Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Holly Simental je na Zuty

Holly Simentalová, která žije v Renu v Nevadě, maluje milé domácí mazlíčky a roztomilá divoká zvířata. Do svých chlupatých objektů začleňuje lidské výrazy a její díla pomohou dodat Vašemu domovu okouzlující atmosféru. Jsme hrdí na to, že můžeme spolupracovat s Holly a zpřístupnit její umění našim zákazníkům.

Holly je úžasná umělkyně, díky níž se cítíte propojeni s každým zvířetem, které namaluje, jako byste jim mohli číst myšlenky. Kreslí už od svých šesti let. Tehdy prohrála se svou kamarádkou soutěž o to, kdo namaluje lepšího koně. Prohra ji motivovala k tomu, aby se v kresbě stále zlepšovala.

Zvířata jsou hlavním námětem jejích obrazů. A jelikož si bez dobré kávy neumí představit den, často na jejích obrazech uvidíte zvíře právě s hrnkem kávy. Měla to štěstí, že vyrůstala u jezera Tahoe v Kalifornii.  Milovala tamní divokou přírodu a pracovala jako dobrovolnice v Lake Tahoe Wildlife Care, což je nemocnice pro divoká zvířata. To ještě více prohloubilo její zájem o zvířata i znalosti o různých druzích. 

Sama říká, že když tam byla, věnovala pozornost přirozeným výrazům zvířat a viděla v nich podobnost s lidmi.  Nyní se snaží tyto jedinečné vlastnosti, které jsou specifické pro zvířata, zachytit na svých obrazech.  

Zajímavostí na obrazech od Holly je fakt, že na každém jejím originálním obrázku je biblický verš, který se vztahuje k tématu díla. Diváci si užijí humor se zvířetem v neobvyklé situaci a zároveň mohou udělat další krok a vyhledat si přiložený verš z Písma, aby v něm našli pro sebe hlubší význam. 

Jedinečnost jejích obrazů tkví v tom, že maluje zvířata tak, aby vypadala realisticky, ale přitom měla lidské vlastnosti nebo atributy. Nejčastěji labužnicky popíjejí kávu.

Její oblíbenou technikou je akvarel, olej, pastel a akryl. Mimochodem – akrylem si můžete namalovat některý z jejích obrazů díky malování podle čísel i Vy. A tak, jak doporučuje Holly, raději používejte kvalitní výtvarné potřeby. Vaše obrazy tak budou také mnohem lepší.

Podívejte se na několik obrazů z jejího štětce:

Liška a káva

holly_001

No nevypadá snad právě takhle každý milovník kávy ráno po prvním doušku? Bez tohoto voňavého nápoje si mnozí z nás nedovedou představit den. K milovníkům kávy patří i Holly Simental.

Sáňkující zvířata

holly_002

Není nad to užít si trochu zimní legrace. V přírodě je zima pro zvířata spíše obdobím nouze a starosti o přežití, ale na obrazech Holly Simental si klidně mohou užívat zimní sáňkování.

Sovy

holly_003

Jakou asi kávu pije která sova? Obraz soviček s přiřazeným typem kávy patří k těm prvním, které Holly prodala, a tím se stala profesionálním umělcem. Uhádnete, jaké sovy na obraze jsou? Puštík, sýček, výr, či malý kulíšek?