Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Březen ve znamení Ryb: Jaký dárek je pro ně ten nejlepší?

Ryby slaví narozeniny od 21. 2. do 20. 3. Jejich živlem je voda. Co je pro Ryby typické? Patří mezi znamení s jemnou a klidnou povahou. Mají sklon k duchovnu a silnou fantazii. Nejlepším dárkem pro ně je malování podle čísel. Zjistěte proč! 

clanek_001

Pokud je mezi Vašimi blízkými Ryba, určitě se říká, čím byste ho mohli letos potěšit. Už nechcete kupovat další ponožky nebo župan – přeci jen jich má plnou skříň. Máme pro Vás tip, kterým stoprocentně zabodujete. Ale nejdřív se pojďme podívat dopodrobna na to, jaké Ryby doopravdy jsou. Podle toho jim snadno vyberete to správné překvapení!

Jaký je muž narozený v Rybách?

Muži narození v Rybách jsou velice citliví, ohleduplní a umí se perfektně vcítit do druhých. Jsou vášnivými čtenáři rozvojové literatury a mají velké ambice, ač se to na první pohled nemusí zrovna zdát. Muži Ryby mají umělecké sklony a v umění se vyznají. Nemusí sice sami malovat, ale vždy mají oblíbeného malíře, který je inspiruje a jehož díla jim promlouvají do duše.

Muž v Rybách věří ve vyšší morální principy. Je to idealista s hlavou v oblacích. Má bujnou fantazii, právě proto ho to tak táhne k umění, ať už k obrazům, hudbě či knihám. Nade všeho si cení domácí pohody a rodinného zázemí. Nemá potřebu cestovat do divočiny, mnohem víc ho zajímá vlastní nitro a duchovní rozvoj.

Jeho silnou stránkou je jeho víra ve vyšší morální principy a obětavost. V životě mu skvěle slouží i živá představivost a schopnost odhadnout, jak se druzí cítí.

A slabé stránky? Občas může dbát na svých ideálech jen při poměřování druhých. Zatímco sledovat sám sebe sem tam zapomene. Ne, že by to myslel špatně. Muž Ryba je prostě příliš pohodlný, a ne vždy se cítí na velké dobrodružství. Pozor. Umí být i pěkně žárlivý. Nesnáší nečestnost a lži. Pokud se v životě několikrát spálil, hrozí, že k Vám bude kritický.

Přesto je jako partner velice všímavý a laskavý. Svou vyvolenou bude na rukách nosit. Buďte opatrná, abyste mu neublížila. S Rybami to není snadné. Ač to nemusíte myslet zle, mají tendenci si vše brát přímo k srdci.

Jaká je žena narozená v Rybách?

Ženy narozené v Rybách poznáte hned na první pohled. Působí velice jemně a žensky. Chovají se přátelsky a nijak druhé neodsuzují. Jsou empatické a citlivé. Vyhledávají harmonické prostředí. Rády cvičí jógu a meditují, mají blízko k duchovnímu životu a často o něm přemítají. Ač se na první pohled může zdát, že jsou příliš křehké, uvnitř mají obrovskou sílu a jsou schopné se obětovat pro druhé.

Ženy Ryby jsou skvělé matky. S dětmi mají trpělivost a dokáží se chovat laskavě za všech okolností. Díky této jejich vlastnosti bývají dobré učitelky, vedoucí kroužků nebo vychovatelky. K dětem mají prostě nejblíž. A to hlavně díky jejich fantazii a představivosti. Umí se vcítit do dětského světa tak jako nikdo jiný. A drobotina to moc dobře ví, právě proto si vždy s ženami Rybami užijí největší legraci.

Žena Ryba má tak trochu hlavu v oblacích. Je umělecky nadaná. Ví, jak hrát na hudební nástroj. Jak zpívat. I jak malovat. Možná to v sobě ještě neobjevila, nebo od mala své nadání nerozvíjela. Ale má to v sobě! Kupte jí takový dárek, který jí pomůže odhalit umělce v jejím nitru.

Žena Ryba si cení harmonie a klidu. Ráda si užívá domácí pohodu a chvíle se svými nejbližšími. Netouží po divokém dobrodružství. Vyhledává pohodu. Je trochu introvertka, což jí dodává na tajemnosti a kouzlu. 

Svému muži je milující partnerkou, která je věrná až za hrob. Více než fyzická láska je pro ni důležitá spřízněná duše a porozumění. Nemá ráda hádky, křik a už vůbec nesnese násilí. Jelikož je to soucitná duše, nesnese, když se ubližuje slabším, a to jak lidem, tak zvířatům. 

clanek_002

Jaké barvy mají Ryby nejradši

Vědět, jakou má Váš blízký oblíbenou barvu, to je při výběru dárku velmi důležité. Slyšeli jste už někdy, že každé znamení má své vlastní barvy, které na něj silně působí a které podvědomě vyhledává? Ryby nejsou výjimkou. Přinášíme 3 barvy, které mají Ryby rády.

  • Jejich nejoblíbenější barvou je modrá. A to jak tmavší, tak světlá. A to i ta s příměsí zelené, tedy do tyrkysové. Živel tohoto znamení je přeci jen voda, a tak je logické, že právě modrá se mu líbí nejvíc. Zkuste hledat takové odstíny, které připomínají mořskou hladinu nebo hlubiny oceánu. Je to sázka na jistotu. Modrá je barva klidu a harmonie, tedy přesně toho, co mají Ryby nade všechno rády.
  • Fialová. Fialovou barvu vyhledávají všichni duchovně založení. Je krásná, vznešená a luxusní. Stimuluje kreativní myšlení a probouzí fantazii k životu. Je to ideální barva pro relaxaci i tvoření. Duši uklidňuje, ale zároveň v nás probouzí až mystickou aktivitu. Uvidíte, že dárek do fialové barvy Vaše Ryby potěší.
  • Bílá. Bílá je něžná barvička, která souzní s citlivou povahou Ryb. Zároveň je to barva mořské pěny a snových mraků, které tak rády pozorují. Bílou preferují jako barvu pro domácnost i barvu oblečení.

Jaký je nejlepší dárek pro Ryby? Malování podle čísel!

Ryby jsou umělecky nadané. Mají úžasnou fantazii, která nezná meze. Pomozte jim, aby ji konečně naplno vyjádřily! Darujte jim malování podle čísel. Naše obrazy zvládne vymalovat každý. I ten, kdo nemá s malbou žádné zkušenosti a maloval naposledy při výtvarné výchově na základní škole.

Koukáte se na hotové obrazy a říkáte si, jak je to možné? Vždyť to vypadá jako od profesionála! Ano, je to tak. Obrazy podle čísel se totiž malují speciální technikou, se kterou si poradí jak dospělí, tak děti a senioři.

Jak malování podle čísel funguje? Obraz je rozdělený na spoustu malých plošek. Každá má své číslo a k číslu patří konkrétní barva. Postupuje se plošku po plošce a motiv se postupně vymalovává podle tohoto jednoduchého návodu. 

Výsledek vypadá úplně jako od profesionálního malíře. A pokud se někde přetáhne, ničemu to nevadí. Akrylové barvy, které Vám k obrazu dodáme, mají totiž vysoký stupeň krytí. A tak se může dané místo přemalovat. Podívejte se na náš článek Jak začít malovat. Najdete v něm celý proces pečlivě popsaný, včetně instruktážního videa.

Obrazy dodáváme v několika obtížnostech. Ty jednodušší zvládnou i malé děti a senioři, kteří už nemají v rukou takovou sílu. Těžší obrazy jsou potom vhodnější pro zkušenější malíře. Ale z toho si nic nedělejte! Na těžší obtížnost se můžete bez problémů časem vypracovat.

Malování podle čísel totiž není o nějakém zázračném nadání. Ale o trpělivosti a píli. Kde je vůle, bude i krásný obraz. Nebojte se však, že by šlo o nudnou a úmornou činnost. Rozhodně se nestane, že by Vás obdarovaný po večerech proklínal. 

Malování podle čísel je totiž antistresová činnost, která zažila rozmach především během stresujícího období pandemie. Ale stres na nás útočí i dál, ne-li ve větší míře! Se štětcem v ruce se obdarovaný krásně uklidní, zarelaxuje si a zapomene na všechny starosti. A o to přeci jde, ne? Ryby milují klid a harmonii. A s našimi obrazy jich dosáhnou.

Jelikož Ryby milují umění, připravte jim dárkem z našeho e-shopu krásné překvapení. Motiv můžete darovat buď prázdný s tím, že si ho Váš blízký vymaluje sám. Nebo mu ho vymalujte Vy! A darujte mu obraz už hotový. On si ho potom jen vyvěsí na čestné místo, kde mu bude dělat radost a při každém pohledu na něj si na Vás vzpomene. 

Nejlepší obrazy čísel najdete na Zuty.cz. Naše společnost je největší evropský výrobce malování podle čísel. Připravili jsme pro Vás spoustu kategorií a témat, ze kterých můžete vybírat. Rozhodujte se podle toho, co má Váš blízký rád. Pořiďte mu obraz s filmovou hvězdou, přírodou, zvířaty nebo automobily. 

Ale pokud si nejste jistí, vyberte takový motiv, na kterém jsou jeho oblíbené barvy. Nebo nějak souvisí s jeho povahovými vlastnostmi. Tedy s tím, že je duchovně založený a vyhledává klid a harmonii. Připravili jsme pro Vás malý výběr motivů, které ho zaručeně osloví. 

Žena Ryby

clanek_003

Dámu ve znamení Ryb potěšíte obrazem s motivem jejího horoskopu. Připravili jsme ho v jejích oblíbených barvách. V pozadí je mandala, která je úzce spojená s duševní pohodou a harmonií. Tento obraz je to pravé pro klid a relaxaci během stresového období.

Modrá mandala

clanek_004

Modrá mandala v sobě spojuje oblíbené barvy Ryb s harmonií a klidem, který v životě potřebují. Při malování tohoto obrazu si krásně odpočinou. Obraz Modrá mandala se hodí jak pro ženu, tak pro muže. Vyrábíme ji v nejjednodušší obtížnosti, a tak si s ní poradí i naprostí začátečníci a starší osoby.

Andělé od Lenky – Love Angel

clanek_005

Duchovně založené Ryby potěší obraz s andělem. Do jejich života přinese štěstí, klid a lásku. Po náročném dni v práci či v domácnosti je tento obraz přesně to, co potřebují.

Mořské vlny

clanek_006

Vodní znamení potěšíte také obrazem s mořskými vlnami. Jsou na něm nejen oblíbené barvy, ale i živel Ryb. Mořské vlny jsou plné síly a energie, tak jako Ryby. Ale dokáží být i klidné a laskavé. Tento obraz se po dokončení stane impozantním doplňkem jejich domácnosti.

Proč objednat na Zuty.cz?

  • Při objednávce nad 990 Kč nabízíme dopravu zdarma. 
  • Připravili jsme pro Vás věrnostní Zuty klub se spoustou slev a výhod.
  • Obdržíte od nás očíslované plátno s daným motivem, vzorový obrázek, nylonové štětce a sadu akrylových barev. To vše zabalené v krásné dárkové krabici. 
  • Jako dárek Vám pošleme i lupu zdarma.
  • V případě, že byste s obrazem nebyli spokojení, rádi Vám ho vyměníme. Využijte garanci vrácení peněz. 

Kromě standardních motivů nabízíme i obrazy podle vlastní fotografie. Můžete u nás objednat krásný dárek přímo na míru. Rádi Vám na plátno zvěčníme fotografii ze svatby, z dovolené či obrázek domácího mazlíčka.   

Máte dotazy? Kontaktujte naši zákaznickou podporu

Pokud máte ohledně obrazů jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Na telefonní linku +420 555 333 579 nám můžete zavolat každý všední den od 8:00 do 16:00. Nebo nám pošlete e-mail na adresu info@zuty.cz

Rovněž Vám doporučujeme k nahlédnutí sekci Poradna, kde najdete přehledně zpracované všechny otázky, které naše zákazníky zajímají.

Věříme, že u nás najdete ten pravý dárek pro Vaše Ryby a jejich narozeniny společně krásně oslavíte!