Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Objevte roztomilé motivy od umělkyně Sue Ellen Brown

Díky malování podle čísel můžete tvořit úplně jako profesionální umělec. Objevte nové, vzrušující motivy, které pro Vás neustále připravujeme. Tentokrát Vám chceme představit obrazy podle čísel podle motivů Sue Ellen Brown. Řadíte se mezi fanoušky fantasy a zvířecí říše? Pak budete nadšení!

Patříte mezi pravidelné odběratele obrazů podle čísel, nebo jste u nás poprvé? Pak Vám nesmí uniknout roztomilé obrazy americké malířky a ilustrátorky Sue Ellen Brown. 

Spolupracujeme s mnohými nezávislými umělci, a protože se Vám neustále snažíme přinášet nové motivy, představujeme Sue Ellen Brown.

clanek_001

Kdo je Sue Ellen Brown?

Sue Ellen Brown je malířka původem z Texasu. Narodila se v roce 1954. Už odmalička trávila veškerý volný čas kresbou a malbou. Inspiraci čerpala především z fantasy děl a pohádek věhlasných autorů jako je J. R. R. Tolkien, C. S. Lewis nebo Hans Christian Andersen. Inspirace světem kouzel a nadpřirozena je znatelná v jejích pracích i nyní. A to je právě to, co je činí jedinečnými.

Sue Ellen Brown vystudovala design na univerzitě v Texasu. Poté pracovala na několika místech, vždy jako ilustrátorka nebo návrhářka designu. Od roku 1986 ovšem pracuje na volné noze jako nezávislá malířka a ilustrátorka. Kromě vlastní tvorby dělá i portréty na zakázku

Mezi její nejoblíbenější techniky patří olejomalba a malba s akrylem. Její díla byla k vidění na několika výstavách na jihu USA. Díky své bohaté fantazii se prosadila především jako ilustrátorka magazínů a knih pro děti i dospělé. Ovšem spolupracovala i s giganty jako je McDonald´s nebo Pepsi.  

Obrazy od Sue Ellen Brown

Obrazy Sue Ellen Brown jsou hravé a roztomilé. Najdete v nich jak zvířata reálná, tak ty z říše pohádek. Ovšem téměř vždy v nepravděpodobných situacích a kouzelných krajinách. Sue Ellen Brown si zamilují děti i dospělí, kterým nechybí imaginace. Bude to skvělý dárek pro každého milovníka fantasy žánru, pohádek a zvířecího světa. 

Výběr obrazů od Sue Ellen Brown na Zuty.cz

Vydejte se s námi na dobrodružnou cestu do fantazie se Sue Ellen Brown. Připravili jsme pro Vás výběr těch nejhezčích motivů. Ty si můžete vymalovat sami nebo s dětmi. Další možností je potěšit s nimi někoho, koho máte rádi. Vystupte z šedi každodennosti a vyberte si obraz, který Vás zaujme.

Sova a kočka na lodi ve tvaru páva

clanek_002

V obrazu se vydáme na plavbu při měsíčku se sovou a kočkou. A nepojedeme na nikom jiném než na pávu. Tvorba Sue Ellen Brown je charakteristická podobnými pohledy do snové krajiny. Obraz má uklidňující auru. Ideální do ložnice. Nechte se ukolébat ke spánku soví písničkou a zvukem šumějícího moře.

Dračí abeceda

clanek_003

Roztomilý dráček ve tvaru písmene „d“ je jedním z celé sady. Sue Ellen Brown totiž připravila kompletní abecedu ve formě draků. Můžete si tedy například seskládat celé jméno Vaší ratolesti a obrázky vyvěsit u ní v dětském pokoji. Nebo si vymalujte své vlastní křestní jméno či příjmení celé rodiny. Na hravé motivy není nikdy pozdě! Vneste do své domácnosti veselý a barevný prvek.

Medvídek žonglující s vločkami

clanek_004

Kdo by neměl rád ledního medvěda. Pokud jste i Vy propadli kouzlu tohoto chlupáče ze zamrzlých krajin, nesmí Vám doma chybět. Medvídek žonglující s vločkami je další roztomilý motiv od Sue Ellen Brown, který zaručeně potěší děti i dospělé. Skvěle zapadne do interiéru, ať už si ho pověsíte v obývacím pokoji nebo ložnici. Stačí jeden pohled a hned zapomenete na všechny chmury.

Myšička před domem

clanek_005

Myšky figurují ve spoustě pohádek. Jsou mazané a vždy najdou cestu, jak přechytračit ostatní. Zároveň jsou nenápadné a umí se dobře skrývat. Paní Myška, která si nese malé miminko v košíčku, udělá radost každému, kdo má rád zvířata. Tento roztomilý motiv Vám bude dělat radost jak při malování, tak i dlouho potom, co si ho doma pověsíte na zeď. 

Okřídlený lev strážce

clanek_006

Lev v mytologii i v pohádkách symbolizuje vznešenost, ctnost odvahu a sílu. Proto ho často uvidíte i jako erbovní zvíře šlechtických rodů. Lva dobře známe i z Letopisů Narnie, které Sue Ellen Brown dodnes inspirují. 

Okřídlený lev strážce je motiv se silnou energií. Dodá Vám na statečnosti a hrdosti. Inspirativní motiv potěší každého člena Vaší rodiny. 

Zelený plyšový králíček

clanek_007

Zelený plyšový králíček už hopká k Vám domů! Máte rádi barvičky a chcete rozsvítit svůj domov nějakým zábavným a veselým motivem? Objednejte si u nás plyšového králíčka. Zvládnou ho vymalovat i docela malé děti. Motivujte je ve vývoji a podpořte jejich kreativitu s tímto pěkným motivem od Sue Ellen Brown. 

Staňte se umělcem díky malování podle čísel

S malováním podle čísel se odreagujete i pobavíte. Ale zároveň objevíte skrytého umělce, který ve Vás dřímal a o kterém jste ani nevěděli.

Obrazy podle čísel se malují pomocí jednoduché techniky. Ta je dokonce tak snadná, že ji zvládne i někdo, kdo s malováním moc zkušeností nemá. Jak to celé funguje? Dostanete od nás motiv natištěný na kvalitní plátno. Motiv je rozdělený do spousty malých plošek. Ty jsou očíslované. A ke každému číslu patří konkrétní barva.

Podle čísel budete vybarvovat jednotlivé plošky barvami. A pomalu Vám bude pod rukama vznikat obraz, který si poté pověsíte tam, kde Vám bude dělat největší radost. Nebo ho můžete darovat svým blízkým. Je jen na Vás, jak se rozhodnete. Podívejte se na článek Jak začít malovat. Najdete v něm i krátké instruktážní video, ze kterého Vám hned bude jasné, jak na to.

Technika obrazů podle čísel je vhodná pro každého. Zvládnou ji i malé děti nebo senioři se slabším zrakem a menším citem v rukách. Obrazy totiž vyrábíme v několika obtížnostech. Seznamte se s rozdíly v náročnostech v našem článku z Poradny. Doporučujeme začít od snadnějších úrovní, ale je jen na Vás, na co si troufnete.

Nezapomeňte, malování podle čísel je hlavně pro zábavu. A ač se při něm naučíte malířskou techniku a pracovat s barvami, jde především o odreagování a relaxaci.

Proč byste měli zkusit malování podle čísel

  • Odreagujete se od starostí. Každodenní povinnosti, práce, škola, péče o rodinu. To všechno sice děláme rádi, ale někdy je toho příliš. Obrazy podle čísel Vám pomohou starosti hodit za hlavu. Budete se soustředit na vybarvování plošek a vše ostatní půjde stranou.
  • Odbouráte stres. Jelikož Vás malování přivede na jiné myšlenky, uvidíte, že se zbavíte i stresu. Ten má velice negativní dopady na naše zdraví, a proto je potřeba proti němu bojovat. Vědecké studie potvrdily, že pravidelná kreativní činnost snižuje množství stresových hormonů a činí vůči němu tělo odolnější. 
  • Uděláte si radost. Pomalu uvidíte, jak pod Vašima rukama vzniká krásné dílo. Jen si představte to nadšení a skvělý pocit poté, co motiv dokončíte. 
  • Získáte krásnou dekoraci do domácnosti. Všichni přeci chceme mít pěkný a útulný domov. A obraz patří mezi nejkrásnější dekorace vůbec. Bohužel bývají drahé. Ovšem ne ty z našeho e-shopu. Zakládáme si na kvalitě za příznivou cenu. 
  • Trénujete jemnou motoriku. Práce se štětcem, barvami a plátnem, to není jen tak. Je to taková malá posilovna pro Vaši motoriku a koordinaci pohybu. Proto je malování podle čísel skvělé zejména pro malé děti a seniory.
  • Posílíte sebevědomí. Není lepší pocit než po dobře odvedené práci. Uvidíte, že Váš obraz budou všichni chválit a Vy se hned budete cítit lépe. Také máte proč! Zapracujte na sebedůvěře s hravými motivy od Sue Ellen Brown. 

Proč nakupovat na Zuty.cz

Jsme největší evropský výrobce sad malování podle čísel. Vše vyrábíme přímo v Evropské unii a zakládáme si na vysoké kvalitě. Obsloužili jsme již statisíce spokojených zákazníků a budeme rádi, pokud se stanete dalším z nich. Spousta z nich se k nám neustále vrací a objednávají si další nové motivy.

V balíčku kromě motivu dostanete také háčky na zavěšení, profesionální akrylové barvy a nylonové štětce. Vše Vám pošleme v krásném dárkovém balení. Pokud by Vám náhodou barvy došly ještě před dokončením obrazu, rádi Vám pošleme nové zdarma. Navíc nabízíme dopravu zdarma na každý nákup nad 1 100 Kč.

Motivů u nás najdete opravdu spousta. Kdybyste chtěli k obrazům Sue Ellen Brown přikoupit i další, není problém. Připravili jsme pro Vás bohatý výběr z různých tematických kategorií. U nás si vyberou muži i ženy každého věku a všech možných zálib. Najdete u nás přes 2 500 originálních motivů. Všechny sami navrhujeme a vyrábíme. Máme tak stoprocentní kontrolu nad výsledným produktem a za kvalitu ručíme.

Neustále pro Vás chystáme slevy. Narazíte u nás na různé sezónní výprodeje a nárazové akce. Samozřejmostí jsou i množstevní slevy v rámci věrnostního programu Zuty klub. Vaše nákupy se na něm budou sčítat, a jakmile dosáhnete určité hranice, získáte doživotní slevu v procentech. Slevy jsou následující:

  • ihned po registraci sleva 2 %,
  • součet hodnot nákupů nad 4 000 Kč sleva 3 %,
  • součet hodnot nákupů nad 9 000 Kč sleva 4 %,
  • součet hodnot nákupů nad 14 000 Kč sleva 6 %.

U nás je nákup bezpečný. Vaše citlivá data chráníme a nikdy bychom je nezneužili. Navíc, veškeré platební informace mezi prohlížečem a serverem jsou šifrované, a tak se k nim ani nedostane žádná třetí strana. 

Máme ochotnou zákaznickou podporu. Pokud byste potřebovali s čímkoliv poradit, budeme rádi, když se na nás obrátíte. Zakládáme si na špičkovém servisu při nákupu i po něm. K nahlédnutí doporučujeme sekci Poradna, kde jsme pro Vás vypracovali spoustu užitečných návodů a videí. Pomohou Vám s výběrem i samotnou tvorbou.

Naše telefonní číslo je 555 333 579. Jsme dostupní každý všední den od 8:00 do 16:00. Pokud se Vám tento čas nehodí, napište nám e-mail na info@zuty.cz a my Vám odepíšeme, popř. zavoláme na uvedené číslo.