Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

ZUTY roste – jsme partneři MALL.cz

ZUTY je celkem mladý projekt. Přesto se v oblasti malování podle čísel pomalu a jistě stává leaderem na trhu. Během krátké doby jsme expandovali na zahraniční trhy a nyní prodáváme naše plátna i v Polsku a na Slovensku. V tuto dobu se chystáme vstoupit do Německa a máme další odvážné plány, o kterých se včas dozvíte.

Najdete nás i na MALL.CZ

S marketingem máme dlouholeté zkušenosti, takže víme, co je zásadní pro úspěch v on-line podnikání:

  • Odvaha
  • Zkušenosti
  • Spolehlivá data
  • Ochota investovat
  • Důvěryhodní partneři

V dnešní době, kdy nikdo neví, jak dlouho bude moci mít svůj obchod otevřený, je on-line prodej vlastně jediný spolehlivý prodejní kanál. To vidíme na současném překotném růstu počtu e-shopů.

Pro ty, kteří byli připraveni na on-line prodej už dříve, představuje spolupráce s významnými hráči jako je například MALL jen další prodejní kanál pro rozmělnění provozu. Proto i nás najdete na MALL.CZ. Pokud jste zvyklí nakupovat tam, naše sady a předlohy pro malování podle čísel můžete nakoupit přímo na mall.cz.

Jiní přemýšlejí, jak rychle postavit vlastní spolehlivý e-shop. Pokud tuto možnost nemají a nestihnou to v horizontu maximálně týdnů, je pro ně spolupráce s MALL a dalšími velkoobchody vlastně jednou z mála cest, jak přežít ve světě, kde se většina zákazníků přesouvá s nákupem na internet.

Jsme rádi, že naši zákazníci si nás našli jak na našem e-shopu, tak na partnerských stránkách. Po pravdě máme v tuto chvíli tolik objednávek, že se chystáme k rozšíření našich výrobních kapacit, abychom vás dokázali uspokojit rychleji a v lepší kvalitě.