Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

TOP 10 motivů s pejsky

Obklopovat se krásnými věcmi je pro člověka naprosto přirozené. A co může být hezčího než obrázky zvířat. V naší nabídce si každý najde to, co hledá. Pokud jste milovníci psů, Vaše rozhodování ale bude o poznání náročnější. Psích motivů u nás totiž najdete opravdu spoustu. Proto Vám dnes přinášíme tip na 10 těch nejhezčích.

clanek_001

Kdo by nemiloval zvířata. Jsou krásná a roztomilá. I z toho důvodu rádi sledujeme dokumenty a videa s nimi. Nedávná vědecká studie dokonce dokázala, že sledování fotografií roztomilých koťátek a štěňátek prospívá naší duševní hygieně a zlepšuje pracovní výkon. Tak proč si jejich obraz nezavěsit přímo v interiéru?

Malování podle čísel Vám umožní stát se skutečným umělcem a přitom nemusíte mít ani špetku výtvarného talentu. Stačí si jen vybrat ten nejhezčí motiv a naše malovací sady Vás už povedou krok za krokem. Všechny obrazy, které Vám za chvíli představíme, mohou tedy brzy zdobit Váš interiér a jejich autorem nebude nikdo jiný než Vy!

Co je malování podle čísel

Končí Vaše malířské dovednosti u toho, že dokážete namalovat pouze domeček a nechápete, jak byste se mohli stát autory opravdu profesionálních a krásných obrazů? Se Zuty opravdu snadno. Stačí si vybrat nějaký z motivů a my už se o Váš přerod v umělce postaráme.

Každá sada malování podle čísel obsahuje:

  • set vybraných akrylových barev, 
  • tři štětce (jeden plochý a dva kulaté)
  • a kvalitní lněné plátno s Vámi vybraným motivem, který je rozdělen do větších a menších polí.

Jednotlivá pole na obrázku jsou označena znaky, která odpovídají barvě, jíž má být políčko vymalováno. Díky tomu začnete kousek po kousku tvořit zcela nový, originální obraz, který si budete moci doma pověsit. Abyste měli jistotu, že už poprvé malování hravě zvládnete, stačí si vybrat nějaký z obrazů o velmi snadné nebo snadné náročnosti.

clanek_002

Proč je motiv psa skvělou volbou?

Jak jsme si řekli v úvodu, zvířata jsou nejen krásná, ale dokonce na nás mají přímo terapeutický vliv. Pokud tedy chcete, aby byl nově vzniklý obraz zdrojem klidu a dobré nálady, zvířecí motiv je jasný vítěz. A jaké zvíře je všemi milováno tolik jako pes?

Pes je nejlepší přítel člověka a jeho jedinečná povaha si podmaní snad každého. Psi jsou roztomilí, zábavní, věrní, společenští a ochranářští. Není tedy jediný důvod, proč se zvířaty s tak silnou osobností neobklopovat každý den. 

V naší nabídce navíc najdete opravdu mnoho psích motivů, a tak si určitě vyberete ten pravý, ať už se rozhodnete obraz umístit do obýváku nebo dětského pokojíčku.

Tipy na nejkrásnější psí motivy

Pokud máte problém si v záplavě motivů vybrat jeden, rozhodli jsme se Vám to usnadnit. Přinášíme Vám proto 10 těch nejhezčích obrázků se psy a věříme, že Vaše rozhodování se tak opravdu zjednoduší.

  1. Roztomilé štěňátko

    První psí obraz podle čísel, který si představíme, je obrázek štěňátko a hortenzie. Tento obrázek je vhodný pro všechny začátečníky, protože jeho náročnost je snadná a k vymalování Vám vystačí pouhých 22 barev.

    Vymalování tohoto obrazu se díky jeho snadné náročnosti mohou chopit i Vaše děti a vyzdobit si svůj dětský pokoj. Navíc je to právě štěněcí motiv a veselé barvy, co dokáže skvěle podpořit hravou atmosféru dětského pokojíčku

    clanek_003

  2. Psí partička

    Tento barevný obraz s názvem veselá zvířátka rozzáří jakýkoliv pokoj a při každém pohledu na něj Vám zaručeně zvedne náladu. Můžete si jej vymalovat sami nebo touto prací zaúkolovat děti. Díky střední náročnosti budete mít jistotu, že během malování si natrénují trpělivost a po dokončení obrazu je odmění pocit z dobře odvedené práce.

    Počet barev pro vymalování tohoto obrazu podle čísel je 26 a jeho autorem je ilustrátor Howard Robinson. Ten se na svět klasických i exotických zvířat specializuje a každé jeho dílo v sobě ukrývá hravost a symfonii veselých barev.

    clanek_004

  3. Pejsek na procházce

    Pokud od obrazu s motivem psa nečekáte jen dětskou hravost, ale spíše trochu elegance, pak Vás jistě zaujme náš obraz procházka žena se psem v pařížské uličce. V něm se totiž také snoubí klid, tajemnost i elegance Paříže.

    Díky neutrálnosti motivu je tento obraz možné umístit úplně kamkoliv a díky pestrým barvám si obraz najde cestu k jakkoliv barevně laděnému interiéru. Náročnost obrazu je snadná a k jeho vymalování Vám poslouží 34 akrylových barev.

    Pokud si přejete obraz po jeho vymalování ihned zavěsit, tak, stejně jako u ostatních obrazů, i zde si můžete už na začátku zvolit, zda chcete plátno rovnou napnout na rám.

    clanek_005

  4. Barevný pes

    Obraz psa ale vždy nemusí kopírovat realitu. Umění je totiž opravdu pestré a psí symboliku můžete k sobě domů přenést též prostřednictvím abstraktnějšího provedení. Náš malovaný pes dosahuje snadné náročnosti a k jeho vymalování Vám postačí pouhých 22 barev.

    Díky odlehčenému designu a jasným barvám dokáže skvěle splynout s moderním interiérem nebo naopak rozbít neutralitu toho tradičnějšího. Skvěle zapadne do jakékoliv místnosti a díky svému dynamickému vzhledu přinese energii a pozitivní atmosféru.

    clanek_006

  5. Německý ovčák 

    Německý ovčák je velmi oblíbené psí plemeno. A není na tom nic zvláštního, protože přes svou velikost a vzezření je mimořádně ochranitelská a loajální duše. Německý ovčák je skutečně inteligentní a energické plemeno a jeho zástupci se mohou stát skvělými životními parťáky. Pokud si tito pejsci získali Vaše srdce, pak se Vám bude určitě líbit nás obraz podle čísel německý ovčák v trávě.

    Svou náročností se řadí mezi ty snadné a k jeho vymalování najdete v sadě 20 barev. Díky realistickému provedení můžete obraz po dokončení prezentovat v jakékoliv místnosti. Skvěle pak zapadne do míst, kde dominují šedivé, krémové nebo hnědé tóny. 

    clanek_007

  6. Husky

    Husky je opravdu krásný a jedinečný pes. Mít ho ale v bytě je mnohdy nereálné. Od své lásky k němu ale neupouštějte a mějte ho doma alespoň na plátně. Díky jeho velmi snadné náročnosti se mohou o jeho ztvárnění postarat i děti. 

    Sada tohoto malování podle čísel obsahuje 19 vybraných akrylových barev a jako v ostatních sadách i zde najdete set štětců i vybarvenou předlohu.

    clanek_008

  7. Vlk

    Vlk je symbolem odvahy, síly a vytrvalosti. Tento motiv milují nejen obdivovatelé silných zvířat, ale také lidé, kteří v tomto motivu spatřují mystickou symboliku. Obraz strážce lesa působí velmi harmonicky a tajemně a díky originálnímu zpracování upoutá pozornost každého. Náročnost vymalování je snadná a k samotné realizaci Vám postačí 17 pečlivě zvolených barev.

    clanek_009

  8. Zlatý retrívr 

    Neexistuje snad pes s mírnější a přátelštější povahou než zlatý retrívr. Pokud jste i Vy propadli jeho jedinečné osobnosti a nádherným očím, pak si vyberte jeho obraz, který  pochází z malířské dílny Jima Killena. Ten hledal inspiraci pro svou tvorbu především v přírodě a jeho obrazy psů patří k těm úplně nejcennějším.

    S tímto obrazem si poradí i začátečníci. Jeho náročnost je snadná a pro dosažení všech odlesků krásné zlaté srsti jsme pro Vás připravili hned 29 barev.

    clanek_010

  9. Pes s knihou

    Jestli chcete uhlazený a harmonický interiér obohatit o zajímavý solitér, pak by jím měl dozajista být náš obraz pes s knihou. Jedinečný motiv, nádherně syté barvy a precizní zpracování – tento obraz se stane přesně tím kouskem, který si ukrade pozornost každého.

    Navzdory propracovanému ztvárnění je náročnost obrazu nízká a k malování Vám postačí 25 barev, které jsou spolu se štětci součástí malovací sady. Stejně jako u ostatních obrazů i zde se můžete rozhodnout pro napnutí plátna na rám, o které se rádi postaráme.

    clanek_011

  10. Královský pes se sklenkou vína

    Pokud od obrazu čekáte, že se stane solitérním kouskem, pak pro Vás máme ještě jeden velmi originální motiv, a tím je královský pes se sklenkou vína. Kombinace abstrakce, příjemných barev, psa a vína si jistě zamiluje nejeden příznivce originality a odlišnosti. Hledáte-li obraz, který někdo jen tak nemá, pak jej máte právě teď před sebou.

    Kromě unikátního motivu Vás jistě zaujme i skutečnost, že pro vymalování nepotřebujete příliš mnoho zkušeností, protože svou velmi snadnou náročností se řadí mezi ty jednodušší.

    clanek_012

Nenašli jste  obrázek svého vysněného psa? Vytvoříme obraz podle Vámi vybrané fotografie!

Pokud jste v naší nabídce psích motivů nenašli takový, jaký jste hledali, nevěště hlavu. Není problém jej totiž vytvořit. Se Zuty si můžete vytvořit obraz podle čísel, který zakázkově zhotovíme na základě Vámi zvolené fotografie.

Máte Vašeho oblíbeného pejska na fotce? Zachytili jste nějaký z jeho momentů, který si chcete připomínat do konce života? Nahrajte svou fotografii na naše stránky do sekce obraz podle vlastní fotografie a my Vám vytvoříme jedinečný obraz.

Fotografie by měla mít dostatečné rozlišení, zachycený objekt by neměl být příliš daleko a měl by být ostrý. Pokud máte o zvolené fotografii jakoukoliv pochybnost, nemějte starost. Po jejím nahrání se Vám ozve náš grafik, který Vás na případné nedokonalosti upozorní. Jestliže bude ale vše v pořádku, brzy se můžete těšit na jedinečný obraz podle čísel, který budete mít jen Vy!

clanek_013

Malování podle čísel potěší celou rodinu

Naše malovací sady jsou skvělou zábavou a unikátní formou kreativního odpočinku pro všechny věkové kategorie. Nemusíte umět malovat, aby i Váš domov zdobil autorský obraz. U nás totiž najdete motivy určené pro úplné začátečníky i malířské profesionály

Pokud jste milovníky exotičtějších zvířat, prohlédněte si nabídku našich zvířecích motivů a pusťte se do malování. Uvidíte, že na pocitu z dokončení takového výtvarného díla začnete být závislí.