Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Jak vybrat vhodný dárek pro ženu? S malováním podle čísel určitě nešlápnete vedle.

Hledáte vhodný dárek pro svou ženu, sestru, kamarádku, maminku, babičku, prostě pro zástupkyni té hezčí poloviny lidstva? To nemusí být snadný úkol. Přijít s nevhodným dárkem pak může být větší průšvih než nepřinést žádný. Chce to něco originálního, něco exkluzivního, něco, co ji potěší, něco, něco, něco jako malování podle čísel.

clanek_001

Nevhodné dárky

Na jednom firemní vánočním večírku byla jako půlnoční dárek pro každého muže připravena velká a tlustá kniha s názvem „Všechno, co muži vědí o ženách“. Měla asi 450 stran a všichni muži už netrpělivě čekali na půlnoc, až se do ní podívají. Když se konečně dočkali a knihu otevřeli, ozval se po chvilce ticha hlasitý smích – kniha byla naprosto prázdná. 450 bílých stránek.

Ano, muži ženám moc nerozumí. Žena ženě nemá takový problém vhodný dárek vybrat. Muži ale často tápou v nejistotě. Přitom nevhodný dárek nejen že nepřinese radost, ale může dost zchladit atmosféru. Nebylo by s podivem, kdyby se žena dokonce urazila, pokud dostane něco, co by si určitě nepřála.

Domácí spotřebiče

Takovým klasickým nevhodným dárkem mohou být kupříkladu domácí spotřebiče. Žehlička, mixér, nový a skvělý mop nebo vysavač. To jsou jistě užiteční pomocníci, ale co si pak žena pomyslí? „Jsem dobrá akorát tak na úklid a péči o muže.“ Je v pořádku kupovat praktické věci do domácnosti, ale apelujeme na pány – vybírejte je se ženou společně a neprezentujte je jako dar.

Praktické dárky

Také jste si jako děti přáli pod stromeček třeba vláčkodráhu a našli jste krásné ponožky? Místo panenky to bylo tričko s nápisem? A Ježíšek někde ztratil krabici se vzduchovkou, takže ji nahradil za knihu, kterou jste dodnes ani neotevřeli? Stejně se může cítit žena, které se snažíte dát něco praktického.

Takže třeba držák telefonu do auta, elektrická dečka na zahřátí, luxusní kalendář v koženém obalu, to všechno jsou jistě fajn věci, ale čekejte možná podobnou reakci jako slzička v oku dítěte, které způsobně děkuje rodičům za tu sadu ponožek.

Dárky pro někoho jiného

Existují osvědčené dárky, jako třeba parfémy, nějaké šperky, společná návštěva divadla, nebo večeře ve dvou v nějaké lepší restauraci. Ovšem pozor! I tady je třeba opatrnosti.

Například parfém je hodně osobní záležitost, a ne každou vůní se trefíte do černého. Nebo dívku se vždy perfektním make-upem a upraveným účesem asi nepotěší adrenalinový víkend kurzu přežití v divočině. A podobně slečna, která nejí maso, určitě neocení návštěvu steak house, i kdyby podávali ten nejdražší a nejlahodnější steak.

Poznejte svou ženu

clanek_002

Ta nejlepší cesta k dokonalému dárku začíná u té, kterou chcete obdarovat. Víte, co má ráda a co naopak ne? Má třeba ráda šperky, ale nenosila by levnou bižuterii? Miluje přírodu a procházky? Sveze se raději na koni nebo na loďce? Jaké má ráda květiny? Je to spíše umělkyně nebo sportovkyně? Zmínila se v poslední době o něčem, co by ji potěšilo?

To vše jsou skvělé indicie k výběru dárku, ze kterého bude mít opravdovou radost. A nemusí to být ani nic velkého, ani nic drahého. V zásadě jde hlavně o to, aby z dárku poznala, že na ni myslíte. To stačí. I kdybyste jí dal jen obyčejný kamínek, na kterém namalujete srdíčko.

Malování podle čísel je ideální dárek

Existuje dárek, který by potěšil každou ženu? Naše zkušenosti ukazují, že ano. Pořiďte jí obraz, který si může sama vymalovat podle čísel. Že nevíte, o co se jedná? Je to vlastně úplně jednoduché – dnes si každý může vlastní rukou namalovat obraz na plátno akrylovými barvami jako pravý umělec.

Se sadou pro malování podle čísel od ZUTY získáte kvalitní plátno napnuté v dřevěném rámu. Na něm je předtištěný obraz ve formě obrysů s čísly uvnitř. Čísla se shodují s očíslovanými kelímky akrylových barviček, kterými obraz postupně vybarvujete.

Takovým dárkem potěšíte všechny:

  • Holčičky, dívky, ženy i babičky – podle úrovně náročnosti vyberete jednodušší obraz pro děti nebo začátečníky a třeba o trochu náročnější obraz pro dospělou ženu.
  • Zkušené malířky i začátečnice – 5 úrovní obtížnosti dovoluje přizpůsobit se schopnostem každé malířky.
  • Romantičky, cestovatelky, rockerky i sportovkyně – pro každou na našem e-shopu najdete ten správný motiv. Stačí svou ženu dobře znát.

Podívejte se na pár motivů z celkových více než 2500, které na našem e-shopu nabízíme:

Barevné objetí

clanek_003

Romantické chvíle si přeje prožívat každá žena. Ať už jde o ženu sportovně založenou, prakticky uvažující, nebo o pravou vílu, jsou romantické dárky vhodné téměř vždy. Vždyť o svém princi sní každá už od 3 let.

Polibek

clanek_004

Asi nic není tak romantické jako polibek. Nebo přesněji první polibek. Na základě toho, jak se žena při polibku cítí, dokonce může přijít rozhodnutí pokračovat ve vztahu, nebo ho naopak vůbec nezačínat. Tento magický moment zachytilo mnoho umělců, včetně Gustava Klimta, který svůj slavný obraz nazval jednoduše – Polibek.

Pivoňky ve skle

clanek_005

Květinou pravděpodobně nezkazíte nikdy nic. Jen málo žen květiny neocení. Když se navíc trefíte do její oblíbené, máte vyhráno. Pivoňky sice dlouho nevydrží, ale vzpomínka na tu romantickou chvíli může přežít desetiletí.

Eiffelova věž a růžové stromy

clanek_006

Kdo by hledal romantičtější město, než je Paříž, ten by musel mít asi hodně tlustý atlas. Centrem romantiky je určitě známá Eiffelovka. A když se navíc trefíte do období rozkvetlých stromů, bude efekt dokonalý.

Proč pořídit obraz od ZUTY?

Malování podle čísel je dnes tak oblíbené, že si nějaký ten obraz můžete koupit už skoro i v papírnictví v nějakém supermarketu. Proč si tedy vybrat na ZUTY a ne jinde? Zkusíme Vás přesvědčit o našich výhodách.

  • ZUTY je největší evropský výrobce předloh pro malování podle čísel. Vlastníme moderní tiskárenský provoz, ve kterém připravujeme a tiskneme plátna, odborně je napínáme do dřevěných rámů a expedujeme po celé Evropě.
  • Máme tisíce spokojených zákazníků. Naši zákazníci nás chválí jak na našem webu psaním recenzí, ale také nám posílají fotografie svých namalovaných obrazů. Je úplně běžné, že nás spontánně doporučují svým známým a příbuzným, a všichni pak nakupují opakovaně. Z toho máme nelíčenou radost.
  • Objednávku dokážeme předat dopravci hotovou do 24 hodin. To znamená, že zásilka s Vaším obrazem k Vám dorazí zhruba za 2–3 dny od ukončení nákupu na e-shopu. Sháníte-li tedy dárek na poslední chvíli, se ZUTY máte šanci to stihnout.
  • Jakmile nakoupíte zboží za 1100 Kč, máte od nás dopravu zdarma. Jde o opravdu nejnižší limit pro dopravu zdarma na trhu. Stačí nakoupit dva menší obrázky nebo jeden a nějaké příslušenství.
  • Na našem e-shopu proběhne celý nákup, a hlavně platba, naprosto bezpečně. Používáme zabezpečené protokoly a bezpečnostní prvky při platbě kartou, takže údaje o Vaší platební kartě nikam neukládáme a celou komunikaci šifrujeme. Případný útočník nemůže získat žádná čitelná data.
  • U nás je kvalita na prvním místě. Klademe velký důraz na výběr kvalitního dodavatele, abychom nabízeli zákazníkům to nejlepší plátno, nejlepší barvy a dokonalý tisk, aby byla vidět i ta nejmenší čísla v malých ploškách. U složitějších obrazů jsou někdy čísílka opravdu miniaturní. To pak využijete lupu, kterou nyní přikládáme jako dárek ke každé objednávce.
  • Nákupem našich pláten podporujete umělce, jejichž díla převádíme na naše plátna. 
  • Vyvinuli jsme vlastní aplikaci pro výrobu pláten z originálních předloh. Díky tomu disponujeme technologií pro nejkvalitnější možný přenos originálu na naše předlohy a můžeme tedy produkovat ty nejlépe zpracované obrazy.
  • Když už je tento článek o dárcích, každý by měl být krásně zabalený. Na to ženy dbají. Každou objednávku dodáváme v krásné dárkové krabici. Nečekejte tedy, že Vám kurýr doručí hnědou lepenkovou krabici. Plátno od nás ihned poznáte podle dárkového balení.
    clanek_007
  • Propracovaný systém zákaznické podpory. Na našich zákaznících nám opravdu záleží. Každý má možnost obrátit se na naši zákaznickou linku a na cokoliv se zeptat – jak nejlépe začít malovat, komu jaký motiv vybrat, co dělat, když nevystačíte s barvičkami, které jste v sadě obdrželi apod.
  • Pravidelné či trvalé slevy a akce. Choďte na náš web pravidelně, abyste nezmeškali výhodné slevy a další akce a odměny. Jsme připraveni odměnit stálé zákazníky, nabízíme množstevní slevy, příležitostné akce, dárky k nákupu nebo odměnu za fotografii namalovaného plátna. Určitě nakoupíte vždy výhodněji, než si myslíte.

Není na co čekat – příležitost pro darování dárku se objevuje každou chvíli. Bude mít vaše žena či dívka narozeniny či svátek? Blíží se nějaké společné výročí? Je možné oslavit úspěch v práci či ve škole? Budou Vánoce? Nebo prostě jen chcete svou milou potěšit něčím originálním? Kupte jí nějaký zajímavý obraz na ZUTY a třeba si ho vymalujte společně. Konec konců – Váš čas je ten nejcennější dárek, který můžete někomu věnovat.