Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Milujete květiny? Potěšte sebe, nebo své blízké obrazy podle čísel s krásnými květinami!

Květiny Vám přináší radost a baví Vás nebo Vaše blízké něco vytvářet? Pokud si bez nich nedokážete Vy nebo Vaši blízcí svůj život představit a zároveň jste tak trochu kutilové a rádi něco vytváříte, máme tip na dárek přesně pro Vás. Stejně jako pěstování a péče o rostliny, i kreativní činnost totiž uklidňuje a zlepšuje náladu. Díky malování podle čísel získáte domů nejen nádhernou dekoraci, kterou bude každý obdivovat. Ale také květiny, které už nikdy neodkvetou. 

ministura_FB

Kdo by se necítil dobře mezi květinami. My si už ani domácnost bez nich neumíme představit. Vůbec nezáleží na tom, zda bydlíte v přírodě, nebo ve městě. Rostliny jsou zkrátka potřeba v domě i v bytě. Mají uklidňující účinek a místnost rozjasňují barvami. 

Kromě živých se dají pořídit i ty „neživé“ – dekorace s květinovou tematikou. Někdo nedá dopustit na bytový textil s květy, jiný má zase rád nádobí zdobené lístky. Všem se ale bude líbit obraz s krásnými květinami. 

clanek_001

Pokud nechcete utrácet tisíce a tisíce za reprodukce, kopie, či dokonce originály, objednejte si obraz podle čísel. Můžete ho buď nejprve vymalovat, a až teprve poté darovat, nebo Vaše blízké překvapit nevymalovaným motivem, který dokončí až oni sami. 

Pokud o malování podle čísel slyšíte poprvé, musíte se s ním seznámit. Je to totiž velký hit letošních Vánoc! Aby ne. Kromě toho, že krásně vypadá, má také spoustu benefitů pro lidskou psychiku. Přečtěte si náš článek, zjistíte v něm všechno důležité. 

Co je malování podle čísel

Malování podle čísel baví lidi po celém světě. Jak je možné, že jste o něm ještě neslyšeli? To hned napravíme. Ve zkratce – vzniklo v Americe v 50. letech minulého století. Avšak kořeny má mnohem hlubší, a to až v italské renesanci. Obdobnou techniku totiž využíval Leonardo da Vinci, když učil své učně malovat a kreslit.

Jak to celé funguje? Je to velmi snadné. Určitě si pamatujete omalovánky z dětství. I zde dostanete plátno, které je rozdělené na spoustu malých částí. Na těchto ploškách najdete malé číslo a podle něj díleček vybarvíte barvou. Ke každému číslu totiž patří konkrétní barva. Nad barvami proto nemusíte nijak přemýšlet. Ani nad kompozicí obrazu. Vše je už dopředu rozvržené od grafika a natištěné z naší dílny.

clanek_002

Nenechte se zmýlit, ač je princip podobný omalovánkám, výsledek se podobá profesionálnímu obrazu. To proto, že se maluje na opravdové plátno a využívají se akrylové barvy, nikoliv pastelky a fixky. Výsledek je díky tomu k nerozeznání od díla z galerie.

Pokud byste se rádi dozvěděli o této metodě trochu víc, doporučujeme přečíst článek Jak začít malovat. Vše jsme tam do detailů rozebrali. Také v něm najdete video, ve kterém si prohlédnete, jak obrazy podle čísel vypadají v praxi.

Proč je to skvělý dárek

Odpočinete si a odreagujete se. Pokud má někdo z Vašich blízkých starostí nad hlavu, potěšte ho krásným květinovým motivem. Při malování se bude soustředit jen na obraz, který mu bude vznikat pod rukama, a úplně zapomene na vše, co ho trápí. 

Spousta vědeckých studií potvrdila, že tvoření a kreativita zlepšují náladu a zvyšují odolnost vůči stresu. Proto malování podle čísel ocení sestřička z nemocnice, maminka na mateřské i manager firmy. Protože chvilku klidu a pohody si přeci zasloužíme všichni.

Nestojí hodně peněz. U dárků často řešíme cenu. To platí i v případě, když chceme udělat radost sami sobě. Obrazy bývají drahá dekorace a málokdo si je dnes může dovolit. Ovšem obrazy podle čísel Vaši peněženku potěší. Motiv se dá totiž pořídit i okolo 500 Kč a méně, včetně akrylových barev a štětců. Na našem e-shopu navíc neustále probíhají nějaké akce a slevy. 

Jsou vkusným doplňkem do domácnosti. Všichni si rádi zvelebujeme své království. Chceme se cítit dobře a příjemně. Domů si přeci chodíme odpočinout a načerpat nové síly. Zveme si k sobě návštěvy a pořádáme rodinné oslavy. Proto je obzvlášť důležité dbát na vhodný dekor. 

clanek_003

Pěkný motiv s květinami vnese do Vaší ložnice nebo obývacího pokoje atmosféru harmonie a pohody. Vzpomeňte si, jak dobře se cítíme v přírodě. Nyní ji můžete mít i u Vás doma. Jakmile obraz dokončíte, pověsíte ho na zeď. A tam už bude neustále dělat radost Vám i Vašim blízkým.

Zvládnu malování podle čísel i já nebo moje maminka?

Ano! Malování podle čísel zvládne opravdu každý v jakémkoliv věku. Ať už ho chcete pro sebe, pro dceru, maminku nebo tatínka, dědečka či babičku, nemůžete sáhnout vedle. Na krabicích máme uvedeno, že je vhodné pro děti od 4 let i pro dospělé do 99 let. Tedy malovat s námi mohou i děti a senioři. Jak je to možné, když obrazy na první pohled vypadají celkem složitě?

Motivy totiž nabízíme v pěti různých obtížnostech. Ty se od sebe liší velikostí plošek, ale i třeba počty barev, které budete potřebovat. Jednodušší obtížnosti mají velké plošky s většinou pravidelným tvarem, jsou vhodné zejména pro malé děti a každého, kdo už nemá takovou sílu v ruce. Ke každému balení navíc přidáváme lupu, a tak na obraz dobře uvidí i senioři.

Pokud si nejste jistí, jakou obtížnost zvolit, pročtěte si našeho průvodce Rozdíly v náročnosti. Vysvětlujeme v něm rozdíly mezi jednotlivými úrovněmi. A rovněž jsme pro Vás na toto téma připravili názorné video.

¨clanek_004

Největší výhodou malování podle čísel je, že opravdu nemusíte být žádný zkušený malíř, abyste si ho mohli užít. Není to žádná výuka, ani dril. Jen příjemná oddechová činnost. Nenechte se svázat pochybami a objednejte jednodušší obtížnost. Až získáte jistotu, nic Vám nebrání v tom pustit se napříště do větší výzvy.

Kde koupit malování podle čísel

Obrazy podle čísel seženete u nás. Značka Zuty.cz je největší evropský výrobce ve svém oboru, a proto se na nás můžete spolehnout. Na našich stránkách najdete bohatou nabídku motivů s přírodou, květinami a rostlinami. 

clanek_005

Je jen na Vás, zda zvolíte spíše pohled do krajiny, zátiší v interiéru, nebo například reprodukci slavného obrazu od malíře s květinovým motivem. Nenechte se odradit prvním pohledem na motiv! Na první pohled se může zdát složitý, ale díky systematické práci a troše trpělivosti to zvládnete i Vy. A tak není problém namalovat slunečnice jako van Gogh. Nebo krajinku jako opravdový mistr. A to i přesto, že jste v ruce štětec drželi naposledy během výtvarné výchovy na základní škole.

clanek_006

S námi se totiž malířem stane úplně každý. I ten, kdo k tomu nikdy neměl příliš vlohy. Stačí si na to vyhradit čas a mít chuť do tvoření. Motivy pro Vás tiskneme na ta nejlepší plátna, která jsou k dostání na trhu s výtvarnými potřebami. Nebudete tedy malovat na obyčejnou čtvrtku, nebo dokonce papír. Vy budete mít pracovní plochu jako profesionál!

clanek_007

Co od nás všechno dostanete

Společně s plátnem Vám pošleme i nejlepší akrylové barvy. Ty zůstávají syté a krásné i léta po dokončení obrazu. A protože bez štětců se neobejdete, přibalíme i je. Výbavu pro každou objednávku připravujeme zvlášť, a tak se nemusíte bát, že by Vám cokoliv chybělo. S námi je nákup vždy bezpečný.

Dále přibalíme také háčky na zavěšení a lupu zdarma. U obrazu si můžete vybrat, zda chcete variantu s vypnutím na rám, nebo úplně bez rámu. Je jen na Vás, co se Vám více líbí, nebo vyhovuje. Pokud byste si to později rozmysleli, rámy se u nás dají bez problémů přiobjednat.

Objednejte a my Vám balíček můžeme odeslat express do 24 hodin. Garantujeme nejrychlejší doručení. Na výběr máte z několika dopravců, je jen na Vás, který Vám vyhovuje nejvíc. Není nic neobvyklého, že zákazníci objednávají více motivů najednou. Proto jsme pro Vás připravili nabídku dopravy zdarma při nákupu nad 1 100 Kč a také množstevní slevy. Ty se vyplatí zejména, pokud chcete obrazy obdarovat více členů rodiny. 

clanek_008

Stále váháte? Přečtěte si recenze na našem webu. Obsloužili jsme již statisíce spokojených zákazníků a věříme, že uděláme radost i Vám nejlépe zpracovanými obrazy s květinovou, ale i jinou, tematikou. Vaši zásilku od nás navíc obdržíte v krásné dárkové krabici. A tak obraz můžete rovnou darovat, tak jak je. A prezentace dárku bude na jedničku!

4 důvody, proč pořídit obraz s květinami

Pravé květiny krásně voní, ochlazují vzduch v místnosti a celkově se díky nim cítíme líp. Jak je to ale s obrazy květin a dalších, nekvetoucích rostlin? Má vůbec cenu je kupovat? Nebylo by lepší prostě koupit další květináč a s dárkem se více netrápit? Vypsali jsme pro Vás 4 důvody, proč si pořídit obraz s květinami.  

  1. Potěší. Květiny jsou prosté. A přesto v sobě mají spoustu krásy, naděje a života. Dokážou nás v hloubi duše oslovit a udělat nám radost. Nejraději na nich máme především kontrasty barev, které nejlépe vyniknou právě v obraze. 
  2. Nikdy neuvadne, ani neodkvete. Ač jsou květiny nádherné, bohužel jejich krása netrvá věčně. Možná i proto je máme tak v oblibě. Avšak květ na obrazu bude vždy stále stejný a už nikdy se nezmění. Bude Vám dělat radost neustále.
    clanek_009
  3. Obraz je dominantní prvek v místnosti. Pokud trochu zápasíte s prázdným místem, nebo nevíte, čím místnost vylepšit, ale zároveň to nepřehnat, obraz je přesně to, co potřebujete. Je to totiž dominantní prvek, který přitáhne veškerou pozornost a udá tón atmosféry v místnosti. Chcete mít doma oázu klidu a pohody? Motiv s květinami je přesně to, co Vám chybí.
  4. Každá návštěva ho bude obdivovat. Pokud rádi děláte dojem na své blízké, malováním podle čísel jim vezmete dech. Protože až zjistí, že jste obraz vytvořili sami, nebudou se stačit divit. Navíc se u Vás budou díky pěkné výzdobě cítit velmi příjemně.

 

 

Pokud byste během vybírání potřebovali poradit, obraťte se na naši zákaznickou podporu. Můžete nám buď zavolat na telefonní číslo +420 555 333 579 nebo napsat e-mail na info@zuty.cz. Rádi se Vám budeme věnovat a pomůžeme s nákupem.