Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Hledáte tip na skvělý dárek? Poukaz na malování podle čísel to vyřeší za Vás!

Vánoce jsou kouzelné. Tedy až do chvíle, než musíme vybírat dárky pro své blízké. Udělat jim radost je rok od roku těžší. Letos pro Vás ale máme tip na originální dárek, který potěší skutečně každého. Je jím dárkový poukaz na sadu malování podle čísel

clanek_001

Trefit se dárkem do vkusu je opravdu složitá disciplína. Pokud nechcete tyto Vánoce udělat chybu a toužíte věnovat něco, co Vaše nejbližší skutečně zaujme, pak se rozhodněte pro dárkový poukaz na sadu malování podle čísel. Darujete tak nejen zábavnou kreativní aktivitu, ale také možnost si vybrat ideální motiv přesně podle představ.

Co je malování podle čísel?

Zaujala Vás myšlenka věnování dárkového poukazu, ale netušíte, co je malování podle čísel? Pak si pojďme tuto jedinečnou malířskou techniku představit.

Malování je skvělou odpočinkovou činností. A díky našim malovacím sadám v něm může vynikat úplně každý. Není totiž potřebný žádný speciální talent. Stačí si jen vybrat malovací sadu a nechat se vést políčky na plátně. Sami pak můžete být autory tak obdivuhodných děl, jako je Zimní městská ulička nebo Liška a mládě. A jak to tedy celé funguje? 

Součástí každé sady malování podle čísel je plátno, barvy a štětce. Na rozdíl od klasického malování však naše plátno není prázdné. Vámi zvolený motiv je zde vyobrazen pomocí čar a čísel. Ačkoliv v tom na první pohled žádné umělecké dílo neuvidíte, postupným malováním Vám pod rukou začne vznikat velkolepý obraz. 

Každý motiv je rozdělen do očíslovaných polí. Tato čísla pak najdete na jednotlivých kelímcích s barvami. Stačí si tedy vybrat místo na plátně odkud chcete začít a postupně nanášet předepsané barvy. 

clanek_002

Jaké jsou benefity číselného malování?

Darováním poukazu na malování podle čísel tedy nevěnujete obyčejný dárek, ale originální a luxusní interiérovou dekoraci. Obrazem to ale nekončí. Už samotná tvůrčí činnost prospívá lidskému zdraví a trénuje mnoho dovedností. Co vše tedy malování podle čísel přinese?

Redukce stresu a napětí. Malování podle čísel upne Vaši pozornost k tvůrčí činnosti. Díky nanášení barev na plátno a postupnému sledování pokroku se oprostíte od okolního světa. Mozek má tak možnost si zcela odpočinout od stresu a úzkostí.

Trénink jemné motoriky. Z této techniky malování však netěží pouze lidská psychika. K vymalování malých políček je potřeba přesnost. To pak vede ke zlepšení pohybů rukou a schopnosti jemnější práce.

Rozvinutí citu pro detail. Malování zlepšuje vnímání drobných detailů a uvědomování si jejich důležitosti. Tuto schopnost pak oceníte i při jiných tvůrčích činnostech, při studiu nebo v zaměstnání.

Zlepšení koncentrace a trpělivosti. Na dobré věci si musí člověk počkat. Stejně tomu je při tvoření obrazu. Malování podle čísel nejde uspěchat. Neexistuje zkratka k dokončení díla. Je prostě třeba vytrvat a soustředit se na jedno pole za druhým. Číselné malování je proto přirozeným a zábavným způsobem, jak se naučit lepší koncentraci.

Smysluplné trávení volného času. Dárkový poukaz k narozeninám je v tomto případě lepší než věnování klasického obrazu. Darujete totiž nejen umělecké dílo, ale také několik hodin zábavné a kreativní činnosti.

Posílení sebevědomí a dobrá nálada. Každý má rád ten pocit, když se mu něco povede a může se tím pochlubit svému okolí. Číselné obrazy jsou pro to jako stvořené. Díky postupnému pokroku tak budete mít lepší náladu a dostaví se pocit sebeocenění.

clanek_003

Pro koho je tento koníček vhodný?

Trefit se dárkem do vkusu je složité. Každý člověk je jiný a preference se liší. I z toho důvodu je mnohdy obecně lepší sáhnout po dárkovém poukazu. Ani ten však není zárukou úspěchu. Záleží totiž, na co je konkrétní dárkový poukaz určený.

Pokud se ale rozhodnete věnovat poukaz na malování podle čísel, neuděláte chybu. Tato aktivita je vhodná pro muže, ženy i děti. A co víc, ve výběru ideálního motivu jim necháte zcela volnou ruku. Každý si tak vybere obraz, který ho zaujme nejvíce.

Proč věnovat dárkový poukaz

V naší nabídce najdete tisíce motivů a jistě najdete spousty takových, které Vás zaujmou. To, co se líbí Vám, se ale nemusí líbit druhému. Proto mu při výběru dejte volnou ruku a věnujte mu poukaz. Tak budete mít jistotu, že mu dárek udělá skutečnou radost a splní veškerá očekávání. Obdarovaný si bude moci zvolit:

  • velikost obrazu
  • vypnutí plátna na rám
  • motiv podle osobních preferencí

Dárkovým poukazem se zkrátka postaráte o to, že Váš dárek bude mít ideální podobu a udělá obdarovanému skutečnou radost. Navíc jsou naše dárkové poukazy online. Můžete je tedy zakoupit z pohodlí domova a rozhodnout se, zda je chcete zaslat e-mailem nebo poštou. 

Platnost poukazu je 12 měsíců, ale tuto délku můžeme na Vaši žádost změnit. Naše poukazy jsou zkrátka udělané tak, aby uspokojily každého. A jaké poukazy konkrétně nabízíme?

clanek_004

Jaké dárkové poukazy u nás najdete?

Dárkový poukaz

Dárkový poukaz vyberte v případě, že chcete věnovat klasický obraz podle čísel a pouze chcete, aby si obdarovaný vybral motiv podle svých vlastních preferencí. Hodnota poukazu je:

  • 500 Kč
  • 800 Kč
  • 1000 Kč
  • 1500 Kč

Pokud se ptáte, jaká je optimální věnovaná částka, vše záleží na tom, jaký obraz má být za celkovou sumu nakonfigurován. Chcete-li, aby si obdarovaný pořídil obraz o velikosti 40x50 cm, postačí už poukaz na 500 Kč. Pokud má mít ale možnost nechat si plátno vypnout na rám a případně si vybrat větší rozměr, je dobré zvolit vyšší částku a nechat prostor pro jakoukoliv variantu.

V naší nabídce si klidně můžete cvičně najít nějaký motiv, sami si u něj vybrat optimální parametry, poté se podívat na výslednou cenu a přizpůsobit hodnotu poukázky. Na té pak můžeme vytvořit text podle Vašich požadavků nebo jej vystavit na Vámi požadovanou částku.

clanek_005

clanek_006

Proč si vybrat Zuty?

Malování podle čísel je velkým hitem, a to naprosto oprávněně. Je zábavné, zaujme opravdu každého a výsledné dílo se stane originálním doplňkem domácnosti nebo kanceláře. I z toho důvodu se však objevuje čím dál více prodejců, kteří tyto číselné obrazy nabízí. Ne vždy ale obrazy dosahují potřebné kvality

Pokud si zakoupíte malovací sadu neznámé značky, můžete narazit na hned několik úskalí. Čísla mohou být špatně čitelná, sada nemusí obsahovat dostatek barev nebo může být nabídka motivů velmi omezená. Pokud se chcete všem strastem vyhnout a věnovat poukaz, který opravdu potěší, pak se rozhodněte pro Zuty.

  • Dlouholetá tradice. Zuty je na trhu už více než 10 let a za celou tu dobu se nám podařilo vše přivést k dokonalosti. 
  • Výroba v EU. Veškerá výroba probíhá v EU a na vše pečlivě dohlížíme.
  • Kvalitní obsah sady. Součástí balení je kvalitní lněné plátno i štětce tří různých tvarů a velikostí. Díky tomu můžete s malováním začít ihned. V balení totiž najdete vše potřebné.
  • Doplnění barvy zdarma. V sadě najdete kvalitní akrylové barvy vypočítané tak, aby Vám bez problému vyšly na vymalování celého obrazu. Pokud zpočátku nebudete vědět, kolik barvy použít a náhodou Vám dojdou dříve, než obraz dokončíte, nic se neděje. Barvu Vám rádi a bezplatně doplníme.
  • Dárkové balení. Každá malovací sada dorazí v krásné dárkové krabici. Pokud tedy darujete poukázku, víte, že obdarovaný jedinec za ní získá originální obraz v dárkovém balení.
  • Široký výběr motivů. Můžete u nás vybírat z více než 6000 motivů. Díky tomu si vybere úplně každý. A pokud ne, rádi mu poradíme.
  • Zvýhodněné ceny. Pravidelně u nás můžete narazit na slevy. Také platí, že čím více nakoupíte, tím více ušetříte.
  • Obraz na míru. Máte oblíbenou fotografii? Svěřte ji do našich rukou a my Vám vytvoříme jedinečný obraz na míru, který bude každý obdivovat.
  • Spokojení zákazníci. Na našich stránkách si můžete přečíst hodnocení celé řady spokojených zákazníků a být si jistí, že věnujete opravdu skvělý dárek o špičkové kvalitě.

clanek_007

Máte jakékoliv přání? Obraťte se na nás

Nevíte, jaká je vhodná hodnota poukázky? Nebo byste raději věnovali malovací sadu, ale nevíte, jaký motiv vybrat? Pak se na nás obraťte. Svých zákazníků si vážíme, proto jsme tady pro Vás během nákupu i po něm

Zuty nabízí službu Bez starostí, která Vám pomůže k jednoduchému nákupu. Zavolat nám můžete v pracovních dnech na telefonní číslo 555 333 579, a to vždy mezi 9. a 15. hodinou nebo nám poslat e-mail na adresu info@zuty.cz. Poradíme a pomůžeme Vám s:

  • výběrem motivu
  • volbou optimální náročnosti obrazu
  • rozměry a rámováním
  • vytvořením a odesláním celé objednávky 

Ať už se tedy rozhodnete věnovat malovací sadu nebo dárkový poukaz, rádi Vás nákupem krok za krokem provedeme.