Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Volání divočiny – obrazy Abrahama Huntera

Máte rádi zvířata a přírodu? Pak si nesmíte nechat ujít kolekci obrazů Abrahama Huntera, které najdete na Zuty.cz. S malováním podle čísel se můžete vydat na skutečné dobrodružství s divokými zvířaty, nebo si odpočinout na břehu moře. Je jen na Vás, pro co se rozhodnete.

miniatura_FB-hunter

Tohoto umělce jsme pro Vás vybrali, protože víme, jak moc máte zvířecí říši a přírodu rádi. Sekce Zvířata a Krajinky na našem e-shopu patří mezi nejoblíbenější. Pokud nemáte dost obrazů s přírodní tematikou, ale ani šelem, koní a dalších majestátních tvorů, v dnešním článku Vám nabídneme další skvělé kousky do Vaší sbírky.

Přijdou Vám motivy složité? Nezapomeňte, že malování podle čísel zvládne úplně každý! Stačí postupovat políčko po políčku a za pár večerů vykouzlíte obraz jako pravý profesionál. Jediné, co potřebujete, je píle a chuť se do toho pustit. 

TIP: Jste u nás poprvé a chcete se dozvědět více o technice malování podle čísel? Podívejte se na článek Jak začít malovat. Najdete tam detailního rádce včetně videa, ve kterém Vám vše ukážeme.

V dnešním článku Vám představíme Abrahama Huntera a jeho tvorbu. Zároveň jsme pro Vás vybrali ukázky z obrazů, které najdete na Zuty. Tyto se Vám určitě zalíbí a byla by velká škoda, kdybyste se o ně ochudili.

Představujeme Vám Abrahama Huntera, krále zvířat

Abraham Hunter pochází z USA. V současnosti žije ve státě Tennessee. Podle svých slov už odmala kreslil a vybarvoval vše, co mu přišlo pod ruku a na oči. Největší zálibu však našel v zobrazování historie a zvířat. Často se v jeho fantazii tyto dva náměty promíchaly, a tak vznikly jeho rané ilustrace k fantaskním příběhům, které si sám vymýšlel i doprovázel malbami.

První větší zkušenost s malbou získal ve 12 letech, když dostal svůj první set akvarelů. Aby finančně vypomohl své rodině, své obrázky už v tak útlém věku prodával – 1 kus za zhruba 500 Kč. Byl vytrvalý, chodil dům od domu a nabízel, co namaloval. Prvními galeriemi, kde vystavoval, se tak staly obchody s dárkovými předměty a restaurace.

V životě se účastnil spousty soutěží a amatérských výstav, dělal, co mohl, aby své umění dostal na oči. V roce 2012, když mu bylo pouhých 21 let, si otevřel svou vlastní galerii. Od té doby na sobě každý den tvrdě pracuje a snaží se neustále zlepšovat.

O Abrahamovi Hunterovi bychom měli říct ještě jednu věc. Divočině a divokým zvířatům skutečně rozumí. Strávil mezi nimi spoustu času a považují si ho i ochranáři přírody. Čímž se dostáváme k tomu, jaká je vlastně jeho tvorba.

clanek_001

Obrazy Abrahama Huntera

Abraham Hunter maluje především divoká zvířata, ale i idylické krajinky a objekty. Z jeho obrazů vyzařuje mír, vyrovnanost, ale i hrdost a krása vlastní živým tvorům. Tento malíř využívá především akrylové a olejové barvy, a tak jsou jeho obrazy syté, plné barev, jasně definovaných linií a života. Působí velice realisticky, docela jako živé.

Sám o své tvorbě říká: „Vždycky jsem byl vnitřně poháněn potřebou tvořit a ponořit se do světa, který jsem vytvářel. V obrazech se snažím vyjádřit svou hlubokou touhu po dokonalém světě, plném klidných usedlostí, vesnic a divoké přírody. Chci prostřednictvím svých děl vyprávět příběhy a vyjadřovat svou víru.“

Nyní se pojďme podívat na výběr obrazů, které jsme pro Vás zvolili. Věříme, že se Vám budou líbit a že si mezi nimi vyberete své favority.

Mláďata medvěda v květinách na jaře

Co je roztomilejšího než medvěd? Dva medvědi! A mláďata k tomu. Pokud i Vy na tyto chlupáče nedáte dopustit, na co čekáte? Objednejte si tento obraz na Zuty a vydejte se s malými medvíďaty na procházku voňavou jarní loukou. Lehněte si společně do trávy a dovádějte. Obraz s jarní bezstarostností prosluní Vaše dny a zvedne Vám náladu, ať už je jaro nebo pošmourný podzim.

clanek_002

Lev s mládětem a mraky

Hrdý lev se svým mládětem je roztomilý obraz plný rodičovské něhy, který si oblíbí každý dospělý i dítě. Nenechte se odradit tím, že vypadá příliš složitě. K motivu Vám přibalíme lupu zdarma, takže ho bez problémů zvládnete. 

A jakmile bude tento obraz hotový, pověste si ho někam na oči. Stačí jeden pohled a hned získáte sebevědomí lva.

clanek_003

Koně a moře

Dovádějící koně ve vodě – krásný obraz, který doslova dýchá svobodou. Jen si představte ty neomezené možnosti. Nekonečný oceán, nekonečná pláž a silný, rychlý kůň. Kam až byste se asi společně mohli vydat? Ponořte se do atmosféry tohoto obrazu a nasajte vítr nezávislosti.

clanek_004

Kachna, chata, jezero a západ slunce

Idylický obraz s loveckou chatkou ukrytou v lesích při západu slunce chytí za srdce každého romantika. Potřebujete se odreagovat a přenést myšlenkami na jiné místo? Vezměte štětec do ruky a nechte se pozvat do magického a harmonického světa Abrahama Huntera. A jakmile budete s motivem hotoví, stačí jeden pohled a opět se ocitnete ve svém útočišti.

clanek_005

Chata s molem u řeky v zimě

Dalším romantickým místem, na které nás Abraham Hunter pozve, je chatka v zasněžené krajině. Z obrazu sálá zimní tichá a klidná atmosféra, která působí jako lék na duši. Jen si představte, jak by se Vám hezky sedělo u krbu. A za okny byste pozorovali zamrzlou krajinu. Přeneste se s námi na toto harmonické místo, které bude patřit jenom Vám.

clanek_006

Člun na pláži a moře

Zujte si boty, vydáme se na procházku po pláži! Také už se nemůžete dočkat letní dovolené a toho, jak si odpočinete od stresu a shonu? Nyní si na své oblíbené místo u moře můžete vyjít, kdykoliv budete chtít. Klidně i uprostřed zimy. Loďka tu čeká jenom na Vás, kam se vydáte? Vše je jen na Vaší představivosti. Pověste si tento obraz do interiéru, vytvoříte pohodovou a uvolněnou atmosféru. A pokud se zaposloucháte, uslyšíte šumění vln.

clanek_007

Máte dotazy? Napište nám!

Pokud byste se nás chtěli na cokoliv zeptat, rádi se Vám budeme věnovat. Naše telefonní číslo je 555 333 579. Jsme dostupní každý všední den od 8:00 do 16:00. Pokud se Vám tento čas nehodí, napište nám e-mail na info@zuty.cz a my Vám odepíšeme, popř. zavoláme na uvedené číslo.