Pro plnou funkčnost těchto stránek je nutné povolit JavaScript.

Přichází měsíc Býka: Jak vybrat vhodný dárek pro ženu či muže ve znamení Býka

miniatura_fb

Přichází měsíc Býka. Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo se narodil mezi 21. dubnem až 21. květnem. Jak pro něj vybrat ten správný dárek? V následujícím textu se podíváme na charakteristiku tohoto znamení a také na to, jak Býka potěšit. Pomůžeme Vám letos vybrat něco, na co určitě jen tak nezapomene. Budeme sázet především na originalitu a praktické využití. Ale také na něco, co zapojí Býkovu kreativitu, například malování podle čísel.

Jaký je muž Býk

Hlavní charakteristikou Býka je jeho stálost. Jde o spolehlivého a klidného člověka, který to má v hlavě srovnané. Ne nadarmo je toto znamení spojeno s živlem země. Stejně jako zem, ani je jen tak něco nerozhodí. Mají rádi pohodu a teplo domova. Ale pozor, jakmile jim něco nabourá jejich klid! Z klidného beránka se rázem stane zuřivý býk ze španělské koridy.

clanek_001

Muži v Býku jsou pracovití a cílevědomí. V týmu je na ně spoleh, nebojí se převzít odpovědnost a úkoly plní přesně tak, jak je potřeba. Daří se jim i v podnikání. Jsou totiž trochu puntičkáři a klienti si je nemohou vynachválit. Býk nikdy neodejde od nehotové práce. To je také jeho slabá stránka. Práci a povinnosti občas staví na první místo. Pracuje až do úmoru a odpočinek zanedbává. Má sklony k workoholismu

Využijte těchto jeho vlastností pro to, abyste pro něj vybrali ten správný dárek. Takto pracovitý muž, který vše dotahuje do konce, se s radostí pustí do malování podle čísel. Uvidíte, že mu ukážete zábavu, která ho jen tak nepustí. Stačí jen vybrat ten správný motiv do začátku!

Co má rád muž v Býku

O Býcích je obecně známo, že jsou velcí požitkáři. Libují si v luxusu a pěkných a originálních věcech. Zároveň mají rádi domácí pohodu. Pokud dokážete při výběru spojit tyto věci dohromady, máte vyhráno. V následující kapitole se podíváme na to, jaké dárky potěší muže v Býku. Máme pro Vás několik tipů, které jsou sázkou na jistotu!

Jaký dárek vybrat pro muže Býka

Jelikož má Býk rád luxusní věci, určitě ho potěší kvalitní parfém či sada na holení. Býci už to tak zkrátka mají – vkusně vybraným dárkem jim ukážete, že Vám na nich opravdu záleží. Jelikož je znamením země, vybírejte vůně s dřevinami, kůží a citrusy. Uvidíte, že se mu trefíte do noty.  

Býka potěší originální dárek. Co takhle vyzkoušet malování podle čísel? Darujte Býkovi obraz, který si namaluje sám. Jaký motiv zvolit? Nejlépe ho znáte Vy sami. Co takhle starý americký automobil na Kubě?

clanek_002

Pokud je příznivcem bojových sportů, uděláte mu radost obrazem s Conorem McGregorem. A filmového fanouška zajisté potěší obraz s Benedictem Cumberbatchem nebo Madsem Mikkelsenem

clanek_003

V nabídce e-shopu malování podle čísel najdete i hudební osobnosti pro příznivce kvalitní hudby. Například obraz s Freddiem Mercury. Tento dárek je sázka na jistotu – Býk dostane nevšední dárek, a navíc si s ním bude moci vyzdobit domov, který má tak rád.

Jaká je žena Býk

Žena v Býku je pravou dámou. Ve společnosti je vždy elegantní, docela jako hvězdy stříbrného plátna. Chová se distingovaně a střeží si své soukromí. Stejně jako její mužský protějšek v Býku i ona stojí nohama pevně na zemi a nemá hlavu v oblacích. Ví, co chce od života. V práci se jí daří a má předpoklady k tomu mít skvělou kariéru. 

clanek_004

Jelikož je ale velmi obětavá a citlivá, často dává přednost rodině. Cení si domácí pohody a má kouzelný dar ji vytvářet i pro ostatní členy rodiny. Dělá ji velkou radost, když jsou lidé okolo ní spokojení a cítí se dobře.

Žena v Býku nerada riskuje. Tak, jako všechna znamení elementu země, i ona sází na stabilitu a jistotu. Nemá ráda konflikty. Čas od času raději ustoupí, i když ví, že má pravdu ona. Tak moc si cení klidu a pohody. 

Co má ráda žena v Býku

Kromě spokojené a útulné domácnosti jí udělají radost pěkné věci a dobré jídlo. Dejte si pozor – žena v Býku pozná kvalitu a nemá ráda cetky. Vždy ji potěší něco vkusného a originálního, přitom to ani nemusí být příliš drahé. Má slabost pro umění a ráda se rozmazluje.

clanek_005

Jaký dárek vybrat pro ženu Býka

Nikdy nesáhnete vedle s kvalitní kosmetikou, beauty produkty nebo parfémem. Co se vůní týče, vybírejte elegantní a harmonické květinové tóny. Dokonale podtrhnou její ženskou povahu, která se ráda halí do luxusu. Pokud má navíc parfém dobře vypadající flakónek, máte vyhráno. 

Chcete darovat kosmetiku nebo beauty produkty? Máme pro Vás malou radu. Sáhněte raději po známých jménech. Stejně jako muže Býka, i ženu v Býku potěší luxusní značky. Dokážete jim tak, že Vám na nich opravdu záleží a chcete je potěšit. Přírodní kosmetiky se raději vyvarujte, pokud si nejste jistí, že ji žena v Býku opravdu používá.

Jde Vám z toho hlava kolem? Ano, vybírat parfém a kosmetiku pro ženu je opravdu složité. Proto pro Vás máme i další tipy. Jelikož má žena v Býku ráda umění, i pro ni je skvělým dárkem malování podle čísel. Jelikož je vždy za dokonalou dámu, určitě má ráda Audrey Hepburn nebo Marilyn Monroe.

clanek_006

V případě, že je velkou milovnicí umění, potěšíte ji obrazem mexické malířky Fridy Kahlo. I ona byla inspirativní a silnou osobností, která se nebála výzev. 

clanek_007

V našem e-shopu najdete také obrazy od velkých mistrů minulosti. Může si tak sama namalovat vlastní reprodukci obrazů od Vincenta van Gogha nebo Clauda Moneta

Nesmíme zapomenout na to, že žena v Býku má ráda dobré jídlo a pití. Můžete jíi darovat poukaz do její oblíbené restaurace. Doba je ale poněkud nejistá.  Vyřešte to lišácky! Darujte jií obraz se sklenkou červeného. Přidejte lísteček, že až bude zase svět v pořádku, sejdete se u opravdového vína a všemu se spolu zasmějete. Uvidíte, že ocení Váš smysl pro humor.

Věříme, že Vám náš článek pomohl s výběrem toho pravého dárku pro ženu či muže Býka ve Vašem okolí. Přejeme Vám, ať narozeniny oslavíte společně a v dobré náladě!