Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Únor ve znamení Vodnáře

Vodnář je svobodomyslné znamení, které má hlavu plnou neuvěřitelných nápadů. Čím toto kreativní a zvídavé znamení potěšit? Pojďme se trochu seznámit s jeho povahou a také s tím, co má rád. Zjistíte, že nejlepší dárek pro Vodnáře je malování podle čísel!

clanek_001

Jaký je Vodnář?

Vodnářův živel je vzduch. Jeho protikladem je Lev a patří pod planetu Uran. Stejně jako jeho element, i Vodnář miluje svobodu a nenechá se ničím a nikým omezovat. Je to velký idealista plný originálních nápadů. 

Lidé narození v tomto znamená mají bystrý intelekt a rádi se dozvídají nové věci. Bývají zapálení do umění, knih a baví je sledovat dokumenty z různých koutů světa. Obdivují přírodu, ovšem rozumí i technickým věcem. Ze všech těchto zdrojů čerpají inspiraci pro své nápady, které se mohou okolí někdy jevit jako trochu podivné či příliš odvážné.

Díky jejich inteligenci, logickému myšlení a zvídavé povaze se mezi nimi najde spousta vynálezců a objevitelů. Stejně jako výjimečných umělců a spisovatelů. Vodnář se zkrátka nenechá limitovat svou dobou a nebojí se jít kupředu. 

Neustále se mu v hlavě rodí nové nápady, které by rád uskutečnil v reálném životě. Ale ne vždy je zvládne dotáhnout až do zdárného konce. Je toho zkrátka příliš mnoho, a tak často přelétává od jednoho nápadu k druhému jako neposedný motýl. 

Vodnáři bývají dobří učitelé a vůdci. Umí se pro věc skutečně nadchnout a stejný zápal díky tomu probudí i v ostatních. Navíc mají upřímnou a přátelskou povahu, díky které si je každý oblíbí. Silné a upřímné přátelství je pro ně jedna z nejdůležitějších věcí v životě. Platí za veselé společníky, kterým nic jen tak nezkazí náladu. Nemají předsudky a dokáží pochopit i toho největšího podivína. Vždyť i oni mezi ně zčásti patří.

Jeho největší přednost je zároveň i jeho slabou stránkou. Barvitá fantazie a neustálý příval nápadů je zkrátka čas od času rozptyluje. A jelikož nade vše milují svobodu, déle jim trvá, než se usadí. Někteří Vodnáři působí chladně a odtažitě, ale to je jen jejich maska. Ve skutečnosti jsou to dobrosrdeční a hodní lidé. 

Pokud existuje něco, co Vodnářům opravdu vadí, pak jsou to předsudky a omezování. Nebojí se jít proti proudu a vadí jim, když se proti nim postaví někdo, kdo pro to nemá pochopení. Občas bývají prchliví a mohou se snadno urazit. Zároveň někdy bývá obtížné udržet jejich pozornost. Stačí málo a začnou se nudit.

Co má Vodnář rád

Přemýšlíte nad tím, čím Vašeho Vodnáře potěšit? Pojďme se podívat na to, co má vlastně rád a jak mu udělat radost.

Toto znamení je samé překvapení, a tak se v této oblasti doslova vyžívá. Dělá mu obrovskou radost, když může své blízké ohromit něčím novým a zvláštním. A stejně ho potěšíte i Vy, pokud ho zaskočíte dárkem, který opravdu nečekal. 

Vyhledává netradiční věci, ať už to jsou nové zážitky, cestování, ochutnávání cizích kuchyní či bláznivé akce s přáteli. Zároveň ho ale potěšíte i něčím, co si může užít sám v klidu a v soukromí, a čím trochu potrénuje svůj intelekt a dovednosti.

Vodnář rád stimuluje své mozkové závity. Upadlá a přihlouplá zábava mu nic moc neříká. Zbožňuje umění, knihy a vášnivé debaty s přáteli. Baví ho chodit do společnosti. Potěšíte ho proto dárkem, do kterého se zapojíte oba dva, případně celá rodina nebo přátelé. Ale někdy má zase období, kdy je zase raději zavřený ve své pracovně a usilovně nad něčím přemýšlí. 

clanek_002

Jaké barvy se hodí k Vodnářovi

Vědět, jaké barvy má toto znamení rádo, je velmi důležité. Pomůže Vám to s výběrem dárku. Mezi barvy tohoto znamení patří zejména fialová a růžová. Jelikož má ale Vodnář rád přírodu, nesáhnete vedle, pokud ho překvapíte dárkem v zelené barvě, ať už jde o šperk nebo například oblečení. 

Líbí se mu také modrá, a to v tmavších barvách noci, i světlejší, která připomíná barvičku oceánu. A samozřejmě sázka na klasiku – bílá. I dárkem v bílé barvě Vodnáři uděláte radost. 

Malování podle čísel je nejlepší dárek pro Vodnáře

Kozoroh je kreativní a má bohatou představivost. Není proto divu, že si libuje v umění. Udělejte mu radost malováním podle čísel! Nemusí přitom být žádný trénovaný malíř. Naše obrazy totiž zvládne vymalovat úplně každý. Nezáleží na talentu či praxi, ale hlavně na tom, zda skutečně chce něco vytvořit.

Jak malování podle čísel funguje? Obraz je rozdělený na spoustu malých plošek. Každá má své číslo a k číslu patří konkrétní barva. Postupuje se plošku po plošce a motiv se postupně vymalovává podle tohoto jednoduchého návodu. 

Výsledek vypadá úplně jako od profesionálního malíře. A pokud se někde přetáhne, ničemu to nevadí. Akrylové barvy, které Vám k obrazu dodáme, mají totiž vysoký stupeň krytí. A tak se může dané místo přemalovat. Podívejte se náš článek Jak začít malovat. Najdete v něm celý proces pečlivě popsaný, včetně instruktážního videa.

Malování čísel je nejen umělecká činnost, kterou zvládne i naprostý začátečník. Ale také antistresový koníček, díky kterému se Váš Vodnář bude hned cítit lépe. Ocení ho každý, kdo má v práci a v domácnosti hodně starostí. S našimi obrazy si krásně odpočine a zapomene na okolní svět. 

Jelikož má Vodnář rád obrazy, připravíte mu dárkem z našeho e-shopu krásné překvapení. Motiv mu můžete darovat buď prázdný s tím, že si ho vymaluje sám. Nebo mu ho vymalujte Vy! A darujte mu obraz už hotový. On si ho potom jen vyvěsí na čestné místo, kde mu bude dělat radost, a při každém pohledu na něj si na Vás vzpomene. 

A jelikož je Vodnář přátelský, určitě by nebyl proti, kdybyste obraz malovali společně. Případně si každý pořídil svůj a večery jste trávili se štětci v ruce. Uvidíte, že ho skupinová práce opravdu baví. Navzájem se v tvorbě podpoříte, a připravíte si tak příjemné chvíle, na které budete s úsměvem vzpomínat. 

Obrazy podle čísel najdete na Zuty.cz. Naše společnost je největší evropský výrobce malování podle čísel. Připravili jsme pro Vás spoustu kategorií a témat, ze kterých můžete vybírat. Rozhodujte se například podle toho, co má Váš blízký rád. Pořiďte mu obraz s filmovou hvězdou, přírodou, zvířaty nebo automobily. 

Ale pokud si nejste jistí, vyberte takový motiv, na kterém jsou jeho oblíbené barvy. Nebo nějak souvisí s jeho povahovými vlastnostmi. Tedy s tím, že miluje svobodu, je odvážný a váží si přátelství lidí kolem sebe. Připravili jsme pro Vás malý výběr motivů, které ho zaručeně osloví. 

Žena Vodnář

Žena Vodnář je obraz s tematikou horoskopu. Najdete na něm zpodobnění Vodnářky se vším všudy. Na obraze jsou její oblíbené barvy – růžová a modrá v barvě oceánu. Motiv dodáme v nejsnadnější náročnosti, a tak je tento dárek vhodný i pro někoho, kdo nemá s malováním mnoho zkušeností.

Tento obraz Vaši Vodnářku zabaví na dlouhé večery. Využité barvy stimulují kreativitu a šíří dobrou náladu. Modrá je ideální barvou do ložnice. Uklidňuje a pomáhá tělu s rychlejším usínáním. Tento obraz tedy může pověsit jak v obývacím pokoji, tak nad postel v ložnici.

clanek_003

Fialkové pivoňky 

Fialkové pivoňky jsou krásné zátiší v barvách Vodnáře – fialové a růžové. Fialová je barva, která stimuluje kreativní myšlení ze všech nejvíc. A proto je tento obraz skvělý nejen jako odreagování, ale i jako pozdější zdroj inspirace. Kdykoliv se na něj Vodnář podívá, získá chuť do tvoření.

Pivoňky jsou něžné květiny, které navíc krásně voní. Tak proč si je nevyvěsit doma? Místo květin, které brzy uvadnou, darujte takové, které budou kvést už navždy. 

clanek_004

Letící pár s balónky

Nejdůležitějšími hodnotami pro lehce excentrického Vodnáře jsou přátelství a svoboda. A přesně o tom vypovídá motiv Letící pár s balónky. Obdarujte svého blízkého tímto motivem a dejte mu najevo, co pro Vás znamená. I v partnerství jde přeci hlavně o to, abyste si rozuměli a jeden druhému důvěřovali. 

Zasněný obraz páru s balónky udělá parádu v obývacím pokoji, ale i v soukromé pracovně Vodnáře, kam chodí plánovat své úžasné nápady a kde se každý den připravuje do práce. Dejte mu důvod, aby se každý den na chvíli zasnil. A uvidíte, že se promění ve studnici originálních nápadů, které nikdy neomrzí.

clanek_005

Matka příroda

Vodnář má blízko k přírodě. V jeho velkém srdci se najde místo pro jakékoliv zvíře i krásnou květinu. Darujte mu motiv Matka příroda, který odkazuje na jednu z jeho největších zálib. Je to trochu netradiční motiv, a to Vodnáře zaručeně osloví. Překvapte ho! Tento motiv mu bude velkou inspirací a udělá mu radost, i když zrovna nebude moct jet do hor či jít na procházku do lesa. Kousek přírody totiž bude mít už navždy u sebe doma.

clanek_006

Proč objednat na Zuty.cz?

  • Pokud u nás objednáte nad 990 Kč, máte dopravu zdarma. 
  • Pravidelně připravujeme akce a výprodeje. Navíc můžete vstoupit do věrnostního Zuty klubu, a získat tak další výhody a slevy navíc.
  • Obdržíte od nás nejen motiv na vymalování, ale i vzorový obrázek, nylonové štětce a sadu akrylových barev. To vše zabalené v krásné dárkové krabici. 
  • Jako dárek od nás obdržíte lupu zdarma. Díky tomu si hravě poradíte i s nejmenšími políčky motivu.
  • V případě, že byste s obrazem nebyli spokojení, rádi Vám ho vyměníme. Využijte garanci vrácení peněz. 

Kromě standardních motivů nabízíme i obrazy podle vlastní fotografie. Můžete u nás objednat krásný dárek přímo na míru. Rádi Vám na plátno zvěčníme fotografii ze svatby, z dovolené či obrázek domácího mazlíčka.   

Máte dotazy? Kontaktujte naši zákaznickou podporu

Pokud máte ohledně obrazů jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Na telefonní linku +420 555 333 579 nám můžete zavolat každý všední den od 8:00 do 16:00. Nebo nám pošlete e-mail na adresu info@zuty.cz. Rádi se Vám budeme věnovat a poradíme s výběrem. 

Rovněž Vám doporučujeme k nahlédnutí sekci Poradna, kde najdete přehledně zpracované všechny otázky, které naše zákazníky zajímají.

Věříme, že u nás najdete ten pravý dárek pro Vašeho Vodnáře!