Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Collin Bogle: Pohlédněte do očí šelmy

Máte rádi vlky, tygry a hravé pejsky? Pak Vám tvorba Collina Bogleho doslova učaruje. Navázali jsme s ním spolupráci a připravili pro Vás jedinečnou kolekci malování podle čísel inspirovanou divokou přírodou, i ochočenými kamarády.

miniatura_FB-bogle

Kdo je Collin Bogle?

Collin Bogle je malíř původem ze Spojených států amerických. Proslavil se realistickými obrazy zvířat a přírody. V jeho portfoliu najdete divoké šelmy, ale i ochočené pejsky a něžné květinové louky. Cokoliv, co upoutá jeho pozornost, zvěční s úžasným smyslem pro detail a barvy.

Collin Bogle má umění v krvi. Jeho otec byl rovněž známý umělec. A byl to právě on, kdo ho naučil malířské technice, pravidlům kompozice a zabrousil s ním i do odvětví designu. Collin se brzy vydal vlastní uměleckou cestou. A díky své jedinečné schopnosti zachytit detail a světlo v přírodních sceneriích si ho oblíbily tisíce fanoušků po celé Americe.

Jeho díla jsou k vidění na spoustě výstavách po celých Spojených státech. Originály visí v renomovaných galeriích. Ve spolupráci s Collinem jsme pro Vás vytvořili motivy obrazů podle čísel, které si nyní můžete vymalovat sami u Vás doma. Pokud Vás jeho dílo zaujalo, nyní může být Vaše.

Jaká je tvorba Collina Bogleho?

"Světlo hraje v mé tvorbě hlavní roli," říká sám Collin. "Hojnost světla a stínů pro mě vytváří hřiště a umožňuje obrazu, aby si žil vlastním životem." Jak už asi tušíte, bohaté barvy, světlo a stíny hrají v obrazech Collina Bogleho prim. 

Na Zuty od něj najdete převážně obrazy zvířat. Ale umělcovy obrazy se neomezují na jedno téma nebo médium a vykazují velkou flexibilitu a technickou všestrannost. Bogle používá pastely, barevné tužky, akvarel a akryl, cokoli je třeba k vytvoření skvěle nasvícených, realistických a téměř fotografických obrazů, díky kterým získal tolik fanoušků.

Inspiraci čerpá ze svých toulek přírodou. Společnost mu dělá fotoaparát. Scenérie často fotí, a potom maluje právě na základě výsledků. Své koncepty upravuje ve Photoshopu, dokud nevytvoří kompozici, se kterou je spokojený.

Říká, že nejraději maluje, když je doma sám a má pro sebe klid. Pustí si oblíbenou hudbu nebo nechá hrát na pozadí televizi. Pracuje před počítačem, aby před sebou měl své fotografie jako vodítko pro obrazy.

Collin Bogle a jeho obrazy na Zuty

Na Zuty už jste mohli zastihnout spoustu umělců, se kterými jsme navázali spolupráci. Pokud Vám unikly naše články o nich, nic se neděje. Všechny motivy najdete na našem e-shopu v sekci Umělci. 

Prohlédněte si jejich tvorbu, věříme, že najdete motivy, jenž Vás zaujmou. Nyní zpět ke Collinovi. Vybrali jsme pro Vás několik obrazů, které jsou u nás k dostání. Je to taková ochutnávka – věříme, že si mezi nimi vyberete.

Tygr a modré oči

Tento motiv uchvátí každého milovníka divokých šelem! Pokud mezi svými blízkými máte někoho, kdo je kočičí člověk a zbožňuje i ty velké, pořiďte mu obraz od Collina Bogleho. Díky hře se světlem vypadá tygr jako by měl každou chvíli vykročit z obrazu.

Tento motiv bude vypadat krásně v jakémkoliv interiéru – v moderním i tradičním. A osloví každého pozorovatele svou krásou a majestátností. Vymalovat tento obraz zvládne i naprostý začátečník. Stačí postupovat políčko za políčkem, a i Vy můžete mít doma tygra!

TIP: Zajímá Vás technika malování podle čísel? Podívejte se, jak se malují naše obrazy v návodu Jak začít malovat.

clanek_001

Bílý tygr

Bílý tygr patří mezi nejvzácnější zvířata na naší planetě. Vidět ho můžete v některých evropských ZOO. Anebo u Vás v obývacím pokoji! Objednejte si tento krásný motiv a vdechněte mu život pomocí štětce a akrylových barev. Obojí Vám od nás přijde zdarma společně s tímto obrazem. Doprava je zdarma pro každou objednávku nad 990 Kč.

clanek_002

Tygří pohled

Tento tygr je nejspíš na lovu v džungli. Zkuste se při malování vcítit do dobrodružství, která každý den v divočině zažívá. Pokud jste byli odjakživa vskrytu duše dobrodruh, nyní je nejvyšší čas ho vypustit na svobodu.

clanek_003

Bílý vlk

Polární vlk je oblíbený zejména díky svému sněhobílému kožichu. Jde o poddruh vlka obecného. Vyhrajte si s tímto motivem do detailů a pozvěte majestátního vlka k sobě domů. Bude se krásně vyjímat jak v obývacím pokoji, tak v ložnici nebo pracovně. Ač vypadá jako živý, nebojte se, tenhle vlk rozhodně nekouše!

clanek_004

Vlčí pohled

A další obraz s vlčí tematikou od Collina Bogleho. Vždy jste toužili pohlédnout šelmě zblízka přímo do očí? Nyní máte možnost. Vlka umělec namaloval opravdu do detailů a z velké blízkosti. Vyhrajte si s různými odstíny hnědé a ponořte se do bezedných očí divokého vlka. 

clanek_005

Štěně zlatého retrívra a pampelišky

Pes v pampeliškách je roztomilý a hravý motiv. Udělá radost každému, kdo miluje pejsky. Například malým dětem, které samy doma mazlíčka mít nemohou. Ale obraz, ten přeci mít mohou. Malování podle čísel je vhodné i pro ty nejmenší z nás. Překvapte je jejich vlastním pejskem.

clanek_006

Máte dotazy? Napište nám!

Pokud byste se nás chtěli na cokoliv zeptat, rádi se Vám budeme věnovat. Naše telefonní číslo je 555 333 579. Jsme dostupní každý všední den od 8:00 do 16:00. Pokud se Vám tento čas nehodí, napište nám e-mail na info@zuty.cz a my Vám odepíšeme, popř. zavoláme na uvedené číslo. 

Věříme, že si z divokých i ochočených zvířat od Collina Bogleho vyberete to své. Můžete ho vymalovat buď sami a nechat si ho pro sebe, nebo obraz někomu darujte! Nakonec můžete darovat i nevymalovaný obraz podle čísel. Obdarovaný obdrží nejen motiv, ale i akrylové barvy, štětce a lupu zdarma. A stane se z něj pravý umělec.