Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Čím překvapit muže k Vánocům? Pomůžeme Vám vyřešit toto věčné dilema!

Vánoce už se kvapem blíží. Určitě si už i Vy začínáte lámat hlavu nad tím, čím obdarovat své blízké. Co se týče pánů, tak ti to ostatním nikdy neulehčují. Proto jsme sepsali následující seznam tipů na dárek pro muže. Určitě narazíte na něco, co za Vás vyřeší toto věčné dilema. Radost uděláte například malováním podle čísel, dárkovými poukazy a praktickým vybavením. Přečtěte si náš článek a dozvíte se víc!

clanek_001

Vybírání dárků pro muže je pěkný oříšek. Většinou nedokážou sami říct, co by si přáli. A tak je zcela na Vás jako dárci, abyste přišli s něčím originálním. Jenže nápady po letech dochází. Také si letos lámete hlavu s tím, jak dát Vašemu partnerovi, tatínkovi, bratrovi nebo kamarádovi najevo, že na nich záleží? Projděte si naše tipy na ideální dárek pro muže. Letos určitě zabodujete.

Jak dobře vybrat a nepřebrat

  • Prozkoumejte jeho koníčky. Zkuste najít něco specifického. Je to vášnivý knihomol? Holduje drahému alkoholu? Rád cvičí? Vybrat ten správný dárek je hned snazší.
  • Nekupujte nesmysly. Dárky, které nebudou mít pro obdarovaného žádný význam a skončí odložené na poličce, kde se na ně bude jen prášit, vůbec nekupujte. Pokud naopak vyberete něco smysluplného, dáte mu najevo, že je pro Vás skutečně důležitý a že jste si s výběrem dali záležet.
  • Vyhněte se ohraným dárkům. Župany, pyžama, diáře – to už tady bylo nejmíň tisíckrát. Na obdarovaného takto dojem neuděláte. Zkuste vybrat něco, co ještě nikdy nedostal. 
  • Na penězích nezáleží. Dárek nemusí být extra drahý. Je důležité, aby měl nějakou přidanou hodnotu a byl na něm otisk Vaší osobnosti. Tak zajistíte, že si na Vás vzpomene vždy, když dárek vezme do rukou, nebo ho uvidí. Pokud Vás limitují finance, klidně něco vyrobte. Nebo se na finální částku složte s dalšími členy rodiny. Chcete přeci ukázat snahu a to, že pro Vás je obdarovaný důležitý.
  • Vyhrajte si s prezentací. Originální prezentace dokáže zachránit i fádní dárek. Ať už je to pěkné dárkové balení, nebo to, že předmět schováte na nepravděpodobné místo, uvidíte, že druhého skutečně rozveselíte. A o to Vám jde především.

V následujícím textu se podíváme na to, jak vybrat dárek pro muže podle jeho zálib a hobby. V úvahu samozřejmě berte i vlastní finanční možnosti. Možná Vás to překvapí, ale super dárek se dá pořídit i za méně než 1000 Kč. 

Malování podle čísel pro každého, kdo má rád relax a kreativní činnost 

Malování podle čísel je perfektní dárek pro každého muže, který má v práci hodně stresu a potřebuje si odpočinout. Díky malování přijde na úplně jiné myšlenky. Nejedna vědecká studie prokázala, že kreativní činnost odbourává negativní pocity a starosti. 

clanek_002

Malování podle čísel je samozřejmě skvělým dárkem také pro každého, kdo rád tvoří, maluje, nebo by to chtěl zkusit. Velkou výhodou totiž je, že naše motivy si zvládne vymalovat i člověk, který s malováním nemá vůbec žádné zkušenosti. 

clanek_003

Na našem e-shopu najdete ty nejlepší motivy automobilů a motorek, dále nabízíme krajinky, přírodu, města, zvířata nebo třeba slavné osobnosti pop kultury. A spoustu dalších. Prodáváme také reprodukce děl od slavných malířů nebo Vám vytvoříme obraz podle vlastní fotografie

clanek_004

Tuto variantu využijte pro přípravu motivu přesně na míru Vašemu blízkému. Například fotografii Vás dvou ze svatby, nebo obrázek jeho čtyřnohého kamaráda. Nejlépe zpracované obrazy věrné předloze a s těmi nejbohatšími barevnými kombinacemi najdete právě u nás. Navíc naše motivy tiskneme na to nejlepší plátno, které je k dostání. Je odolné a barvy s ním perfektně reagují. Máme to ozkoušené. 

clanek_005

Proč nakoupit na Zuty.cz? Jsme největší evropský výrobce motivů malování podle čísel. Zaručujeme bezpečný nákup a profesionální přístup zákaznické podpory. Navíc garantujeme nejrychlejší doručení na trhu. Nabízíme express odeslání do 24 hodin a také dopravu zdarma při nákupu nad 1 100 Kč. O kvalitě našich služeb a produktů nakonec vypovídají i statisíce spokojených zákazníků a jejich milé recenze. 

clanek_006

Stačí objednat a poté už jen počkat, až k Vám dorazí Vaše objednávka. Vše je zabalené v krásné dárkové krabici. Kromě motivu na plátně a obrázkové předlohy Vám dodáme i nejlepší barvy – profesionální akrylové, a to včetně štětců. Naše akrylové barvy vydrží zářivé dlouhá desetiletí. 

clanek_007

Malování podle čísel je sázka na jistotu. Stačí jen zvolit ten správný motiv a je to, o nic víc už se nemusíte starat. Obdarovaný bude mít z dárku radost – ukážete mu, že Vám na něm záleží a že ho dobře znáte. Navíc si na Vás vzpomene pokaždé, když obraz uvidí viset na zdi.

Dárky pro sportovce

Pokud Váš blízký rád sportuje, ať už rekreačně, nebo je to profík, udělejte mu radost něčím tematickým. Sportovní oblečení je sázka na jistotu, podmínkou je ale vědět, jakou má velikost a co zrovna potřebuje. Podobně to platí pro sportovní výživu a sportovní vybavení. Ujistěte se, že víte, co používá a jaká je jeho současná výbava. 

Pokud si nejste jistí, potěšte ho například permanentkou nebo poukazem do fitness centra, bazénu nebo na masáže. Určitě ocení i vstupy do sauny. Nebo mu předplaťte hodiny s trenérem. Rovnou k dárku připojte i rychleschnoucí ručník a shaker. Uvidíte, že zabodujete. 

Oblíbené jsou v poslední době také sporttestery a fitness náramky. Fitness náramky jsou ekonomičtější varianta se základními funkcemi, sporttestery už se v mnohém vyrovnají klasickým chytrým hodinkám, a jsou proto dražší.

Dárky pro milovníky jídla a pití

V případě, že má Váš partner, kamarád či příbuzný rád jídlo a pití, proč ho nepotěšit něčím z této oblasti? Dárky přeci mohou být i k jídlu a často je to mnohem lepší než otřepané bačkory a ponožky. Pokud přesně víte, co má rád, jděte na farmářský trh nebo do prodejny a nakupte mu jeho oblíbené produkty. Ať už je to třeba výběr chilly omáček a pochutin, salámy, sýry, nebo naopak sladkosti či zdravé mlsání. A vše naaranžujte do dárkového koše.

Když si nejste výběrem a produkty tak jistí, jednoduše pořiďte dárkový koš už připravený. Těch je před Vánoci všude plno, a tak není nic snazšího. Například výběr ořechů. Další možností je objednat poukaz do restaurace. Může to být buď jeho oblíbený podnik. Nebo naopak místo, po kterém už déle pokukuje, ale ještě se tam sám nevypravil. 

Baví ho vaření? Kuchařky od světoznámých kuchařů jsou dobrá volba. Avšak nejlépe se učí praxí. Přihlaste ho do některé ze škol vaření. Během pár hodin se naučí dělat sushi, hit vietnamské kuchyně pho bo nebo pizzu jako zkušený Ital. 

Pro muže, který má rád dobré a kvalitní pití, není nic jednoduššího než koupit lahev něčeho, co má rád. Vkusným dárkem jsou například degustační sady (rumů, whisky, piva atd.). Nebo příslušenství jako jsou dekantovací karafy, osobní půllitr, originální otvírák, sady sklenic apod. Hitem minulého roku, když byly všechny hospody zavřené, se staly domácí pípy. S domácí pípou už si na něj žádný lockdown nepřijde. Na trhu jsou k dostání také alkoholové zážitky. Objednejte exkurzi s ochutnávkou v pivovaru, pobyt v pivních lázních či poukaz na ochutnávku do vinného sklípku. 

Nebojte – máme tip také na dárky pro milovníky kávy. Potěšíte ho kvalitní zrnkovou nebo mletou kávou, mlýnkem, french pressem, džezvou, moka konvičkou či kávovarem. K dostání jsou i kurzy, kde se naučí připravovat kávu jako profesionál.

Dárek pro muže, kterému záleží na jeho zevnějšku

Pokud o sebe Váš blízký rád pečuje a je to pravý gentleman, určitě mu uděláte radost kosmetikou pro muže nebo parfémem. Holicím strojkem nebo poukazem k barberovi také zabodujete. Trendy oblečení nebo obuv populárních značek je rovněž dobrou volbou. Jelikož ale málokdy víme, co už má a co nemá, nebo jaká je jeho velikost, doporučujeme pořídit poukaz do oblíbeného obchodu. Výběr tak chytře necháte na něm a nemusíte si s ním dělat starosti.

Dárky pro geeky a technické nadšence

Máte doma milovníka videoher? Udělejte mu radost předplaceným online členstvím na konzoli. Bude tak moc hrát online s ostatními hráči. Další možností je koupit přímo vysněnou hru, popř. poukaz s kredity, za který si hru vybere a koupí sám. Věčné hračičky zase potěší dron, interaktivní gadgety nebo autodráha

Geekové milují fanouškovské oblečení, sošky a plakáty. V nabídce malování podle čísel máme motivy z her, například Geralta ze Zaklínače nebo Minecraftu. Takový obraz mu udělá mnohem větší radost než obyčejný plakát!

clanek_008

Pro technické nadšence doporučujeme dárky jako je power banka, externí disk nebo další různé PC příslušenství. Pokud rád fotografuje, můžete mu pořídit nějakou výbavu pro jeho koníček, či dokonce nový fotoaparát. Polaroidy jsou opět v kurzu.

Co koupit knihomolovi nebo milovníkovi hudby

Je to jasné – kupte mu knihu. Ale jakou, že? Pokud si nejste jistí tím, co už doma má a co ještě ne, vyřešte to šalamounsky a kupte mu poukaz do knihkupectví.antikvariátech zase seženete vzácná první vydání, sběratelské kolekce či knihy podepsané od autorů. Radost mu uděláte i originální záložkou do knihy nebo minilampičkou s LED zářivkou, která se připíná na okraj knihy. Zapřemýšlejte i nad čtečkou, díky ní si bude moci číst opravdu kdekoliv. 

Pokud hledáte dárek pro milovníka hudby, pořiďte mu gramofon. Ten je v poslední době čím dál populárnější. V antikvariátech se dají sehnat starší, ale přesto perfektně funkční, vinylové desky. LP prodávají i ve velkých knihkupectvích, a tak to opět můžete vyřešit dárkovým poukazem. 

Nebo mu kupte kupon do obchodu s hudebninami, kde sežene fanouškovské oblečení s oblíbenou kapelou, CD a DVD živých koncertů. Chystá se do Česka jeho oblíbený interpret? Potěšte ho lístkem na jeho koncert. 

Dárky pro cestovatele

Pěkný dárek jsou například letenky, nebo rovnou celý zájezd do oblíbené destinace. Kromě dlouhodobých pobytů jsou k dostání i víkendové. Oblíbené jsou zejména lázně a wellness. Do těchto typů zařízení navíc nemusí jezdit daleko, plno českých zařízení tyto služby nabízí. 

Vášnivý cestovatel určitě ocení knihy o cizích zemích, mapy, nebo nový cestovní kufr. Pokud rád jezdí například na surf nebo zdolávat vysokohorské štíty, pořiďte mu oblečení nebo výbavu, která mu chybí. Například spacák, který zabere jen minimum místa, ale zahřeje i v mrazivých teplotách, nebo praktické a funkční oděvy. Nejste si jistí? Vyřešte to poukazem do specializované prodejny a máte po starostech. 

Co koupit seniorovi

Vybírat dárek pro tatínka nebo dědečka může být trochu oříšek. Zkuste něco praktického, například rádio do dílny, mobil pro seniory, sluchátka k televizi nebo elektrokolo. Radost mu uděláte i novou, kvalitní matrací či hřejivou dekou. Určitě ho potěšíte také rodinnou fotografií nebo něčím, co mu bude připomínat příjemné zážitky s Vámi. 

Věříme, že si letos předvánoční čas užijete a vyhnete se stresu při vybírání dárků. Kdykoliv nebudete vědět, podívejte se na náš článek – určitě v něm najdete spoustu inspirace. Podělte se o něj i se svými kamarády, stoprocentně Vám poděkují, že jste je zbavili těžkého rozhodování.