Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Jaký vybrat dárek pro nadšence do filmů a fantasy?

Zdá se, že vybrat dárek pro milovníka filmových pláten a konkrétně třeba sci-fi a fantasy filmů, bude hračka. Třeba Blu-ray edici jeho oblíbené komiksové ságy, tričko s nějakým superhrdinou, případně přímo postavičku z filmu. Co ale jít trochu méně okoukaným směrem? Darujte mu předlohu pro malování podle čísel a umožněte mu prožít opravdové dobrodružství při malování obrazu s jeho oblíbenými hrdiny.

clanek_001

Pojďme se projít světem filmu a udělat si pár zastávek u legend, které ovlivnily celé generace fanoušků dobré zábavy.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

A začněme hned zostra kultovní legendou z gangsterského prostředí. Pulp Fiction natočil dnes velmi známý režisér Quentin Tarantino. Film je doslova nacpaný hvězdnými protagonisty v čele s hvězdami jako John Travolta, Samuel L. Jackson, Tim Roth, Uma Thurman, nebo Bruce Willis.

Jde o vynikající černou komedii plnou vtipů a hlášek. V době svého vzniku byl film přijatý s jistou zdrženlivostí, ale milovníci černých komedií na něj dnes nedají dopustit. Opravdu má své místo ve stovce filmů, které byste měli vidět.

Pár slavných hlášek:

  • „Takže si to shrneme. Máme tady jedno auto plus jedno tělo mínus hlava v garáži.“
  • „Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.“
  • „Když zmizíš, budeš zmizelej, nebo tě zmizím já.“
  • „Řekni mi ten vtip, slibuju, že se nebudu smát.“
    „Tak toho se právě bojim, Vincente.“

Fanoušek tohoto žánru by možná ocenil obraz jako plakát k filmu Pulp Fiction se všemi známými herci a postavami.

clanek_002

Ve filmu byla naprosto skvělá Uma Thurman jako Mia Wallace. Tato role jí vynesla nominaci na Oscara za nejlepší herečku ve vedlejší roli. Postava je považována fanoušky i profesionály za jednu z nejznámějších ženských filmových rolí všech dob.

clanek_003

Jack Sparrow

Kdo by si nezamiloval Jacka Sparrowa. Tedy pardon – kapitána Jacka Sparrowa. Tento poněkud svérázný pirát řeší problémy jen tak mimochodem „levou zadní“. Co nezvládne mečem, zajistí si svým kouzlem a šarmem. Samozřejmě, že k úspěchu celé ságy o pirátech z Karibiku značnou měrou přispěl hlavní protagonista Johny Depp se svým uhrančivým pohledem a neodolatelným úsměvem.

Jack přežívá především díky rumu a svému důvtipu než pomocí zbraní a hrubé síly, ačkoliv s mečem umí zacházet výborně. Jeho hlavní strategií v boji s nepřítelem je ovšem útěk. 

Sparrow se pokouší získat zpět svou milovanou loď Černou perlu, o kterou přišel při vzpouře, vedené jeho prvním důstojníkem Hectorem Barbossou. Ale nepřátel má více – Davy Jonese, který po něm požaduje stoletou službu na své přízračné lodi, Východoindickou společnost, jež pronásleduje a popravuje piráty, a v neposlední řadě legendární nestvůru Krakena.

Jack je pirát tělem, duší i hygienickými návyky. Stará se hlavně o svůj vlastní krk, ačkoliv pokud by z toho něco káplo, byl by ochoten postarat se dočasně i o jiné krky. Jack si velice cení svého majetku a pro svou milovanou loď Černou Perlu by nechal vrtat cizí koleno. Je velikým zastáncem konzumace rumu ve velkém, velikým obdivovatelem ženské krásy a v neposlední řadě také zřejmě jediný člověk na světě, který přežije sežrání obřím Krakenem.

Skvělé masky, efekty, soubojové scény, exotické exteriéry a jedinečný humor dělají z karibských pirátů skvělou zábavu pro velké i malé diváky.

clanek_004

Avengers

clanek_005

Celá sága světa Avengers spojuje ty nejméně pravděpodobné hrdiny do jedné party mstitelů. Je tu Iron Man, čili excentrický a narcisistní miliardář v kovovém Hi-Tech létajícím obleku, doktor Benner, který se změní na zeleného Hulka, když se jen trochu víc rozruší, Hromovládce Thor se svým kladivem, které uzvedne jen ten, kdo je hoden vládnout jako král Asgardu, nebo kapitán Amerika, který se po dlouhém spánku v ledu probudil do dnešní doby.

Časem přibývají další postavy a hrdinové, aby bránili svobodu a zákony, ačkoliv sami je dost často porušují. Samozřejmě jen proto, aby učinili spravedlnosti zadost a ochránili svět před nebezpečím z vesmíru.

clanek_006

Black Widow, kterou skvěle ztvárnila Scarlet Johanson, je ceněným členem týmu Avengers. Nejen pro své skvělé bojové schopnosti a mrštnost, ale zejména pro svou jedinečnou schopnost dostat při výslechu z protivníka vše, co potřebuje, aniž by si to ten chudák vůbec uvědomil.

clanek_007

 

Proč obrázek od ZUTY?

Obrázek, který si obdarovaný může vymalovat sám, je vlastně dvojitý dárek. Nejen, že darujete pěkné umělecké dílko a potěšíte někoho, kdo miluje třeba filmové postavy a hrdiny, ale zároveň mu umožníte prožít zábavu a vzrušení z vlastní tvorby. Plakát má na stěně kde kdo, ale namalovat si sám třeba Thranduila, krále lesních Elfů, to je originální.

clanek_008

Proč byste ale měli nakoupit právě od ZUTY?

  • Jsme největší evropský výrobce pláten pro malování podle čísel.
  • Máme statisíce spokojených zákazníků.
  • Cenově jsme na trhu bez konkurence.
  • Používáme jen ty nejkvalitnější plátna a barvy.
  • Plátna umíme odborně napnout do dřevěného rámu.
  • Zmodernizovali jsme tisk a celou výrobu tak, že jsme lhůty pro dodání zkrátili na minimum. Expres odeslání zásilky je do 24 hodin od objednání.
  • Zkvalitnili jsme tisk díky vývoji vlastního software pro výrobu a distribuci obrázků, takže máme nejlépe zpracované obrázky na trhu.
  • Vše dostanete v krásném dárkovém balení.

K tomu všemu máme propracovaný systém slev a zákaznických benefitů. Více se dozvíte na webu www.zuty.cz.

Užijte si malování se svými filmovými hrdiny.