Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Zuty spolupracuje s Howardem Robinsonem

Díky malování podle čísel začnete malovat jako praví a zkušení malíři. Vyzkoušejte originální licencované motivy od nezávislých umělců.  V předchozích článcích jsme se zmiňovali o spolupráci s Richardem Macneilem nebo třeba Holly Simental. Tentokrát Vám přinášíme hravé a barevné obrazy od ilustrátora Howarda Robinsona, kterému učarovala zvířecí říše. 

miniatura_FB-robinson

Také máte rádi pravé umění, které má nějaké poselství a silnou atmosféru? Díky obrazům podle čísel si doma vystavíte přesně takové obrazy. To ale není všechno. Navíc si můžete sami vyzkoušet, jaké to je být pravým umělcem. My Vám poskytneme vše, co k tomu potřebujete. Vám stačí jen trocha volného času a chuť do malování. Vezměte štětec do ruky a objevte v sobě umělce.

Přinášíme Vám obrazy Howarda Robinsona, pro kterého jsou typické zvířecí motivy, zářivé barvy a veselá atmosféra. Pokud patříte mezi milovníky zvířat a přírody, určitě by Vám neměly chybět. Můžete je pořídit buď sami pro sebe, nebo pro někoho, koho srdce táhne tímto směrem. Pojďme si nyní pana Robinsona a jeho tvorbu trochu představit.

Kdo je to Howard Robinson?

Howard Robinson je známý ilustrátor zvířecího světa, který má přívržence po celém světě. Na jeho obrazech ožívají jak ochočení, tak exotičtí tvorové z Ameriky, Austrálie, Evropy, Afriky i Asie. Tvorba Howarda Robinsona je specifická veselými tématy a příjemnou, odlehčenou náladou.

Robinson pracuje v oboru již více než 36 let. Jde tedy o zkušeného umělce, který ví, co dělá lidem radost. Narodil se na severu Anglie v roce 1959 a většinu života prožil na venkově. Odjakživa měl rád divoká zvířata, ale nejvíce se zajímal o ptáky. 

Ty mimochodem i sám chová a dnes platí v oboru za skutečného odborníka, kterého zvou na přednášky po celém světě. Právě při těchto cestách sbírá inspiraci, kterou doma mění ve skutečné obrazy. Jeho díla si objednávají hlavně zoologické zahrady a akvária. Aby také ne, návštěvníci a příznivci zvířecí říše je zkrátka milují. 

Obrazy Howarda Robinsona na Zuty.cz

Máme pro Vás hned několik veselých obrazů se čtyřnohými kamarády, které potěší zákazníky každého věku. Bude to moc pěkný dárek k výročí, svátku, narozeninám. Nebo si ho kupte jen sami pro sebe. Užijte si malování se Zuty.cz! 

Všechny obrazy od Howarda Robinsona najdete na e-shopu Zuty.cz v sekci „Umělci“. Poté už jen kliknete na kategorii s nápisem Howard Robinson a motivy se Vám samy vyfiltrují.

Bílý bengálský tygr s mláďaty

Bílý bengálský tygr patří mezi nejvzácnější zvířata na planetě. Můžete ho vidět například v liberecké zoo. Jenže co takhle obraz tygra v přirozeném prostředí? Scenérie s mláďaty je hravá a roztomilá. Všimněte si detailního provedení fauny. Tento obraz bude vypadat moc hezky v každé domácnosti.

clanek_001

Zvířata v polárním království

Za polárním kruhem žije spousta nádherných a majestátních zvířat. Od roztomilých tučňáků přes huňaté tuleně až po krásné polární lišky. A co teprve kosatky a velryby? Na tomto obraze jsou všechny zvířata pěkně pohromadě. Včetně věčně hladových racků. Pokud jste připraveni na pořádnou smršť arktického mrazivého větru, vezměte štětec do ruky a vydejte se s námi za dobrodružstvím na polární výpravu.

clanek_002

Kočky

Většina milovníků zvířat se rozděluje na příznivce koček nebo psů. A tento motiv je jako stvořený pro všechny fanoušky roztomilých kočiček. Pokud máte v rodině například babičku, dceru nebo Vy sami si svět bez těchto šelmiček neumíte představit, tento obraz Vám nesmí chybět. Udělejte si radost a pozvěte tato hravá zlobidla k sobě domů.

clanek_003

Psi ve slušivém oblečení

Psi ve slušivém oblečení je jasná volba pro každého, kdo má za nejlepšího přítele psa. Tito čtyřnozí mazlíčci v lidském oblečení a čepicích vypadají opravdu legračně. Potěší i tehdy, když nebudete mít svůj den. Zvedněte si náladu a hoďte starosti za hlavu.

clanek_004

Vlčí smečka v horách

Vlci jsou krásná a zároveň nebezpečná zvířata. Pokud Vás fascinují stejně tak jako nás, tak si musíte vymalovat obraz Vlčí smečka v horách. Vlčí rodinka v zasněžené horské krajince bude pýchou Vašeho obývacího pokoje, pracovny nebo ložnice. 

clanek_005

Puštík obecný

Howard Robinson je odborník na ptáky. A tento obraz Puštík obecný se mu obzvlášť povedl. Puštíci jsou moudré sovy, které povzbudí Vaše soustředění a pomohou Vám s přípravou do školy nebo do práce. Věděli jste, že puštíci tvoří páry na celý život? Jakmile si najdou partnera, už spolu zůstanou. Puštík tak podpoří i partnerskou harmonii a romantickou energii u Vás v ložnici. 

clanek_006

Malovat podle čísel zvládne každý! I Vy se můžete stát umělcem

Nejste si jistí, jestli malování podle čísel zvládnete? Chcete obraz darovat, ale lámete si hlavu nad tím, jestli to pro babičku nebude moc složité? Máme pro Vás dobrou zprávu. Malovat se Zuty.cz může naprosto každý. Vůbec nezáleží na tom, jestli má zkušenosti. Vše je vymyšleno tak, aby obraz zvládl dokončit i úplný začátečník nebo senior, který má slabší zrak a v rukách už nemá takovou sílu.

Obrazy prodáváme v pěti obtížnostech. Ty nejjednodušší zvládnou i malé děti, které nemají tak rozvinutý cit. Nebo právě starší osoby. Doporučujeme objednat jednodušší motiv. Příště můžete laťku zvednout! Podívejte se na rozdíly v náročnostech a vyberte si tu pravou pro Vás.

Nezapomeňte, že jde hlavně o to se pobavit. Není to žádná výuka malířství, ale relaxační a oddechová činnost. I když pravdou je, že pomocí malování podle čísel si osvojíte základní malířské metody a příště se třeba už vrhnete i do malby podle vlastního návrhu.

Jak to celé funguje? Od nás obdržíte motiv natištěný na plátně. Tento motiv bude rozdělený do spousty malých plošek s čísly. Každé číslo odkazuje na barvu, pomocí které dílek vybarvíte. Tak budete pomalu postupovat, až dokončíte celý obraz. Jelikož Vám ke každé zásilce přidáme i lupu, poradíte si i s těmi nejmenšími detaily jako pravý profesionál. 

Podívejte se na náš návod Jak začít malovat. Všechno je v něm hezky vysvětlené, a pokud budete chtít, můžete se i podívat na video o tom, jak vypadá malování podle čísel v praxi.

Kromě motivu Vám od nás přijdou také profesionální akrylové barvy, které vydrží zářit dlouhá léta poté, co obraz dokončíte. Přibalíme samozřejmě i nylonové štětce, se kterými pohodlně vybarvíte jak malé, tak větší plošky. 

V balíčku od nás najdete také háčky na zavěšení, na které poté obraz v místnosti pověsíte. A ještě malá rada na závěr. Obrazy nabízíme ve variantě s vypnutím nebo bez vypnutí na rám. S plátnem, které je vypnuté na rámu, se Vám bude pracovat mnohem lépe. A proto Vám tuto variantu vřele doporučujeme. 

Nejlepší motivy malování podle čísel najdete na Zuty.cz

Jsme největší evropský výrobce malování podle čísel. Na kontě máme statisíce spokojených zákazníků a budeme moc rádi, pokud se k nim přidáte. Kromě České republiky rozvážíme po celé Evropě. A pokud nakupujete v Čechách, nabízíme Vám dopravu zdarma při nákupu nad 1 100 Kč. Využijte toho a nakupte motivy pro sebe i své blízké.

Založte si u nás zákaznický účet a staňte se členy Zuty Klubu. Kromě množstevních slev získáte nárok i na spoustu výhod, které neregistrovaní zákazníci nemají. Kromě dalších slev jsou to i různé limitované edice, speciální motivy nebo dárky a zvýhodněné nabídky. 

Pokud se s námi chystáte malovat pravidelně a světu obrazů podle čísel jste propadli, určitě do našeho zákaznického klubu vstupte, ušetříte. Členství je samozřejmě zcela zdarma, ani nemusíte objednávat pravidelně.

Kromě obrazů od Howarda Robinsona nabízíme i spoustu dalších motivů z různých kategorií. Je jen na Vás, co se Vám líbí. U nás najdete všechno. Od různých míst v přírodě a ve městech, přes celebrity, pop-art a abstrakci, reprodukce děl velkých malířů až po dopravní prostředky či zátiší a krajinky. Náš záběr je opravdu široký.

Proč byste měli Vy i Vaši blízcí začít malovat podle čísel?

Malování podle čísel je zábavná relaxační činnost, díky které zapomenete na všechen stres a negativní myšlenky. Vyhraďte si chvilku jen pro sebe. Uvidíte, že se nabijete pozitivní energií a získáte nový elán. 

Trénujete jemnou motoriku. To je důležité nejen pro malé děti, ale i pro dospělé a seniory. Jemná rukodělná činnost má totiž skvělý vliv na mozek, stimuluje ho a dává mu kvalitní podněty. Pokud se chcete udržet v dobré psychické i fyzické kondici, začněte malovat. 

Posilujete soustředění. V dnešní době na nás ze všech stran útočí všelijaké rušivé vlivy. Jen se zamyslete, kdy naposledy jste se doopravdy soustředili na jednu věc a neustále nekontrolovali telefon? Díky obrazům podle čísel potrénujete schopnost koncentrace, což se pozitivně odrazí i na Vašem výkonu v práci nebo ve škole.

Získáte krásnou dekoraci do domácnosti. Všichni si rádi zdobíme svá království. A takový skutečný obraz, to je teprve podívaná. Dodá místnosti na charakteru a udá tón nálady v pokoji. Potřebujete se rozveselit? Zvolte hravý motiv. Rádi byste do domu vnesli trochu barevnosti, exotiky? Není nic snadnějšího než objednat obraz podle čísel. Uvidíte, že se díky němu budete doma cítit lépe nejen Vy, ale i Vaše návštěvy. Těm se navíc budete moci pochlubit, co jste vlastníma rukama namalovali.

Máte dotazy? Rádi Vám poradíme!

Máte ohledně obrazů podle čísel nějaké otázky? Navštivte naši Poradnu. Najdete tam detailní návody i s videi, které Vám pomohou s výběrem. Pokud byste měli nějaké konkrétní dotazy přímo na nás, neváhejte nás kontaktovat. 

Naše zákaznická podpora se Vám bude ráda věnovat. Naše telefonní číslo je 555 333 579. Jsme dostupní každý všední den od 8:00 do 16:00. Pokud se Vám tento čas nehodí, napište nám e-mail na info@zuty.cz a my se Vám ozveme.