Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Iluze a optické klamy na malování podle čísel – D. Rusty Rust

Máte rádi neobvyklé motivy? Obrazy, které zaujmou hned na první pohled a od kterých se nemůžete odtrhnout? Tak přesně taková je tvorba umělce D. Rusty Rust. Iluze a optické klamy jsou zábavné a nikdy Vás nepřestanou bavit. Vyzkoušejte si je vymalovat jako malování podle čísel

Kdo je D. Rusty Rust

Rusty Rust se narodil ve státě Pensylvánie ve Spojených státech. Kreslit a malovat začal již ve velmi raném věku. Vždy se toužil stát uznávaným umělcem. Jeho styl ovlivnil dědeček, který měl rovněž umělecké nadání. Inspiroval se i dalšími umělci, kteří zobrazovali zvířata a přírodu. Ovšem jeho styl je v něčem originální. 

Po mnoho let se soustředil na bláznivé cirkusové náměty a portrétování, ale v poslední době ho téma divoké přírody zajímá stále více. Rustyho zachycuje přírodu nejen tak, jak je. Do svých obrazů přimíchává i něco z vlastní fantazie, a tvoří tak originální a zábavná díla. Jeho nejoblíbenější technikou je olejomalba.

Jeho stylem je realismus, ale snaží se divákovu představivost posunout ještě o krok dál, právě skrze hru s optickými klamy a iluzemi. Je to umělec citlivý k přírodě a svému okolí. Jeho obrazy jsou zajímavé nejen originálními náměty, ale i tím, jak Vás vtáhnou do svého vlastního příběhu a donutí Vás nad nimi neustále přemýšlet.

Chcete zažít při malování podle čísel dobrodružství? Pak si nesmíte nechat ujít obrazy D. Rustyho Rusta. Jsou netradiční, ovšem o to víc zábavné. V následující kapitolce se podíváme na výběr z děl, které jsme pro Vás připravili jako obrazy podle čísel. Všechny je koupíte na našem e-shopu na Zuty.

D. Rusty Rust na Zuty

Drak a hrad

Drak na motivu je zamotaný v tajuplný spletenec se svým hradem. Kde končí hrad a kde začíná drak? Spalující oheň to těžko rozezná! Obraz má výrazné barvy, kontrastní modrou a oranžovou. Krásně rozsvítí Váš interiér a vnese do něj svěží vánek fantazie.

clanek_001

Srna a zasněžené stromy

Srna a zasněžené stromy je obraz, který patří do tvorby inspirované divokou přírodou. Osamělá srnka v lese je snový motiv, u kterého si krásně odpočinete a vydechnete po náročném dni. A ať už si ho po dokončení pověsíte kamkoliv, vždy Vám bude dělat radost. Jen se podívejte na ty detaily – a to všechno zvládnete Vy sami! Se sadou malování podle čísel to půjde jedna radost.

clanek_002

Barevní motýli

Barevní motýli je obraz, který si hraje s barvami a lidským okem. Barvy přechází od teplých po studené, na některých křídlech se však prolínají. Pestré vzory motýlů Vás nikdy neomrzí sledovat. Pověste si tento obraz například do obývacího pokoje nebo pracovny. Uvidíte, že Vás bude zásobit zajímavými nápady. 

clanek_003

Dům a roční období

Zajímavý průřez tím, jak jde během roku čas. Co všechno se asi v domě za tu dobu odehrává? A v jeho okolí? Stejně jako my nezůstáváme stejní, tak i samotný dům mění pod vlivem času barvy. A malá hříčka – vypadá to, že Rusty v obraze zpodobnil sám sebe, jak sedí a maluje altán. 

clanek_004

Iluze lev

Mladík pozoruje zapadající slunce, které připomíná majestátního lva. Také už Vás někdy při pohledu na lví hřívu napadlo, že se leskne jako samotné slunce? Rusty tuto představu převedl na plátno. Umělecká hříčka, která si pohrává s lidským okem a vnímáním. 

clanek_005

Koně, nebo mapa světa

Jsou na obrázku koně, nebo mapa světa? Zajímavá iluze, kterou rozlousknete až při bližším pozorování. Na hřbetech koní totiž nejsou jen tak obyčejné fleky. Ale rovnou všechny světadíly i s oceány. 

clanek_006

Malování podle čísel objednávejte na Zuty.cz

  • Při objednávce nad 990 Kč máte dopravu zdarma.
  • Ke každému obrazu od nás získáte lupu zdarma.
  • V balení kromě motivu najdete také akrylové barvy, nylonové štětce a háčky na zavěšení.
  • Pro členy věrnostního Zuty klubu nabízíme speciální slevy.

Máte dotazy? Napište nám!

Pokud byste se nás chtěli na cokoliv zeptat, rádi se Vám budeme věnovat. Naše telefonní číslo je 555 333 579. Jsme dostupní každý všední den od 8:00 do 16:00. Pokud se Vám tento čas nehodí, napište nám e-mail na info@zuty.cz a my Vám odepíšeme nebo zavoláme na uvedené číslo.