nabízíme hned dva rozměry. 

Naše akrylové barvy jsou namíchány přesně pro potřeby konkrétního obrazu, a tak se Vám nestane, že by Vám nějaká barva chyběla nebo došla. A kdyby přece jen ano, bezplatně Vám ji zašleme. Stačí se nám pouze ozvat na info@zuty.cz.

Protože je malování podle čísel místy opravdu titěrná a jemná práce, dáváme si záležet také na tom, aby čísla jednotlivých polí byla čitelná a poznatelná. 

Široký výběr, kvalita komponentů a precizní zpracování je právě to, co nás odlišuje od konkurence. Nákupem u nás nezískáte pouze zábavu, ale také obraz, který Vás ohromí svým vzhledem.

Pokud Vás malování podle čísel zaujalo, avšak nejste velkými příznivci Disney, prohlédněte si naši nabídku obrazů podle čísel. Jsme si jistí, že díky tisícům motivů si u nás vybere opravdu každý! 

Ať už si v naší nabídce vyberete jakýkoliv motiv, věříme, že nesáhnete vedle. Zábava uvolňující mysl i tělo a jedinečné dílo, které oživí Váš domov -  to vše získáte nákupem u nás!