Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Milujete umění, ale nejste zrovna Picasso? Malování podle čísel potěší Vás i Vaše blízké!

Malování podle čísel udělá radost každému, kdo má vztah k umění a rád se obklopuje pěknými věcmi. Pokud jste se vždy toužili stát umělci a malování Vás bavilo, ale nikdy jste se v této disciplíně nestali úplnými profíky, můžete to změnit. Objednejte si některý z našich motivů, vezměte do ruky štětec a staňte se skutečným umělcem!

miniatura_FB

Děsí Vás pohled na prázdnou čtvrtku a nikdy nejste schopní vymyslet nějaký koncept či plán, jak obraz začít a dokončit? Víme, jaké to je. Také jsme si kdysi nadšení koupili malířský stojan, který ale nakonec zůstal stát nevyužitý v koutě obývacího pokoje. 

Proč? Spousta starostí v práci, s rodinou, znáte to. Na fantazii nějak nebyl prostor. Večer náš mozek byl už příliš unavený na to, aby vymýšlel snové světy a postavy. Pokud to máte stejně, pak máme řešení přímo pro Vás. 

Přestaňte se trápit a hledat problémy tam, kde nejsou. Malování by přeci mělo přinášet radost. Vždyť umění je Vaše hobby. Pořiďte si již rozvržený motiv, který jen čeká na to, až mu vdechnete život. Kupte si malování podle čísel! O co vlastně jde a proč byste to měli vyzkoušet i Vy? Na to se podíváme v následujícím textu.

clanek_001

Co je to malování podle čísel

Malování podle čísel v mnohém připomíná omalovánky. Ale nebojte se! Není to nic dětinského, ani příliš jednoduchého. Motivy jsou totiž mnohem propracovanější a také ve větších formátech. Další rozdíl je v tom, že se pracuje na kvalitním malířském plátně, nikoliv na obyčejném papíře nebo čtvrtce. Díky tomu výsledek vypadá jako opravdový obraz. Můžete si ho dokonce objednat s vypnutím na rám. Nebo bez, to je jen na Vás.

Domů Vám přijde motiv, který je rozdělený na spoustu malých plošek. Každá je očíslovaná. A ke každému číslu patří konkrétní barva. Na základě tohoto jednoduchého klíče vybarvujete celý motiv. Ano, někdy je to trochu „piplačka“. Ale není lepší pocit, než když Vám pod rukama vzniká skutečný obraz se vším všudy. Vybarvuje se totiž pomocí štětců a akrylových barev, a tak výsledek opravdu stojí za to. Podívejte se na článek Jak začít malovat, ve kterém najdete vše pěkně vysvětlené. Včetně názorného videa.

Původ malování podle čísel byste našli ve Spojených státech. Avšak jeho vynálezce, Dan Robbinson, si tuto techniku vypůjčil od geniálního Leonarda da Vinci. Ten ji využíval ve své dílně, když učil žáky stínování. Je to tedy prověřený způsob, jak v sobě probudit skrytého umělce a dosáhnout něčeho krásného. 

7 důvodů, proč zkusit malování podle čísel

  1. Může to zkusit úplně každý a v jakémkoliv věku. Malování podle čísel je dostupné v několika obtížnostech. Máte na výběr z pěti úrovní. Záleží tedy jen na Vás, na jak jednoduché motivy se cítíte, a co už je pro Vás naopak příliš složité. Pro děti, začátečníky a seniory doporučujeme raději jednodušší úrovně. Díky větším ploškám se vybarvují snáz a proces nezabere tolik času. Děláte to přeci pro své pobavení, a tak nemá cenu se zbytečně odradit náročným motivem. Začněte zvolna a jakmile se v tom trochu zdokonalíte, objednáte si těžší úrovně! Podívejte se na rozdíly v náročnosti a hned budete mít jasno, pro co se rozhodnout.
  2. Naučíte se díky němu malířskou techniku. Vždyť už Leonardo tímto způsobem školil učně, jak zacházet s uhlem a štětci. Poté už Vám nebude nic bránit v tom se umělecky vyjádřit podle svého, kdykoliv se Vám zachce. Jestli máte rádi umění, ale zatím Vám malovat a kreslit příliš nešlo, nyní máte příležitost to změnit. 
  3. Radost z tvorby. Určitě to znáte – kdykoliv se nám něco povede, máme skvělý pocit. Při pohledu na dobře odvedenou práci cítíme radost a jsme pyšní. Udělejte něco jen sami pro sebe a trochu se rozmazlujte! Přichází zima a pošmourné dny, proč nedobít baterky něčím příjemným?

clanek_002

 

  • Odreagujete se a odbouráte stres. Vědecké studie potvrdily, že kreativní činnost odbourává stres a odstraňuje negativní emoce. Pokud máte starostí až nad hlavu a nevíte, co dělat dřív, vyhraďte si chvíli jen pro sebe a věnujte se malování. Nemusíte nad motivem nijak složitě přemýšlet, ani si dělat starosti s tím, po jakých barvách sáhnout. Vše už je předem rozvržené. Vy jen následujete klíč – vybarvujete podle předem daných čísel. Ponoříte se do umělecké tvorby a hned vypustíte všechny černé myšlenky. To má mimochodem i skvělý vliv na Váš výkon. Získáte nový elán a s každodenními povinnostmi si poradíte mnohem snáz.
  • Objednáte si kompletní balíček. Kromě plátna, na kterém budete pracovat, dostanete také nejlepší barvy z akrylu. Ty září jako nové i dlouhá léta potom, co obraz dokončíte. V balíčku dále najdete profesionální štětce. To vše zabalené v krásné dárkové krabici.
  • Krásná dekorace. Co vypadá v interiéru nejlépe? Přeci krásný obraz, který mu dodá osobitost a podtrhne příjemnou atmosféru v místnosti. Nekupujte si neosobní a nicneříkající dekorace ve velkých obchodních řetězcích. Raději si zvolte motiv přesně podle Vašeho gusta a s láskou ho vymalujte. Už navždy v něm bude kus Vás. Vytvořte vlastní umělecké dílo a pochlubte se ostatním. Vyvěste ho na to správné místo, kde Vám bude dělat radost pokaždé, když se na něj podíváte.
  • Je to levné. Oproti pravým obrazům je malování podle čísel nesrovnatelně levnější. Obraz od profesionála stojí několik desetitisíců až milionů. Vy přitom můžete mít doma obdobně krásné dílo i za zhruba 500 Kč. 

 

Jak vidíte, malování podle čísel je nejen krásný koníček. Má i spoustu benefitů, kvůli kterým byste ho měli vyzkoušet co nejdříve. Důležité je vybrat správný a kvalitní motiv. Dejte si pozor, u koho budete nakupovat, a čtěte recenze. 

clanek_003

Nejlépe zpracované obrazy najdete právě u nás. Na každém si dáváme extra záležet a všechny je zhotovujeme s láskou. Malování podle čísel je totiž i naší vášní a koníčkem. A chceme, abyste z něj měli stejnou radost jako my. 

Kde najdete nejlepší motivy? Na Zuty.cz!

Malování podle čísel nabízíme na našem e-shopu. Naše firma je největší evropský výrobce v tomto oboru. A tak s námi máte jistotu nejen originálních a svědomitě vyrobených obrazů, ale i bezpečného nákupu a profesionálního přístupu. 

V případě, že byste měli jakékoliv dotazy, obraťte se na naši zákaznickou podporu. Rádi Vám poradíme a pomůže s rozhodováním. Abychom Vám ušetřili čas, vypracovali jsme také rubriku Poradna, kde najdete spoustu rad a průvodců výběrem. 

Vánoce už jsou za rohem, a tak je nejvyšší čas udělat si radost. Ve vyřizování jsme rychlí – můžeme odeslat express do 24 hodin od objednání. Stačí vybrat a pozítří bude obraz u Vás. Motivy tiskneme na ty nejlepší plátna, která jsou na trhu s výtvarnými potřebami k dostání. Kromě toho nabízíme i varianty s rámem a bez rámu. 

clanek_004

Motivy jsou cenově dostupné, za 1000 Kč u nás pořídíte i dva najednou. Před Vánoci navíc na našich stránkách probíhají stále nějaké slevy. Proto je předvánoční čas ideální pro Vaši první objednávku! Nakupte za více než 1 100 Kč a dopravu máte zcela zdarma. 

clanek_005

Z jakých motivů můžete vybírat

V našem katalogu najdete hned několik tematických kategorií, ze kterých můžete vybírat. Připravili jsme pro Vás například obrazy se zvířaty, květinami, krajinou, městy, jídlem, dopravními prostředky, osobnostmi popkultury a spoustou dalších. 

clanek_006

Pokud jste fanoušky zvěrokruhu, určitě Vás osloví motivy jednotlivých znamení. Pro štěstí si zase vymalujte třeba anděla. Žádnému labužníkovi by neměl doma chybět obraz s tematikou jídla. A děti i dospívající potěšíte obrazy z jejich oblíbených pohádek, filmů nebo počítačových her. 

Obraz podle vlastní fotografie

Vždy jste na plátně chtěli zvěčnit nějaký výjimečný okamžik z Vašeho života? Ať už je to třeba momentka z prvního rande, profesionální fotografie ze svatby či úplně první fotka Vašeho miminka z mobilu Vašeho manžela, nyní můžete.

Nabízíme Vám možnost objednat si u nás obraz na zakázku podle vlastní fotografie. Převeďte klenot rodinného alba na skutečné plátno a vdechněte mu nový život. Ve velkém formátu bude vypadat fantasticky. Ano, fotografie jsou krásné, avšak atmosféru jako obraz nemají.  

Stačí do našeho systému nahrát Vaši fotografii a objednat. My ji pro Vás připravíme ve stylu malování podle čísel v požadované obtížnosti. Co by předloha měla splňovat? Je důležité, aby byla kvalitní. Ideálně ve větší velikosti než 1 MB. Měla by být zaostřená, detaily zase v dobrém světle. Příliš zastíněná fotografie by se obtížně malovala, a proto raději vyberte takovou, která má pěkné světelné podmínky.

Návrh nám odešlete a náš grafik se na něj podívá. Poté se Vám ozveme s výslednou realizací. Když budete spokojení, vše odešleme k tisku a za pár dní bude motiv přesně podle Vašich představ u Vás doma.

Naučte se malovat jako slavní malíři

V našem e-shopu najdete také reprodukce obrazů slavných malířů. Naučte se malovat jako největší mistři umění. Najděte si mezi nimi svého oblíbence, nabízíme například Vincenta van Gogha, Alfonse Muchu nebo Pabla Picassa. 

clanek_007

Ponořte se do skutečného umění a najděte inspiraci. Ať už se Vám více líbí zátiší nebo například portrét, u nás si můžete objednat vše. Výsledek si navíc budete moci vystavit u Vás doma. Za skutečnou reprodukci byste zaplatili spoustu peněz, avšak s malováním podle čísel je pořídíte za velmi pěknou cenu. 

clanek_008

Nenechte se odradit složitějšími motivy. Stačí jen trocha trpělivosti a píle. Večer za večerem Vám pomalu budou nesmrtelné obrazy z galerií ožívat přímo pod rukama. Uvidíte, že budete překvapení, co se ve Vás skrývá za malíře! A počkejte, až Váš výtvor uvidí rodina či známí. Každý Vám ho bude závidět a určitě Vás požádají, abyste něco namalovali i pro ně. 

Podívejte se do našeho katalogu a vyberte si motiv, který bude dělat radost Vám nebo Vašim blízkým. Na to, abyste začali malovat, totiž není nikdy pozdě. Následujte své sny a staňte se malířem se vším všudy!