Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Milujete barevný podzim? Zvěčněte ho malbou

Podzimní barvy

Ačkoliv podzim zdaleka není u konce, vánoční ozdoby jej pomalu vytlačují. To ovšem neznamená, že je načase se kouzelně barevného podzimu vzdát! S námi si jej koneckonců užijete, aniž byste museli vykročit z domu. Podzim na plátně totiž trvá věčně.

Nejbarevnější roční období

Zamilovat si podzim je snadné. Není parno, ani mráz. Příroda se zbarvuje do jedinečných tónů žluté, oranžové a červené. Fotografie z výletů vypadají jako profesionální výtvory. O to smutnější je, když jej vystřídá tuhá šedivá zima. 

Podzim vás ale nemusí hřát pouze ve vzpomínkách. Můžete jej také zachytit pomocí malování podle čísel. Vyrazíte s námi na podzimní procházku nebo se raději ohlédnete za ženou s deštníkem?

Podzimní procházkaŽena s deštníkem

Tu nejdokonalejší symbiózu podzimních barev však najdete na obraze V dešti. Zachycuje podzim tak, jak ho všichni známe. Deštivý, barevný, kouzelný. Zbarvené listí stromů září stejně jako lampy, mokrý chodník vám umožňuje užít si tu krásu rovnou dvakrát. 

O co krásnější to bude zážitek, když právě tohle zachytíte úplně sami. Tedy samozřejmě s drobnou pomocí našeho plátna s čísly, správných štětců a předem namíchaných odstínů barev. Nebojte se, malování podle čísel je o relaxaci a zábavě, ne o strachu, zda to dokážete.

V dešti

Barvy pro dobrou náladu

A proč se vlastně pustit do podzimního malování podle čísel? Kromě toho, že samotné malování skvěle funguje proti podzimnímu splínu, působí podzimní barvy příznivě na vaši psychiku.

Červená barva dokáže nabudit všechny smysly, včetně chuti k jídlu či sexuálního apetitu, a vyvolat příval energie. Žlutá barva působí stejně blahodárně jako hřejivé paprsky slunce – povzbuzuje dobrou náladu, energii i kreativitu. Hnědá barva kupodivu pomáhá vyrovnat se s bolestí a zavalí vás novou energií. A nakonec zelená barva má dokonale uklidňující účinky – jak se říká, alespoň pár minut denně bychom se na zelenou měli dívat.

Vlastní vzpomínka na podzim

Podařilo se vám zachytit podzim na fotografii? Nemůžete se vynadívat na společnou fotku z posledního výletu či procházky? Vytvořte si obraz podle vlastní fotografie. Nejen že si užijete jeho malování, ale můžete si jej také pověsit, a mít tak skvělou památku i dekoraci v jednom. Nemějte strach, vytvořit vlastní obraz na malování podle čísel je snadné.

Podzimní procházka