Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Zuty spolupracuje s VoZP

Zdraví patří určitě k těm nejvyšším příčkám v našem žebříčku hodnot. Plně si užívat života lze jen ve chvíli, kdy nás nic nebolí, nic nás netrápí a nic nám nechybí. Lepší je prevence v předcházení různým nemocím. To si uvědomujeme jak v ZUTY, tak i ve VoZP. Proto jsme navázali spolupráci s účelem prospět zdraví všech našich společných klientů.

vozp_blog_1

Zdravotní přínos malování

Malování není jen koníček a zábava. Někomu slouží jako zaměstnání a někdo maluje dokonce pro zdraví. A zkušenosti ukazují, že pro naše zdraví má malování, a to zejména malování podle čísel, velký význam. Arteterapie je celkem běžně používaná praktika v léčbě různých nemocí. V čem může malování pomoci?

  1. Snižuje stres. Stres je přirozená reakce organismu na nějaké náročnější podmínky. Ty buďto pocházejí zvenčí nebo z vlastního těla. Malování odvádí pozornost od problémů, se kterými se musíme vyrovnávat, a tak se hladina stresu účinně snižuje.
  2. Zlepšuje jemnou motoriku. Při malování podle čísel se musíte vyrovnat s různou obtížností pláten. Ať už ale malujete jednoduchý obrázek či jeden z těch náročnějších, musíte mít pevnou a šikovnou ruku. A trénink dělá mistra, takže s každým dalším pokusem se motorika zlepšuje.
  3. Posiluje silnou vůli. Při malování občas uděláte chybu. Práce nejde tak rychle, jak jste si na začátku mysleli. Občas si už přejete „mít to za sebou“. Je to skvělý trénink vytrvalosti, jelikož silná vůle se Vám bude hodit i při řešení náročných životních situací.
  4. Zvyšuje sebevědomí. Každý splněný úkol a dosažený cíl může pozvednout sebevědomí. Máme pak o sobě zdravé mínění a zbytečně se nepodceňujeme. Stvořit umělecké dílo vlastníma rukama může být opravdu povznášející pocit. Budete mít na co být hrdí.
  5. Pomáhá relaxovat. Spousta lidí neumí odpočívat. Mají pocit, že i během odpočinku musí podávat nějaké výkony a že odpočinek musí být aktivní. Malování je sice také aktivní zábava, ale nejde o soutěž ani o výkon. Užijte si prostě chvilku sami se sebou, relaxujte, meditujte, odpočívejte a nasbírejte síly.

Jakmile malování podle čísel zkusíte, jistě objevíte přesně to, co pomáhá Vám.

Výhody spolupráce mezi ZUTY a VoZP pro Vás

zuty_vozp

Vojenskou zdravotní pojišťovnou jsme se shodli v tom, že přínos malování podle čísel pro zdraví je natolik významný, že klienti VoZP by měli mít možnost nákupu pláten na ZUTY se slevou. Proto klienti VoZP mohou nyní nakupovat na e-shopu zuty.cz se slevou 15 %.

Ale to není vše. K této základní slevě chystáme různé soutěže a další akce s pojišťovnou.

Zaregistrujte se do klubu Zuty a k odběru novinek, ať nepřijdete o žádnou chystanou akci.

vozp_blog_nahled