Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Prosinec ve znamení Střelce: Jaké toto znamení je a co mu udělá radost?

Střelec je temperamentní, upřímný a plný energie. Jelikož má spoustu koníčků a každou chvíli ho baví něco jiného, vybrat ten správný dárek může být obtížné. Vsaďte na jeho zálibu v krásných věcech, dobrodružství a na jeho umělecké sklony. Pořiďte mu malování podle čísel

clanek_01

Jaký je Střelec

Střelcův element je oheň, což přesně odpovídá jeho povaze. Je temperamentní a extrovertní. Většinou i trochu hyperaktivní. Málokdy vydrží v klidu a nic nedělat. Nicnedělání je mu totiž cizí. Střelec chce konat. Je ambiciózní a má v hledáčku velké cíle. 

Není pro něj problém dosáhnout všeho, co si vezme do hlavy. To proto, že je velice cílevědomý, pracovitý a energický. Jeho další silnou stránkou je věčný optimismus. Střelec se prostě nenechá jen tak rozhodit. A pokud se na obzoru objeví mráček, zamává mu a nechá ho odletět dál. Je to nezdolný idealista, který věří ve spravedlivý svět. 

Na rozdíl od jiných znamení (například Rak), Střelec se nemá problém vyrovnat s náhlými zvraty v životě. Nové prostředí a noví lidé jsou pro něj něco vzrušujícího, co chce poznat a prozkoumat. Je nadšený vším novým. Naopak ho nebaví zaběhnuté koleje a stereotyp. Střelec má zkrátka pro strach uděláno a je to nenapravitelný dobrodruh.

clanek_02

Jaký je Střelec ve vztahu a jak vychází s ostatními lidmi

Patří mezi baviče a oblíbence kolektivu. Střelec vždy řekne všechno tak, jak to cítí. Někdy je až příliš upřímný. Ovšem nechová se neomaleně. I nepěknou pravdu umí zaobalit tak, aby protistrana vyšla bez pošramoceného ega. Je to společenský člověk, který se rád baví a nezkazí žádnou srandu. 

Co se milostného života týče, tak Střelec je spolehlivý partner, i když má tendenci usazovat se až v pozdějším věku. Je sice trochu výbušný, ale zároveň je citlivý a ví, kdy je potřeba ubrat plyn. Jakmile si zvolí protějšek, vydrží s ním celý život. 

Mít Střelce za partnera je výhra. Užijete si spolu spoustu legrace, vzrušení a dobrodružství. Zjistíte, že, ač má občas příliš prořízlá ústa, má velice laskavou a hravou povahu. Jeho upovídanost je i velkým plusem – nedělá mu problém komunikovat. Navíc si rozumí s dětmi a rodiny si váží nadevše. Bude Vás rozmazlovat. 

clanek_03

Jaké má záliby

  • Sport. Střelec se potřebuje nějak vybít. Energie má totiž na rozdávání. Ať už jsou jeho volbou kolektivní sporty nebo například lyže a snowboard, bude rád, když se k němu připojíte.
  • Umění. Toto znamení má silné sklony k umělecké tvorbě. Ať už to je malba, kresba, literatura nebo hudba, využijí svůj životní elán a vytvoří něco neobyčejně krásného. 
  • Auto-moto. Automobily, motorky, ale i multikáry a další – to vše je pro Střelce zdrojem skvělé zábavy. Jízda v nich je vzrušující a neustále plná nových podnětů. Přesně to, co toto znamení potřebuje.  
  • Cestování. Poznávání nových krajů a lidí, tanec, ochutnávka exotických kuchyní. Ale i potápění, jízda na skútru podél pláže či windsurfing. To je dovolená podle jeho gusta.
  • Příroda a zvířata. Ač je to trochu neřízená střela, Střelec má velice citlivou duši a skvělý vztah k přírodě a zvířatům. Uprostřed lesa se cítí jako doma. Většinou má kočku, psa nebo chová hospodářská zvířata. Nejradši má mazlíčky, se kterými může zažívat různá dobrodružství.
  • Rád utrácí a dopřává si pěkné věci. Libuje si v moderních technologiích, chytrých spotřebičích a také v pěkných doplňcích a dekoracích do domácnosti. Domov mívá velice vkusně a moderně zařízený. 

Co nemá rád a jaké jsou jeho slabé stránky

Jelikož je Střelec upřímná povaha, nemá rád lži a pomluvy. To samé platí o nevěře, přes tu vlak nejede. Rozhodně se před ním nesnažte nic skrývat. Raději si promluvte na rovinu a problém hned vyřešte. Toto znamení je přeci mistr komunikace. Určitě se Vám to podaří.

Hned za lží následuje nuda. I tu toto ohnivé znamená nesnáší. V práci, která ho nebaví, nejspíš dlouho nevydrží. To samé platí o společnosti lidí nebo jakékoliv činnosti. Jelikož je hyperaktivní, udržet jeho pozornost může být někdy opravdu oříšek. 

Další jeho slabou stránkou je vlastně jedna z jeho stránek silných. A tou je upřímnost, která se snadno zvrhne v drzost. Nemusí to myslet zle, ale zkrátka musí říct, jak to je. Nemůže si pomoct. Občas se kvůli tomu může dostat do úzkých, nebo nechtěně rozzlobit někoho, na kom mu záleží. 

Bývá žárlivý a má vlastnické sklony. Pokud je ve špatném rozmaru, může se chovat panovačně a autoritativně. Pozor, jakmile si postaví hlavu, jen těžko mu něco rozmluvíte. Navíc je horkokrevný a výbušný. Jakmile se dostanete do sporu, je lepší nechat ho vychladnout, a až potom si o všem promluvit. Umí totiž být i pěkně vzteklý. 

clanek_04

Potěšte Střelce malováním podle čísel

Jelikož ho umění baví a zajímá, udělejte mu radost malováním podle čísel. Darujete mu obraz, který si bude moct sám vymalovat. A poté si ho vyvěsí u sebe doma. Získá tak rovnou i krásnou dekoraci do domácnosti.

Malování podle čísel funguje na podobném principu jako omalovánky. Obraz je rozdělený do několika malých plošek, které jsou očíslované. Ke každému číslu patří konkrétní barva. Na základě tohoto jednoduchého klíče se vybarví celý obraz.

Výhodou je, že vymalovat obraz podle čísel zvládne úplně každý. Motivy vyrábíme hned v pěti náročnostech, přičemž nejjednodušší obtížnosti zvládnou dokončit i malé děti. Podívejte se na video v článku Jak začít malovat. Sami uvidíte, jak je to snadné.  

Smyslem obrazů podle čísel je se dobře pobavit a odreagovat se. Vyzkoušet něco nového. Zažít vzrušující dobrodružství a poznat nové, snové světy. A to je přesně něco pro Střelce. Kromě toho, že konečně najdou smysluplné využití pro svou neutuchající energii, tak si také příjemně odpočinou a hodí stres za hlavu. Toto znamení si navíc velmi rádo zvelebuje své království. A tak je originální dekorace tou správnou volbou.

Nakupte u nás a my Vám kromě motivu pošleme také profesionální akrylové barvy, nylonové štětce, háčky na zavěšení obrazu a vzorový obrázek. Plátno si navíc můžete nechat vypnout na rám, což doporučujeme. Usnadňuje to malování. A aby se Vám tvořilo ještě snadněji, ke každé objednávce přidáme také lupu zdarma.

To všechno pro Vás zabalíme do krásné krabice, takže už si nemusíte dělat starosti s prezentací. Za pár dní je balíček u Vás. Pokud navíc nakoupíte za více než 1 100 Kč, dopravu máte zdarma.

Jaké motivy pro Střelce nabízíme? Na našem e-shopu najdete například obrazy se zvířaty, přírodou, městy, exotickými krajinami, celebritami, ale i dopravními prostředky. Připravili jsme také reprodukce obrazů slavných umělců. Vybírejte podle toho, co má Váš blízký rád. 

Nadšenci do automobilů udělá radost obraz se starým autem. Fanoušek filmů nebo počítačových her zase může dostat motiv s oblíbenou celebritou nebo postavou ze hry. Váš Střelec rád cestuje a chodí na výlety? Pořiďte mu malování podle čísel s pláží nebo přírodou. 

Jsme největší evropský výrobce malování podle čísel. Nabízíme přes 2 500 originálních motivů. U nás si bez obav vyberete. Abychom Vám vše usnadnili, připravili jsme pro Vás malou ochutnávku obrazů. Inspirujte se!

Motivy pro Střelce

Planety sluneční soustavy

Planety sluneční soustavy je obraz plný vesmírného dobrodružství a vzrušujících nových zážitků. Střelce tento motiv potěší. Je originální a rozhodně se při jeho malování nebude nudit. V každém Střelci je totiž kus dobrodruha, který by neváhal ani vteřinu a do kosmu vyrazil. 

Obraz Vám vyrobíme v nejjednodušší obtížnosti. A tak ho bez problémů zvládne i ten, kdo s malováním žádné zkušenosti nemá.

clanek_05

Malířka z Japonska

Malířka z Japonska je krásný obraz s vyváženými barvami a exotickou tematikou. Pokud je Váš Střelec vášnivý cestovatel nebo dobrodruh, tento motiv je sázkou na jistotu. Sytá červená rozzáří interiér tajemnými dálkami a příjemně ho zútulní. Takto výrazné barvy jsou přesně podle jeho gusta!

clanek_06

Střelci milují abstrakci!

Střelec je znamení, které přitahuje abstrakce. Ne každý tomuto stylu rozumí, oni ale ano. Dokážou se na roztodivné tvary dokonale naladit a vidí v nich víc než ostatní. Abstraktními tvary totiž i oni vyjadřují svou nespoutanou životní energii. Rádi při tvorbě sahají po výrazných barvách a neobvyklých kombinacích.

Darujte jim abstraktní motiv. Konečně budou moci dát průchod své energii a naplno se realizovat! Jaké obrazy s abstrakcí u nás najdete?

Duhové malované srdce

Duhové malované srdce je krásně barevný, výrazný abstraktní motiv, který je doslova explozí energie a síly. Odráží Střelcovo nitro a emoce. Do jeho tvorby se ponoří a nepřestane, dokud ho nedokončí. Náročnost je nejnižší, a tak je tento dárek vhodný i pro nezkušené malíře. 

clanek_07

Tyrkysová abstrakce

Tyrkysová abstrakce vnese do Střelcova života chybějící pohodu. Tato barva má totiž pozitivní vliv na psychiku. Uklidňuje a pomůže mu relaxovat. Pokud Váš blízký žije hektický život, našli jste správný motiv, díky kterému vybouří svou energii, ale zároveň odbourá stres a napětí. Navíc, až si ho pověsí v interiéru, bude z jeho příjemné aury čerpat neustále. 

clanek_08

Jaké další dárky Střelci udělají radost?

  • Voucher na zážitek nebo adrenalinový sport. S wellness pobyty u Střelce příliš nepochodíte. Potřebuje něco vzrušujícího. Pošlete ho proto na nějaký zážitek nebo adrenalinový sport. 
  • Pozvání do galerie nebo do divadla. Jděte společně za kulturou. Spojte to s večeří v oblíbeném podniku.
  • Šperky. Střelci mají rádi šperky. Ženy mají rády hravé a originální přívěsky, které jsou zároveň decentní a dají se nosit každý den. Zkuste něco s geometrickými motivy, jsou teď v módě. Pro muže pořiďte náramek z ušlechtilého kovu nebo kůže. 
  • Vstupenky do zoo. Teď už nám sice přituhuje, avšak vstupenky do zoologické zahrady se dají koupit dopředu s delší platností. Pokud ale chcete jít už teď, nevadí. Alespoň tam nenarazíte na velké davy lidí, jako když je sezóna. 
  • Letenky do zahraničí. Vyrazte spolu za novým dobrodružstvím!
  • Sportovní vybavení. Střelec se při sportu cítí jako ryba ve vodě. Určitě by se mu hodilo nějaké termo tričko na běhání nebo oblečení do posilovny. 

Oslavte narozeniny Vašeho blízkého s láskou a v pohodě. Věříme, že Vám naše tipy usnadní výběr toho pravého dárku.