Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Motivy ze seriálu Wednesday na ZUTY

Podivnou rodinku Addamsových si jistě vybaví každý. Ať už se jedná o neodmyslitelnou černou barvu, která je pro všechny tolik charakteristická, sídlo plné záhad a tajemství nebo třeba zálibu v kopání hrobů. Jistě se shodneme, že ať už jsou jacíkoliv, vryli se nám všichni pěkně pod kůži.

clanek_001

Ještě více slávy získal tento příběh, když si jeho zpracování vzal pod svá křídla světoznámý režisér Tim Burton. V ten moment fanoušci jeho filmů i všichni, kterým je toto jméno známo, věděli, že to bude skutečně nevídaná podívaná. A jako obvykle rozhodně nezklamal. 

Ačkoliv jsme možná mohli být zvyklí z předchozích zpracování, kdy se samotný děj točil kolem celé rodiny Addamsových, seriálové zpracování se zaměřuje převážně na dceru Morticie a Gomeze. Wednesday, která odmítá přijmout nastavené normy společnosti a aktivně proti nim bojuje, se dostává do křížku nejen s vedením školy, ale i se svou vlastní rodinou. Poté, co je vyloučena z další školy, protože se svým neortodoxním způsobem rozhodne bránit svého bratra Pugsleyho, nastupuje do školy zvané Nevermore. Tato škola je speciální svým výběrem studentů, protože se zde nachází všichni, kteří jsou určitým způsobem zvláštní a jedineční. Pro běžnou společnost nepřijatelní a považováni za vyvrhele. Ačkoliv Wednesday odmítá přijmout fakt, že by školní docházku vůbec dokončila, a plánuje svůj útěk ještě dříve, než do školy vůbec nastoupí, začnou se do jejího života zaplétat nevysvětlitelné události. To podpoří její zvědavost a zápal přijít věcem na kloub, které ji přivedou k překvapujícím objevům a poznání sebe sama.

clanek_002Je nutno přiznat, že tvůrci společně s hereckým obsazením odvedli fenomenální práci. Jenna Ortega, představitelka Wednesday Addamsové, předvedla skvělý herecký výkon a její ikonický tanec se stal populárním takřka po celém světě.

Krásný kontrast a skvělou hereckou dvojici tvoří Catherine Zeta-Jones, představitelka Morticie Addamsové a Luis Guzmán jako Gomez Addams. 

Jednou z nových postav, které se v seriálu objevují, je také spolubydlící Wednesday, Enid Sinclairová. Veselá mladá studentka milující zářivé barvy, která tak působí jako krásný protiklad smrtelně vážné Wednesday. Jako jedna z mála si probojuje cestu do ledového srdce své spolubydlící a stanou se tak kamarádkami na život a na smrt.

Pokud se i Vám dostal seriál Wednesday pod kůži a zamilovali jste si rozmanité postavy, prostředí plné tajemství a záhad stejně tak jako jedinečnou tvorbu Tima Burtona, můžete svou zálibu obohatit i malováním podle čísel.

Na Zuty najdete exkluzivně spoustu motivů ze seriálu Wednesday, které si můžete vymalovat a jen tak utvrdit svou zálibu a nadšení pro rodinu Addamsových. 

Pokud Vás uchvátil ikonický tanec, který se stal doslova přes noc virální, můžete si motiv s touto scénou vymalovat podle čísel.

clanek_003Je třeba neopomenout důležitou postavu celého seriálu, která byla Wednesday mnohokrát nápomocná a v kritický moment ji jako jediná dohnala až k slzám. Ruka Věc pomáhala hlavní hrdince při řešení záhadných vražd a hledání stop, které vedly až k hlavnímu strůjci celého spiknutí. 

clanek_004

Jako jin a jang by se dalo popsat přátelství Wednesday se svou spolubydlící Enid, které se v průběhu celého příběhu postupně vyvíjelo. Vy si obě postavy můžete vymalovat podle čísel a výsledný obraz použít jako nápaditou dekoraci do Vašeho interiéru.

clanek_005

Skvělou zprávou je, že se můžete těšit na pokračování tohoto legendárního seriálu. V průběhu čekání na další sérii si tak můžete vybrat Váš vysněný motiv a podpořit svou kreativitu malováním podle čísel.