Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Zuty naděluje ke Dni dětí

Pokud nevíte, čím letos obdarovat ty nejmenší ke Dni dětí, máme pro Vás hned několik nápadů. Malování podle čísel je totiž skvělou zábavou pro každého a v naší nabídce najdete celou řadu motivů, které si Vaše děti zamilují. Kromě toho přinese malování dětem i další benefity. Jaké? O tom si detailněji popovídáme dnes.

clanek_001

Co je malování podle čísel?

Malování podle čísel je skvělou formou zábavy a odpočinku. Tuto aktivitu si může užívat celá rodina. Je totiž určená pro všechny generace. Součástí každého balení je plátno s obrázkem, který je rozdělen na menší políčka označená čísly. Dále zde najdete barvy a štětce. Čísla v políčku pak vždy označují určitou barvu, kterou má být dané místo vymalováno. 

Pokud jste už takový obrázek u někoho zahlédli, ale malování Vám pro děti připadá příliš náročné, není to tak. V naší nabídce totiž najdete obrázky různé náročnosti a jsou zde ideální obrázky i pro ty nejmenší. A protože nám Den dětí už pomalu klepe na dveře, přichystali jsme si pro ty nejmenší dárek! 

Když u nás nakoupíte nad 1500 Kč, dostanete sadu malování podle čísel pro děti zcela zdarma. Akce poběží mezi dny 24. - 25. 5. a pro Vaše děti jsme si připravili obraz Tygr nebo kotě. Neváhejte tedy a darujte dětem dárek, který má smysl!

clanek_002

Jaké obrázky se pro děti hodí

Při výběru obrázku pro děti se nerozhodujte pouze podle jeho motivu a designu. Berte také ohled na jeho náročnost, která je u něj vždy uvedena. Současně se také můžete podívat, z kolika políček se obrázek skládá a kolik k němu je barev. I to Vám totiž může pomoci s rozhodováním. Pokud si ale z naší kategorie pro děti neumíte vybrat, v tomto článku Vám přineseme konkrétní tipy. 

Benefity malování podle čísel

Malováním podle čísel si děti nevytvoří pouze jedinečnou dekoraci do svého pokoje, ale v mnoha ohledech budou také rozvíjet své schopnosti. Touto malovací sadou jim nevěnujete pouze omalovánku, ale podpoříte také rozvoj celé řady dovedností

Podporuje kreativitu

Malování podle čísel dokáže ve Vašich dětech zažehnout kreativitu a chuť něco vytvářet. Můžete začít jednoduššími obrázky a poté jejich náročnost postupně zvyšovat. Děti pak uvidí svůj pokrok a malování si zamilují. 

Kromě toho slouží jednotlivé obrázky jako dekorace. Pokud je máte v plánu pověsit na zeď, určitě zvažte variantu obrázku, kdy je plátno už předem připevněno na dřevěný rám a celý obraz je tak připraven k tomu, aby zdobil pokoj. 

Zlepšuje jemnou motoriku

Jednotlivá políčka vyžadují větší či menší dávku citu pro detail. Díky tomu se děti učí přesnosti. Štětce o různých velikostech jim pak s touto jemnou a detailní prací pomáhají. 

clanek_003

Je vhodné pro kooperaci

Pokud plánujete oslavu nebo máte najednou pod střechou více dětí, malování podle čísel je ideální zábavou. Děti si tak mohou společně malovat, pomáhat si a radit. Díky tomu se pak usnadní navazování nových přátelství a komunikace.

Navozuje pocit radosti a kladného sebehodnocení

Na malování podle čísel je skvělé, že se každý může stát umělcem a vytvořit opravdu krásný obrázek. Díky vybarvování jednotlivých políček není třeba žádného velkého nadání. Stačí jen dodržovat postup a krásné dílo je na světě. 

Tak jako každý, i děti pak cítí hrdost, že dokázaly vytvořit něco jedinečného a krásného. Pokud tedy chcete, aby na sebe mohly být pyšné, určitě jim takový dárek dopřejte.

Učí trpělivosti

Když si jednotlivé obrázky prohlédnete, všimnete si, že je u nich uveden počet políček, do kterých jsou rozděleny. Některé obrázky jsou skutečně rozsáhlé a vyžadují mnoho koncentrace a času. Děti proto při malování rychle pochopí, že věci potřebují svůj čas a nejdou uspěchat. Díky postupnému vybarvování se tak učí trpělivosti, koncentraci a klidu. 

Uvolňuje stres a napětí

Malování je unikátní formou uvolnění a odpočinku. Dokáže redukovat pocity napětí, stresu nebo úzkosti. Postupně vznikající dílo pak přináší pocit uspokojení a podporuje uvolňování hormonů štěstí. A právě ty jsou pro boj se stresem a úzkostí tím nejlepším řešením. 

Zabaví děti na celé hodiny

Vymýšlet zábavu pro děti, která neskončí za pár minut, dokáže být někdy velkou výzvou. Malování podle čísel ale dokáže děti zaměstnat na velmi dlouhou dobu. Navíc je skvělé, že se k obrázku mohou vracet průběžně a čím blíže budou cíli, tím víc času budou chtít malování věnovat. 

Pomáhá s učením čísel a barev

Díky malování se Zuty si děti také neustále opakují a upevňují číslovky a barvy. Po celou dobu malování tak děti musí přemýšlet a správně vyhodnocovat. To je skvělým tréninkem pro mozek

Ideální motivy pro děti

Udělat Vašim potomkům krásný Den dětí je snadnější, než si myslíte. Darováním malování podle čísel jim věnujete smysluplný dárek, který je bude bavit a nastaví jim zrcadlo, že při troše trpělivosti a píle mohou dosáhnout velkých věcí. 

Pokud si nevíte rady s výběrem optimálního obrázku nebo jen chcete trochu inspirace, doporučíme Vám pár ideálních motivů z naší nabídky. Najdete mezi nimi zvířátka nebo pohádkové motivy.

Je krásné, když dětský pokoj může zdobit oblíbená pohádková nebo knižní postava. Na to jsme samozřejmě mysleli a v naší nabídce proto najdete velmi oblíbené motivy, kterými jsou například Malá mořská víla, Ledové království II nebo Malý princ s lištičkou. Všechny tři obrázky se vyznačují nízkou náročností a jedinečným provedením.

clanek_004

 

Pokud se u Vás doma ale oblíbení hrdinové střídají jako na běžícím páse, pak je ideální zvolit něco neutrálnějšího, a tím jsou dozajista zvířátka. Každé dítě má v říši zvířat svého jednoznačného favorita, a tak jim jistě uděláte velkou radost, když si jej budou moci zvěčnit na plátně. 

Najdete u nás tolik oblíbené Štěňátko nebo Kotě v hrnečku, exotickou Pandu nebo Sovičku, která jako symbol moudrosti krásně ozdobí dětský studijní koutek. Ačkoliv jsou jednotlivá zvířátka velmi propracovaná, nevyžadují žádné předchozí zkušenosti. Jedná se o nejnižší možnou náročnost, a tak tuto výzvu děti snadno pokoří. 

clanek_005

Holky a kluci si ale samozřejmě oblíbí i další motivy. Objednat si můžete také Spidermana, Minecraft, Jednorožce nebo obrázek Dvě kočky. Vše záleží jen a pouze na preferenci a zálibách Vašich dětí. 

Proč si vybrat obrázky od Zuty

Malování podle čísel se těší čím dál větší popularitě. Lidé se pro něj často rozhodnou, protože má velmi pozitivní vliv na naše rozpoložení a současně přináší zcela neotřelé dekorace do bytu.

Kvalitní provedení jednotlivých částí sady

Sady malování nakoupíte u mnoha prodejců, mnohdy se ale může jednat o velmi nízkou kvalitu. Pokud tedy chcete garanci prémiového zpracování, pak si vyberte u Zuty. Nejen, že budete moci vybírat z celé řady jedinečných námětů, ale také dostanete vše, co k tomu potřebujete. Součástí sady jsou kvalitní štětce o různých velikostech, které Vám pomohou poprat se i s těmi nejmenšími detaily. 

Další samozřejmostí jsou kvalitní barvy, které Vám vystačí na vymalování celého obrázku a nevyblednou. Kdyby se Vám náhodou stalo, že Vám barvy dojdou ještě před dokončením Vašeho mistrovského díla, vůbec nic se neděje. Zuty Vám totiž potřebné chybějící barvy bezplatně dodá, a dílo tak můžete bez překážek dokončit.

clanek_006

Možnost napnutí na rám

Pořizujete-li si obraz s jasným záměrem, a to s tím, že bude zdobit nějakou ze stěn Vaší domácnosti, můžete si rovnou objednat plátno, které je nataženo na dřevěný rám. Ihned po dokončení tak obraz můžete zavěsit a užívat si jeho krásu.

Aby mohl být obraz jedinečný, potřebujete nejen trochu trpělivosti při tvoření, ale také vysoce kvalitní zpracování jednotlivých komponentů. A právě na to se u nás můžete spolehnout. 

clanek_007

Oslavte Den dětí se Zuty

V dnešní době je čím dál těžší udělat dětem radost skutečně smysluplným dárkem. Sada malování podle čísel ale takovým dárkem dozajista je. Děti nejenže vytvoří unikátní umělecké dílo, ale také budou trénovat celou řadu nejrůznějších dovedností. 

Děti se dnes často upínají na moderní technologie. Častým důvodem je ale skutečnost, že si neumí najít jinou zábavu. Malování podle čísel je dokáže zaměstnat na celé hodiny a umožňuje, aby si děti aktivitu rozložily do více dní. Navíc pocit z hotového díla bude nenahraditelný.

clanek_008

Využijte naší akce

Pokud tedy hledáte skvělý a jedinečný dárek ke Dni dětí, určitě se spolehněte na Zuty. Vybírat můžete ze stovek motivů. Protože ale i my chceme s dětmi jejich den oslavit, rozhodli jsme se Vám pro ně věnovat dárek ke každému nákupu nad 1500 Kč. 

Tato akce proběhne na našich stránkách ve dnech 24. - 25. 5. a k nákupu nad 1500 Kč získáte jako dárek obrázek přímo určený pro děti. Věnovat jim tak můžete obraz s názvem Kotě nebo tygr, který jim jistě udělá velkou radost a odstartuje jejich tvořivost.

Malování podle čísel je zábava pro každého

Malování podle čísel ale není pouze zábavou pro ty nejmenší. Odpočinek a zklidnění přinesou i Vám. Proto si prohlédněte naši kompletní nabídku a pusťte se do malování spolu s dětmi. Takto stráveného času nebudete litovat a navíc Váš domov později ozdobí nejrůznější umělecká díla, která s sebou přinesou jedinečnost a osobitost. Přineste do Vaší rodiny originální zábavu a začněte malovat se Zuty.