Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Duben ve znamení Berana: Které obrazy mu udělají radost?

V dubnu má narození Beran. Přemýšlíte, čím mu letos uděláte radost? Zapomeňte na okoukané dárky. Malováním podle čísel ho potěšíte nejvíc! Máme pro Vás tipy na to, jaké obrazy jsou pro Berana jako dělané. Vybírali jsme je podle toho, co o tomto znamení říká astrologie. 

Duben je měsíc Berana. Své narozeniny slaví od 21. 3. do 20. 4. Toto vášnivé, ale zároveň romantické znamení má velice různorodou povahu i koníčky. V následujícím článku se podíváme na to, jaké obrazy podle čísel mu udělají radost a proč. Budeme se řídit nejen jeho povahovými rysy, ale i tím, co má rád a jaké barvy k tomuto znamení patří. Nejdřív si ale posvítíme na to, jaký Beran vlastně je.

clanek_001

Jaký je Beran

Každý, kdo má Berana mezi svými blízkými, si musel všimnout, jak vášnivý umí být. Proč tomu tak je? Astrologie o Beranech říká, že jim vládne ohnivý živel a planeta Mars, která je spojená se sílou, energií a mocí. Nakonec právě Mars byl pojmenovaný po římském bohu války. 

Zda jejich temperament plyne ze spojení s bohem války, planetou Mars nebo ohnivým živlem, to se nikdy s jistotou nedozvíme. Pravdou ale je, že Beran je čilý a překypuje životní energií. A proto je máme všichni tak moc rádi. Jejich elán je doslova nakažlivý.

O Beranech se říká, že jsou neohrožení bojovníci. Umí si stanovit cíl a tvrdě si za ním jít. Nebojí se svých ambicí a chtějí je naplnit. Jakmile se Beran pro něco nadchne, můžete si být jistí, že toho také dosáhne. 

Jelikož je takový bojovník, je Beran i značně tvrdohlavý. A to ho může dostat do sporů. Na druhou stranu je právě tahle jeho povahová vlastnost velice sympatická – má ve zvyku dotahovat věci do konce. Na Berana se můžete spolehnout, že když něco řekne, tak to taky udělá.

clanek_002

Na Beranech nás přitahuje, jak jsou energičtí a plní života. Inspirace z nich doslova sálá, stačí s nimi chvíli trávit čas a jejich vitalita na nás přeskočí jak blecha z kožichu. Jsou umělecky nadaní. Dokáží vidět krásu tam, kde ji ostatní nevidí, a své múzy nachází v podstatě kdekoliv. Kreativní dárek je potěší ze všeho nejvíc, rádi se oddávají snění a tvořivé činnosti. Kromě obrazů mají rádi také hudbu, divadlo a tanec.

Jelikož mají tak ohnivou povahu, Berany přitahuje expresionismus a expresionistická abstrakce. Vášnivé tahy štětcem, silná témata, vibrující emoce. To je to, co promlouvá k jejich nitru a co se jim na obrazech nejvíce líbí. Pokud jim chcete pořídit obraz od nějakého konkrétního umělce, hledejte v těchto stylech. Nemusíte chodit daleko, takové motivy jsme pro Vás připravili na Zuty.

Beranovi záleží na tom, aby okolo sebe měl lidi, kteří ho mají rádi. Je to velký romantik a věrný přítel. Dejte mu na jeho narozeniny najevo, jak moc dobře ho znáte, a vyberte pro něj nějaký originální dárek. Zkuste koupit takovou pozornost, podle které pozná, že ho máte přečteného. Ideálně nějaký obraz s tematikou, která je mu blízká. Tak který to bude?

Co mají Berani rádi 

  • Upřímnost a nekomplikovanost. Pompézní dárky jsou zbytečné, raději vyberte něco od srdce. Hlavně když z toho poznají, že Vám na nich záleží a že jste na ně nezapomněli.  
  • Červenou barvu. Když jste s rozumem v koncích, vyberte dárek, který je laděný do barvy tohoto znamení. Tou je právě červená. Je jen na Vás, zda zvolíte sytý, krvavý odstín, karmínovou či bordó, nebo nějakou odlehčenější verzi, jako je třešňová, či lehce do růžova. I růžová totiž patří k červené barvě.
  • Zvířata. Berani jsou srdnatí dobráci od kosti. Rádi pečují o vše živé, ať už to jsou květiny nebo zvířata. Právě ke zvířatům mají velice pěkný vztah. Dárkem se zvířecí nebo přírodní tematikou rozhodně zabodujete.
  • Oheň. Oheň je jejich živel a dárek s tematikou ohně proto bude dobrou volbou. Obdivují na něm jeho svobodu a vášnivost – věci, které s ním mají společné.
  • Romantiku. Jak už jsme zmínili, Beran patří mezi romanticky založené povahy. Je sentimentální a líbí se mu věci s romantickou tematikou. Nemusíte být zrovna milenci nebo pár, abyste mu takový dar mohli dát. Stačí pěkný, romanticky laděný obraz či předmět a uvidíte, jak ho potěšíte.

 

 

clanek_003

Jaké obrazy udělají Beranovi radost?

Expresionismus je Beranův umělecký styl. Na našem e-shopu najdete následující expresionisty:

Expresionismus je plný emocí a vášně, stejně jako Beranova povaha. Vyberte mu nějaký obraz od těchto světových umělců. Je jen na Vás, zda se ho rozhodnete vymalovat Vy a darovat ho už hotový. Nebo Beranovi dáte sadu malování podle čísel, aby si motiv vymaloval sám. Tak jako tak je úspěch zaručený.

clanek_004

Žena Beran je motiv v odstínech červené. Pořiďte své mamince, manželce, sestře nebo kamarádce narozené ve znamení Berana tento krásný obraz podle čísel. Při jeho malování se krásně uvolní a odpočine si od každodenního stresu. Navíc do něj vloží něco ze sebe – svou vášeň a nadšení pro věc. Tak, jak to umí jenom Berani.

clanek_005

Kytice malovaných růží je obraz s motivem květin. Jak už jsme zmínili, Beran miluje vše živé – zvířata, květiny, přírodu. A rudé růže navíc korespondují s jeho oblíbenou barvou. Nakonec růže je květina lásky a vášně. A navozuje tu správnou romantickou atmosféru. 

Tento obraz si Beran zamiluje hned z několika důvodů. Navíc mu bude dělat radost i poté, co ho dokončí. Motiv se krásně hodí do obývacího pokoje i ložnice, kde podpoří harmonii a partnerské soužití.

clanek_006

Veselá zvířata od Howarda Robinsona jsou perfektním motivem pro Berana každého věku. Obraz je hravý a trochu bláznivý. Vašemu Beranovi s jeho pomocí úžasně zvednete náladu. Pokud máte pocit, že by potřeboval rozveselit, neváhejte a pozvěte do jeho života právě Veselá zvířata. Nemůžeme přeci být neustále jenom vážní, je potřeba se i smát. Obraz mu zvedne náladu pokaždé, když se na něj podívá. To Vám můžeme garantovat! 

clanek_007

Oko draka je perfektní motiv pro Berana, který má rád fantasy knihy, filmy a seriály. Drak je ztělesněním Beranova živlu, ohně. Obraz krásně zapadne do jeho domova, který je určitě plný knih, komiksů a fanouškovských předmětů. Tajemný, ale zároveň silný a vznešený, tak jako Beranova povaha. S drakem si bude na 100 % rozumět!

clanek_008

Beran je skutečný romantik, který sní o opravdové lásce. Pořiďte mu romanticky laděný motiv, ze kterého vyzařuje něha. Určitě do jeho života přivede toho pravého/tu pravou. Barevné obětí je obraz, který nenechá nikoho chladným. Naopak, do prostoru vyzařuje příjemnou atmosféru nabitou pozitivní energií a láskou. 

Na našem e-shopu najdete i spoustu dalších motivů, kterými můžete svého Berana potěšit. Pro dětičky doporučujeme sekci Dětské, kde najdete obrazy pro ty nejmenší s pohádkovou a zvířecí tematikou. Berana ale můžete potěšit i obrazem krajin, měst nebo zajímavých míst planety. A pokud je to opravdu velký milovník zvířat, nesmíte minout naši sekci Zvířata. Pro příznivce auto-moto jsme zase přichystali tematické obrazy v kategorii Dopravní prostředky.

Kromě standardních motivů nabízíme i obrazy podle vlastní fotografie. Můžete u nás objednat krásný dárek přímo na míru. Rádi Vám na plátno zvěčníme fotografii ze svatby, z dovolené či obrázek domácího mazlíčka.   

Proč je malování čísel nejlepší dárek

Malování podle čísel je jednoduchá a nenáročná kreativní činnost, kterou zvládne i někdo, kdo vlastně malovat ani neumí. Postup je totiž podobný jako u omalovánek. Dostanete prázdné plátno s očíslovanými ploškami. A podle čísel se plošky vybarvují, každé číslo totiž znamená jednu konkrétní barvu.

Obrazy nabízíme v několika obtížnostech. Malovat s námi proto mohou i děti a senioři, kteří nemají tolik síly v ruce. Pro ně je malování podle čísel obzvlášť prospěšné. Trénují s ním jemnou motoriku, a posilují tak mozkovou činnost.

TIP: Na malování podle čísel jste narazili poprvé? Podívejte se na článek Jak začít malovat. Najdete v něm video a popis toho, jak se obrazy čísel malují a jak vlastně celá technika funguje. Přesvědčte se, že to není nic těžkého.

Je dokázáno, že kreativní činnost odbourává stres a zlepšuje náladu. Z dlouhodobého hlediska dokonce psychice pomáhá, aby se stala vůči stresu odolnější. U malování si krásně odpočinete a zapomenete na všechny chmury. Díky tomu získáte nadhled a už Vás jen tak něco nerozhodí.

Zuty Vám kromě prázdného plátna dodá také akrylové barvy, nylonové štětce, háčky k zavěšení obrazů a lupu zdarma. Vše Vám doručíme krásně zabalené v dárkové krabici, a tak můžete rovnou balíček vzít a darovat ho tak, jak jste ho dostali. Nemusíte si dělat starosti s prezentací. A pozor, doprava od 990 Kč je zdarma!

V případě, že byste s obrazem nebyli spokojení, můžete ho samozřejmě vrátit zdarma. Na všechny naše produkty platí garance vrácení peněz. Jak se ale můžete přesvědčit v našich recenzích, zákazníci jsou spokojení a velká většina z nich se k nám vrací, za což jsme velmi rádi. Obrazy podle čísel jsou totiž návykové.

Máte dotazy? Kontaktujte naši zákaznickou podporu

Pokud máte ohledně obrazů jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Na telefonní linku +420 555 333 579 nám můžete zavolat každý všední den od 8:00 do 16:00. Nebo nám pošlete e-mail na adresu info@zuty.cz. Rádi se Vám budeme věnovat a poradíme s výběrem. 

Rovněž Vám doporučujeme k nahlédnutí sekci Poradna, kde najdete přehledně zpracované všechny otázky, které naše zákazníky zajímají.

Věříme, že u nás najdete ten pravý dárek pro Vašeho Berana! A kdybyste s něčím tápali, ozvěte se nám.