Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Nové, lepší, přehlednější Zuty je tady

Vážení příznivci umění a zejména malování. Zuty je tu s Vámi již několik let, a přináší Vám zábavu, radost a relaxaci. Za tu dobu jsme se stali největším evropským výrobcem a dodavatelem obrázků pro malování podle čísel. To byl již od počátku jeden z našich hlavních cílů.

Nechceme však usnout na vavřínech, tak stále posouváme náš e-shop k vyšším metám. Snažíme se, aby byl rychlý, snadno použitelný, bezpečný a vstřícný k Vám, našim věrným zákazníkům.

Spouštíme novou verzi e-shopu Zuty.cz!

Na našem původním e-shopu není nic špatného. Několik let spolehlivě šlapal a dělal nám radost. Doba jde ale kupředu, a v oblasti e-commerce je to vidět naprosto znatelně. Nové technologie, způsoby zobrazování obsahu stránek, důraz na rychlost načtení stránek, to vše dnes určuje, zda bude návštěvník stránek spokojen.

A protože je spokojenost zákazníků a návštěvníků našeho e-shopu naším hlavním kritériem, nemůžeme zůstat pozadu. Přicházíme tedy s vylepšeným a moderním řešením našeho e-shopu. Na co se tedy můžete těšit? Pojďme si představit hlavní benefity našeho nového webu.

Seznamte se s novým prostředím e-shopu Zuty.cz

Hned na úvodní stránce e-shopu došlo k velkým změnám. Zobrazuje se asi o třetinu méně informací. Odebrali jsme některé méně důležité obsahové bloky. Sice se rádi pochlubíme, ale uvědomujeme si, že jste si přišli hlavně prohlédnout obrázky a snad si nějaký i pro svou radost pořídit.

Nové typy obrazů

Největší změnou na hlavní stránce webu je zobrazení našich nových typů obrázků, které si u nás můžete koupit. A je opravdu na co se koukat:

  • Obrazy na stěnu. Jde o velmi kvalitní obrázky a obrazy, které Vám dodáme již vytištěné. Nic tedy nemusíte domalovávat a prostě jen pověsíte hotový obraz na stěnu. Najdete mezi nimi mnoho různých motivů: příroda, zátiší, abstrakce apod.
  • Fotoobrazy. Pokud toužíte po obrazu, který vznikne na základě Vaší fotografie, máte možnost nám danou fotku zaslat. Vaši rodinnou fotografii, milovanou osobu, mazlíčka nebo oblíbený plakát dokážeme převést do různých stylů – malování podle čísel, diamantové malování, tečkování nebo jako obraz na stěnu. Sami se tedy rozhodnete, zda si chcete obraz vyrobit sami některou z malířských technik, nebo jen vezmete hotový obraz, pověsíte jej na stěnu a budete se jím kochat.
  • Tečkování. Tak tohle je naše pýcha a radost. Jsme první a prozatím jediní, kdo tuto techniku v Evropě nabízí. Ať už jde o naše připravené motivy, nebo Vaší fotografii, můžete si užít originální způsob, jak namalovat obraz. Prostě jen černým fixem kreslíte různě veliké tečky s různou hustotou na bílé plátno. Vznikne krásné dílo s hlubokým uměleckým dojmem.

Rychlejší načítání stránek

Je dost nepříjemné, když procházíte nějaké stránky a většinu času čekáte, než se načtou. A čekáte, a čekáte, a čekáte. Někdy dokonce jen proto, abyste zjistili, že tuhle stránku jste vidět nechtěli.

Hodně, ale opravdu hodně úsilí věnujeme tomu, aby náš web běhal jako kdyby se chtěl kvalifikovat na olympiádu v běhu na 100 metrů. S kvalitní připojením by se žádná ze stránek, kterou navštívíte, neměla načítat déle než dvě sekundy. Ve skutečnosti i na mobilu se většina stránek našeho e-shopu zobrazí za méně než jednu sekundu. Věříme, že se tím Váš uživatelský zážitek ještě zpříjemní.

Všechno hned po ruce

Jelikož každý obraz na základě Vaší fotografie může být zpracován formou malování podle čísel, diamantového malování, obrazu na stěnu nebo tečkování, rozhodli jsme se usnadnit Vám cestu i rozhodování. Když navštívíte detail fotoobrazu, hned uvidíte, jak by vypadal ukázkový obraz v každém z námi nabízených typů obrazů.

Přehlednější detail produktu

Je dobré mít po ruce všechny dostupné informace, jako třeba jaké parametry musí splňovat fotografie, kterou zasíláte, proč si vybrat právě ZUTY, když jsou i jiní dodavatelé nebo co přesně obsahuje sada, kterou si objednáváte. Tyto a další informace byly na původním webu u každého produktu, i na dalších vhodných místech.

Nově tyto informace sice také stále najdete na místech, kde jste byli zvyklí, ale jsou schované pod rozbalovacími roletkami. Koho nezajímají, ten je ani nemusí vidět. Kdo chce, může si je zobrazit jedním kliknutím.

Máme za to, že toto řešení velmi zpřehlední celý web.

Důraz na mobilní zobrazení

Naprostá většina návštěvníků našich stránek si je prohlíží z mobilu. V dnešní době se není co divit – téměř každý má nějakou možnost si na mobilním telefonu zobrazit internetovou stránku. Výhodou je, že to může udělat kdykoliv během dne v autobuse, v kanceláři, když sedí s přáteli na pivu, prostě kdykoliv.

Při vývoji nového e-shopu jsme tedy postupovali tak, že nejprve jsme ladili mobilní zobrazení a teprve až bylo vše dokonalé, přizpůsobili jsme zobrazení i na laptopech a stolních počítačích. Výsledkem je rychlý a přehledný web, který se na mobilu neseká, je tu dost místa, a přitom jsou tu všechny potřebné informace.